Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
24.6.11 11:53
annamat9 píše:
Tak :lol: :huban: nám se taky nedařilo ač jsem mladá, je to holt prokletí dnešní doby

Hlavně, že se zadařilo. Nám se to podařilo i přes prášky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3241
24.6.11 11:55

tý jo tak to jsi asi super plodná. Já jsem zase počatá přez tělístko 8-)

A kde bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.6.11 11:58
annamat9 píše:
tý jo tak to jsi asi super plodná. Já jsem zase počatá přez tělístko 8-)A kde bydlíš?

No doufám, že ne. další dítko chceme tak za 5let. :mrgreen: Já bydlim zatim v Osečný. :-)

• Citovat
  • Upravit
3241
24.6.11 12:01

tak to ani nevím kde je. Já už nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.6.11 12:05
annamat9 píše:
tak to ani nevím kde je. Já už nechci :lol:

Směr Sráž pod Ralskem. http://www.mapy.cz/#…{%22criterion%22%3A%22fast%22} :lol: :lol: :lol: No já přemýšlím, že ještě jedno jo, ale přítel je zatím proti. :-P

• Citovat
  • Upravit
3241
24.6.11 12:23

no já chtěla taky jen jedno ale manžel že dvě. Tak jsem mu řekal, že tři děti nikdy a on si to zařídil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
24.6.11 12:23

Tak to my asi s dalším dítkem moc otálet nebudeme.. respektive s pokusem o něj.. pokud by to mělo trvat zase tak dlouho, tak nebude na co čekat :-D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 12:26

Ahoj holky tak jesttli mužu tak se také přidám jsem z Liberce a mám 2 letou dračici a budu moc rada když si tady s váma popovídam taky tu nemam moc kamaradek takže jsem rada za tuhle diskuzi jen ro uplnost je mi 26 a jsem Kačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 12:27

Ahojki nám se taky zadařilo přes prášky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.6.11 12:31

Ahoj Kači, vítej mezi námi.

Vy jste tady nějaký prášandy 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 12:37
annamat9 píše:
Ahoj Kači, vítej mezi námi.Vy jste tady nějaký prášandy 8-o

Děkuji no ani mi nepovídej ted také beru HA tak snad se nezadaří mimčo chceme až za 5 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.6.11 12:43
Kačka.1985 píše:
annamat9 píše:
Ahoj Kači, vítej mezi námi.Vy jste tady nějaký prášandy 8-o
Děkuji no ani mi nepovídej ted také beru HA tak snad se nezadaří mimčo chceme až za 5 let :mrgreen:

Ahoj. :mavam: My chceme taky další až tak za 5let, proto nevim jestli jít znova do prášků. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3241
24.6.11 12:46

Holky já měla po prvním těhunitroděložní tělísko a bylo to super, nemuselo se myslet na prášky nestane se vám že zapomenete a fakt jsem byla spokojená. Měla jsem tu nehormonální a levnější klasickou danu a spokojenost. Někomu teda nesedne ale já až mi di budou moct dát do ni jdu znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.6.11 12:54
annamat9 píše:
Holky já měla po prvním těhunitroděložní tělísko a bylo to super, nemuselo se myslet na prášky nestane se vám že zapomenete a fakt jsem byla spokojená. Měla jsem tu nehormonální a levnější klasickou danu a spokojenost. Někomu teda nesedne ale já až mi di budou moct dát do ni jdu znovu

J8 jsem o tělísku přemýšlela a asi do něj půjdu. :-) Ono se dá dát i na těch 5let že jo? :?:

• Citovat
  • Upravit
217
24.6.11 13:00

Já jsem taky přemýšlela o tělísku ale ještě jsem na vážkách no uvidíme jak se dohodneme s přítelem ted beru HA ale ted jsem zapomněla prášek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová