Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
5.7.11 08:22

Cauvec..........holky, co tu byly na zacatku, se uz nejak neozyvaji, vid?
Copak delas s detma Anni, kdyz je venku porad hnusne? Snad uz skonci ten dest.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
5.7.11 09:23

Ahoj, ja jsem tady :mavam: .
Ale u nas je krasne, tak jsme furt v cudu. Od zitra uz ma byt hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.7.11 10:14

No dneska je krásně konečně takže půjdeme den :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tři dny pršelo tak už to tu bylo na palici, ale naštěstí to vyšlo vcelku dobře pač terka měla no nachlazení takže by jsme ven stejně nemohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.7.11 22:03

ahojky mohůa bych se k vam pridat? pokud by to nevadilo? jsem priimo z liberce… Mam 6mesicni holcicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.7.11 23:29

Ahoj maky jen vítej, čím více nás bude tím lépe. Já mám taky 6ti měsíční mimi ale 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.7.11 22:48
annamat9 píše:
Ahoj maky jen vítej, čím více nás bude tím lépe. Já mám taky 6ti měsíční mimi ale 2 :mrgreen:

annamat9 dekuju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.7.11 06:30

nemáš zač, ty jsi rodila v Liberci? Já 17.12 jsme se možná potkaly v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.7.11 14:43
annamat9 píše:

rodila sem v liberci… mely sme malem 16.12 predcasny porod. jinak se Sofie narodila az 18.1.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.7.11 14:48
makyna91 píše:
annamat9 píše:
rodila sem v liberci… mely sme malem 16.12 predcasny porod. jinak se Sofie narodila az 18.1.2011

No tak hlavně že to dobře dopadlo.

A jinak se všem daří jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
10.7.11 19:14

ahoj holky tak jseme zpatky :mavam: v Liberci takže už mně tu uvidíte častěji.Anni škoda že už mame dva ročky jinak to odražedlo je luxus no nic no :mrgreen: jak se jinak mate?my jsme si užívali tak ted už doma uklízím a a zítra klasika vařít vyvenčit dítko i sebe a poklidit co budete dělat vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
10.7.11 21:17

Ahoj holky :mavam: ,
ja zitra tedy planuju presne to, co jsi popsala Kacko. Plus uvarit… No klasika, no.

Zacalo se nam plazit dite a perovat na kolinkach, tak musim nejak vyklidit podlahy. Dneska zdrhla potvurka az do koupelny. Jake je u vas pocasi? U nas polojasno, sem tam slunce a klasika stale vitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
10.7.11 21:18

Vitej MAky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.7.11 21:55

Ahoj holky, tak to já teda zítra nebudu ani uklízet ani vařit. zajdu někam na papů :mrgreen: Mám toho moc zítra, musím na neurologii s miminama tak jsem z toho děsně na nervy. Peťulka trošku zaostává tak mám strach aby nám nehrozila ta operace. No nic prostě zítra uvidíme.
Teri mě verunak taky začala lézt. Uleze tak metr a půl a lehne.Ale přijde mi že nějak neví, že je to pohybující prostředek, protože když se chce k něčemu přiblížit tak se houpe a nebo točí dokola :nevim:

Kači to odrážedlo je od dvou let do čtyř. Má široké sedátko a výška je 25cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
12.7.11 20:40

to ano.. my ted bojujeme se spanim pres den.

** teredes ** dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.7.11 09:52

Ahoj holky copak pořad dělate?my dnes asi nic moc venku je zataženo ale naštěstí neprší tak pujdeme ven male vezmu dětsky kočarek at se trochu prvětra jinak vařit nemusim mam ze včerejška kuře jen udělam brambory tak se holky ozvěte mějte se pěkny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová