Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kačko: teď z hlavy si vybavuji jen:
Na víc si teď nevzpomenu, jsem ostuda
. Ale kdyby mě ještě něco napadlo, tak ti napíšu. Záleží taky kolik chceš do toho investovat. Máš tu všechny cenové kategorie. Domino je docela levná záležitost (ale musí být vybráno správě, aby to malé dítko pochopilo), Loto se pohybuje okolo 150Kč a ten Den a noc okolo 400Kč.
Tak snad jsem trochu pomohla. ![]()
annamat9 píše: Tak kdo bude chtít tak ať se hlásí, něco spáchámeu mě teda není moc místa,ale fakt si nemyslím, že by to byl problém. U mojíé babičky, která má podobně velký byt se nás vešlo 12 dětí a asi 8dospělích. Takže komu nevadí spaní na zemi ať se hlásí
Teda, ty jsi akční žena
. Já bych se hlásila všemi deseti, ale nějak nemám odvahu kvůli Leontýnce - hooodně bojujeme se spaní a uspáváním
. Tak nevím, jak bych to tam s ní spáchala
. Ale moooc bych chtěla. ![]()
Jo jo já jsem blázínek.
Ale zábava musí být. pro začátek bude asi klidně stačit nějaké odpoledne na kávě ![]()
Ahojte
,
u nas se hraje Carcasone a scrable a wii
, pak mame takove obrovske clovece s kobercem, ale to se nejak nechytlo. S Tobiasem uz lze pexeso.
Na sraz bych odvahu klido mela, ale vzdalenost je bohuzel neprekonatelna. Tak treba nkdy.
Tes- neboj, ony deti casto pekvapi, kdyz cestuji, jak to dobre zvladaji. Mala se ti unavi s ostatnimi detmi a usne, ani nebudes vedet jak ![]()
Anamat ty jsi vazne akcni, ale ja jsem podobneho razeni, i kdyz deti me tedy zklidnily…
Jooo wii taky hrajeme
. Nejraději mám just dance
a taky Mario kart. Co hraješ ty? Nějak nemůžeme sehnat nic dalšího, co by nás bavilo.
Anna: Tak odpolední kávu beru. Kdy? Kde? Povídej ![]()
annamat9 píše: Tak kdo bude chtít tak ať se hlásí, něco spáchámeu mě teda není moc místa,ale fakt si nemyslím, že by to byl problém. U mojíé babičky, která má podobně velký byt se nás vešlo 12 dětí a asi 8dospělích. Takže komu nevadí spaní na zemi ať se hlásí
To by bylo paradní spachat něco to bude mazec ![]()
Jinak teda asi pujdu něco s těch her pro dvouletaky vybrat pro tu naší bude svatek tak aspon mam něco vymyšleno děkuji za napad ![]()
Teredes a kdy vidíš reálné to stěhování??? A mě děti taky sklidnily
Před nima jsem byla ještě větší blázen ![]()
Tesika kdykoliv, kdekoliv.
Jak máš čas ty? Já bych měla mít spicha zítra a v úterý jdu na 7 k dr takže nevím, jak moc budu mrtvá
To totiž musel vymyslet nějakej idiot, dr na 7mou
A ideální by pro mě bylo v centru, kodrkat se někem tím mým tankem je dosti obtížné ![]()
Kači zatím můžeme podniknout tu odpolední kávu seznamovačku. Ale nabídka platí. Jen to musíme spáchat až bude mít manžel noční, protože ten by pak spáchal manželkovražu.A taky je to jen pro otrlé, žádný all ecklusive. Mám tady jednu rozkládací postel pro mě a manžela. Jedno letiště pro terku a jednu cestovní postel ale na té spí máma. Takže hajání na karimatkách jedině. Ještě teoreticky mám jednu postýlku
Přenosky jsem prodala
No uvidíme, chtělo by to organizaci.
Na příští rok chci naplánovat výlet pro maminky bez chlapů. Objednat nějaké chatky v kempu a udělat partu. Chtělůa jsem už letos ale zdraví (hlavně to ležení v nemocnici) mi to nedovolilo
annamat9 píše:
Teredes a kdy vidíš reálné to stěhování??? A mě děti taky sklidnilyPřed nima jsem byla ještě větší blázen
no my se ted v zari stehujeme jenom tady (Hove) a stehovani do CR nevim. Nam se to porad meni. Potrebujeme zrekonstruovat barak co jsme koupili v CR, ted se ma akorat v srpnu zacit. Stehovat se muzeme, az to bude hotove, ale jeste tu pak asi tak rok zustaneme vydelavat, aby se trochu uplatila hypoteka. Takze za rok, za dva… Tezko rict.
V UK, mam to v metriku, ale nevim, jestli je mas zapnute. Jsme tady puvodne (a vlastne jeste stale) na manzelove sluzebni ceste. Jen se nam ta sluzebka trochu protahla a take se nam tu stihly narodit dve deti…
![]()
No tak to je hezké. Škoda že vás neodeslaly na služebku na havaj co?
![]()
Anna: Hele já se přizpůsobím tvému času. Já mám čas v podstatě neustále a auto mám, takže jsem pojízdná. Navrhovala bych třeba tu kavárnu ve Foru jak je dole (naproti Pompu a knihkupectví - snad víš) - je tam dětský koutek (my ho ještě nevyužijeme, ale ty asi jo
) a dělají tam moc dobrou kávu. ![]()
Teredes: to máte pěkně dlouhou služební cestu
. Bych se někdy tak ráda podívala do Anglie. Jsem byla 4 měsíce v Irsku (taková ta klasická brigáda o prázdninách), ale do Anglie jsem se nedostala. A ani to Irsko jsem nestihla nějak zhlédnout - sehnala jsem si víc práce než jsem doufala, takže jsem makala od rána do večera i o víkendech.
Ale peníze jsem si dovezla hezké, to je fakt. ![]()
Kači: Kdyby jsi chtěla někdy poradit ohledně hraček (teda spíše her a kreativních hraček), tak se klidně optej. Docela dlouhou dobu jsem dělala brigádu v hračkářství a je to takový můj koníček
. Takže ráda poradím komukoli s výběrem. ![]()
tessika píše:
Holky, tak kde všechny jste? Se to tu nějak zaseklo
Já jsem tady.
![]()