Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre rano holky, tak diskuze se hezky rozjela, tak to je fajn, ne? ![]()
Teredes- pritel je cech, potkali jsme se na jednom mejdanu, jak uz to byva
. Ja jsem tam tehda jela na zkusenou, i jsem tak nejak utekla z ceska, udelala caru za vztahem, bylo toho vic. Pritel ta uz tehda byl tri roky, kdyz jsme se dali do kupy. A kdyz jsem otehotnela, tak jsme se rozhodli vratit. Ja jsem chtela chodit k ces. lekarum, trochu jsem se bala sverit do rukou anglanu, kdyz jsem videla predchozi peci me tehotne kamaradky ![]()
A synek je tedy sikulka, kdyz to zvlada jeste pred tretim rokem v anglicke skolce.
Vybrali jste krasne jmeno pro holcicku ![]()
Anni- nechtela bys nam ukazat dvojcatka? Jsem strasne zvedava na dve stejna miminka.......No teda vlastne jsou jedno nebo dvouvajecna?
Jsou krasne miminka, fakt jo!!! A Terezka uz je mala slecna.
A chtela jsem se te zeptat, klasicka otazka, jak to zvladas? Je to uz ted lepsi, kdyz uz je dvojcatum pul roku, nebo prave cim dal narocnejsi? A pomaha ti nekdo? Treba ze hlida Terku? Ja si to nedovedu predstavit, musis byt unavena??????
Hele unavená ani nejsem, základ pro mě je abych se vyspala v noci a holky naštěstí v noci spaly vždychky hezky. Teď už spí skoro celou noc, někdy se probudí kolem 4 ale jinak chrní. Na palici je trošku vztávání kolem šesté ale taky už jsem si zvykla.
Nejlepší byl první měsíc, oni ty nedonošenátka dohánějí dobu co měly být v břišku tak furt spaly, a já si furt říkala takhle to nebude pořád nebude nebude ![]()
Teď už je to docela sranda, ale je to prostě více práce. To co všichni dělají jednou já logicky musím dvakrát. Taky se musí hlídat aby si nevyškrábaly oči ap. Verča se po Peťule ráda válí a ta jí zase štípe
Nejhorší jsou příkrmy, pač to je na hodinu a půl krmení a taky když jdeme ven tam mi nejvíc chybí další ruce, protože jakmile zastavíme chcou pozornost a koukat ap. takže nerada chodím ven na místa kde máme stát s kočárem, takže na tom je hodně chuzená terezka. Hlídání mám, tchýni a teď se přistěhovala moje máma, zatím bydlí u mě než si najde práci a bydlení. Bez hláídání bych šla zkočit z mostu
Chodila jsem na zumbu, často chodíme do aqaparku s terezkou, a nebo si ji jen tak někam vemu a nebo jdeme s manželem na večeři nebo jen někam na pivo. To odreagování prostě potřebuju, jsem užý docela dlouho doma (i když tada furt něco dělám) ale potřebuju kontakt se světem bez mimin
A moc děkuju za pochvaly ![]()
Anni- ty jsi fakt holka sikovna, to se jen tak nevidi. Tak mlada, velkou zodpovednost mas a jak to zvladas s prehledem ![]()
A mamka se za tebou prestehovala z Olmiku, jo? Tak to je taky dobra…Moje mama je babicka na houby, vlastne neni zadna, protoze zije v UK a Seba videla dvakrat v zivote…
Ale nastesti mu to vynahrazuje tchyne, tu ma moc rad..
A manzel se asi moc nezapojuje, vid? Chlapi jsou vzdycky ochuzeni…Ten muj porad maka, Seba si vubec neuziva a je z toho smutnej…
Manžel pokud ej doma tak maká jak černej
Hlavně o výkendu. V týdnu ho nechávám odpočinout ale děti jsou i jeho tak se musí starat. MOje máma se sem, nepřistěhovala ze šlechetnejch babičkovskej pohnutek ale potřebovala pomoct. ![]()
Aha, tak s mamkou je to jinak, nez jsem si myslela ![]()
To je fajn, ze se manzel zapojuje, nejsou vsichni takovi ![]()
No to nejsou, ale já žiju už od 15ti sama a první dcerka není manželova takže jsem si výběr hodně rozmyslela, manžel je fakt skvělej, sice občas na zabití ale to by pak nebyla sranda
Ví že mu nic jiného než mi pomáhat nezbyde a hlavně když jsme plánovaly dítě tak na to byl upozorněnej.
No tak si myslim, ze jsi to asi nemela driv nejjednodussi, hmmm? Ale nebudu zvedava, muzem si popovidat, az se treba nekdy sejdem ![]()
Tak my asi vyrazime do LIpy, maji tam mestske slavnosti, tak soupnu Sebika na kolotoc atd, at si chvilku uzije zabavy ![]()
No to tady řešit nebudu, nebylo to nic hrozného jen jsem se chtěla osamostatnit
Užij si slavnosti
Kdepak dnes vsechny jste?
Pred chvilkou jsme dorazili z Lipy, bylo to fajn, Sebik si uzil na kolotocich, az ho bylo tezke dostat z mesta pryc
Zitra uz jen odpocinek…
Jak jste se mely holky? ![]()