Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauky já se ozývám a všechny zdravím
. včera jsem musela koupit nákoleníky pro Verču pač jak lezla tak jí to bolelo a furt ječela.Teď naštěstí už neječí. Včera jsme si dovezly číču tak mám radost. Jen se jí nedaří chodit na kočičí záchod tak jí tu budu muset naučit. Doufám, že to brzo pochopí, jinak by musela pryč.Venku je příjemně pod mrakem tak je konečně fajn, nesnáším ty šílený vedra ![]()
annamat9 píše: Čauky já se ozývám a všechny zdravím![]()
. včera jsem musela koupit nákoleníky pro Verču pač jak lezla tak jí to bolelo a furt ječela.Teď naštěstí už neječí. Včera jsme si dovezly číču tak mám radost. Jen se jí nedaří chodit na kočičí záchod tak jí tu budu muset naučit. Doufám, že to brzo pochopí, jinak by musela pryč.Venku je příjemně pod mrakem tak je konečně fajn, nesnáším ty šílený vedra
je hod fotečku číčinky my jsme měli mikinku ale dali jsme ji pryč protože kiki ji dělala zle a miki zase škrabala a kousala kikiska takže tak.S kadeřnící moc nepomužu a se barvím doma sama je to levnější i když je pravda že bych potřebovala rostříhat .
kači foto zatím nemám mám foťák na reklamaci, včera ho odesílaly takže zítra nebo pozítří by měl dojít, konečně po měsíci a něco. Ona je zatím bázlivá a malinká, ale do pokoje vůbec nesmí. Holkám jsem ji ukazovala a hred ji tahaly
tak je radši držím v odstupu.
weruuunka píše:Kačka.1985 píše:Ahoj my jsme pořád venku, když je tak krásně.
Ahoj holky copak pořad dělate?my dnes asi nic moc venku je zataženo ale naštěstí neprší tak pujdeme ven male vezmu dětsky kočarek at se trochu prvětra jinak vařit nemusim mam ze včerejška kuře jen udělam brambory tak se holky ozvěte mějte se pěkny denJá jdu vařit jenom knedlik s vajíčkem.
![]()
![]()
Holky nevíte o nějaké dobré kadeřnici, ne moc drahé.
Ahoj holky. S kadernikem bohuzel neporadim.
Annamat jee, kocicka. Ja mam zvireci cleny rodiny moc rada, ale tady bohuzel nic mit nemuzem. Meli bysme se v zari stehovat, tak planuju alespon morce, ale pssst, nebo mi to manzel zatrhne
.
No tak manžel to se mnou vyměnil za to, že tu bude furt uklizeno (jsem bordelářka) no tak týden to vydržím a pak už číču nevyhodí ![]()
S kadeřníkem taky neporadím, já u něj byla naposledy před 4mi lety. Teď mám vlasy po bedra a chci až po zadek a pokud porostouo tak až na kotníky (a to není vtip) teď už teda nerostou tak jak měly a čato je mám kvůli dětem stažené ale když si je umyju a vzácně vyfoukám tak jsou prý krásný ![]()
annamat9 píše:
No tak manžel to se mnou vyměnil za to, že tu bude furt uklizeno (jsem bordelářka) no tak týden to vydržím a pak už číču nevyhodí
teri no to je dobrý, mě když přišly lidi na prohlídku tak jsem před tím uklízela 6 hodin
A už víte kam se budete stěhovat? A můj manžel bordel dělá, ale chce pořádek. Ale já se s ním ne…ru když se mi něco nelíbí tak mu to řeknu. Díkybohu na něm nejsem úplně závislá a on to ví, takže je to dobrý.
Hele mi to prave zatim nevime. Je to trochu opruz, ale vypoved jsme museli dat dopredu vic nez dva mesice a byty se tu nabizi tak tri tydny dopredu. Takze sice shanim jak diva, ale nikde nic. Se trochu bojim, abysme nedopadli hur, nez jsme ted, ale snad budeme mit trochu stesti.
Mame ted celkem velky obyvak, normalni loznici a pidikuchynku a chceme o jednu mistnost a o zahradku navic.
Ja pred prvni prohlidkou uklizela asi dve hodiny a ted to proste musim brat prubezne. Oni volaji, ze prijdou treba za pul hodiny.
Musim odevzdat pc, takze dneska ![]()
Ahoj maminky,
můžu se k vám přidat do diskuse? Mám 6měsíční holčičku Anežku. Bydlím kousek od Liberce. A jmenuji se Alena
Agave píše:
Ahoj maminky,
můžu se k vám přidat do diskuse? Mám 6měsíční holčičku Anežku. Bydlím kousek od Liberce. A jmenuji se Alena
Ahoj
, kde přesně bydlíš. ![]()
Ahoj Agave ![]()
Jestli se nepletu, tak jsi tu treti s pulrocnim ditkem. Ja mam krapet starsi.
Ahoj my jsme pořád venku, když je tak krásně.
Já jdu vařit jenom knedlik s vajíčkem.
Holky nevíte o nějaké dobré kadeřnici, ne moc drahé.