Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tý jo tak to jsi asi super plodná. Já jsem zase počatá přez tělístko ![]()
A kde bydlíš?
annamat9 píše:
tý jo tak to jsi asi super plodná. Já jsem zase počatá přez tělístkoA kde bydlíš?
No doufám, že ne. další dítko chceme tak za 5let.
Já bydlim zatim v Osečný. ![]()
annamat9 píše:
tak to ani nevím kde je. Já už nechci
Směr Sráž pod Ralskem. http://www.mapy.cz/#…{%22criterion%22%3A%22fast%22}
No já přemýšlím, že ještě jedno jo, ale přítel je zatím proti. ![]()
no já chtěla taky jen jedno ale manžel že dvě. Tak jsem mu řekal, že tři děti nikdy a on si to zařídil ![]()
Tak to my asi s dalším dítkem moc otálet nebudeme.. respektive s pokusem o něj.. pokud by to mělo trvat zase tak dlouho, tak nebude na co čekat
!
Ahoj holky tak jesttli mužu tak se také přidám jsem z Liberce a mám 2 letou dračici a budu moc rada když si tady s váma popovídam taky tu nemam moc kamaradek takže jsem rada za tuhle diskuzi jen ro uplnost je mi 26 a jsem Kačka ![]()
annamat9 píše:
Ahoj Kači, vítej mezi námi.Vy jste tady nějaký prášandy
Děkuji no ani mi nepovídej ted také beru HA tak snad se nezadaří mimčo chceme až za 5 let ![]()
Kačka.1985 píše:annamat9 píše:Děkuji no ani mi nepovídej ted také beru HA tak snad se nezadaří mimčo chceme až za 5 let
Ahoj Kači, vítej mezi námi.Vy jste tady nějaký prášandy
Ahoj.
My chceme taky další až tak za 5let, proto nevim jestli jít znova do prášků.
![]()
Holky já měla po prvním těhunitroděložní tělísko a bylo to super, nemuselo se myslet na prášky nestane se vám že zapomenete a fakt jsem byla spokojená. Měla jsem tu nehormonální a levnější klasickou danu a spokojenost. Někomu teda nesedne ale já až mi di budou moct dát do ni jdu znovu
annamat9 píše:
Holky já měla po prvním těhunitroděložní tělísko a bylo to super, nemuselo se myslet na prášky nestane se vám že zapomenete a fakt jsem byla spokojená. Měla jsem tu nehormonální a levnější klasickou danu a spokojenost. Někomu teda nesedne ale já až mi di budou moct dát do ni jdu znovu
J8 jsem o tělísku přemýšlela a asi do něj půjdu.
Ono se dá dát i na těch 5let že jo? ![]()
Já jsem taky přemýšlela o tělísku ale ještě jsem na vážkách no uvidíme jak se dohodneme s přítelem ted beru HA ale ted jsem zapomněla prášek ![]()
Hlavně, že se zadařilo. Nám se to podařilo i přes prášky.