Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:tessika píše:Já jsem tady.
Holky, tak kde všechny jste? Se to tu nějak zaseklo![]()
![]()
Tak to ja tu naopak vecne nejsem
. Mame sehnany byt a za mesic se stehujem ![]()
annamat9 píše:
Ahojky, já nakukuju ale psát sama se sebou se mi nechce![]()
Vždyť jsem se tě ptala, kdybpak máš čas na to kafčo.
Tak jak psát sama se sebou.. To spíš mi přijde, že já si tu píšu sama se sebou ![]()
teredes píše:weruuunka píše:Tak to ja tu naopak vecne nejsemtessika píše:Já jsem tady.
Holky, tak kde všechny jste? Se to tu nějak zaseklo![]()
![]()
. Mame sehnany byt a za mesic se stehujem
Jé, tak to máš času..
Za měsíc s přehledem ![]()
Tess no vidíš, já jak psala v rychlosti … Hele zítra mám spicha s kámoškou, dneska je venku hnusně tak mi vychází jen možná pátek. A nebo příští týden
Dyštak mi napiš do zprávy
Ahojki holky ja tady taky jsem jen když je hezky tak jsme s kiki venku a většinou celé rano uklizím a vařim takže tak.Anni dne sje tady fakt hnusně dokonce mi noční bouřka vzbudila kiki a museli jsme si ji vít k sobě po poslední mega bouřce ma strach jen vidí že se blyska bobek.
Kačka.1985 píše:
Ahojki holky ja tady taky jsem jen když je hezky tak jsme s kiki venku a většinou celé rano uklizím a vařim takže tak.Anni dne sje tady fakt hnusně dokonce mi noční bouřka vzbudila kiki a museli jsme si ji vít k sobě po poslední mega bouřce ma strach jen vidí že se blyska bobek.
Ahoj.
Ona byla v noci bouřka jo, asi mám tvrdý spaní.
Malýmu se začínají klubat zouky, tak byl vzhůru ve 3 a v 5.
Jěště, že mu stačí dát dudlíka a spí dál. ![]()
weruuunka píše:Kačka.1985 píše:Ahoj.
Ahojki holky ja tady taky jsem jen když je hezky tak jsme s kiki venku a většinou celé rano uklizím a vařim takže tak.Anni dne sje tady fakt hnusně dokonce mi noční bouřka vzbudila kiki a museli jsme si ji vít k sobě po poslední mega bouřce ma strach jen vidí že se blyska bobek.Ona byla v noci bouřka jo, asi mám tvrdý spaní.
![]()
Jěště, že mu stačí dát dudlíka a spí dál.
No bouřka byla, ale u nás se jenom blýskalo, ani hromy nebyly. ![]()
Jen ve 3 a v 5? Co bycvh za to dala
. Nám se klubou zoubky a to see budíme celou noc po 2 hodinách. Dudlíka nemáme, takže jedině prso ![]()
tessika píše:weruuunka píše:No bouřka byla, ale u nás se jenom blýskalo, ani hromy nebyly.Kačka.1985 píše:Ahoj.
Ahojki holky ja tady taky jsem jen když je hezky tak jsme s kiki venku a většinou celé rano uklizím a vařim takže tak.Anni dne sje tady fakt hnusně dokonce mi noční bouřka vzbudila kiki a museli jsme si ji vít k sobě po poslední mega bouřce ma strach jen vidí že se blyska bobek.Ona byla v noci bouřka jo, asi mám tvrdý spaní.
![]()
Jen ve 3 a v 5? Co bycvh za to dala. Nám se klubou zoubky a to see budíme celou noc po 2 hodinách. Dudlíka nemáme, takže jedině prso
Toa ni nevim.
On se jinak nebudí vůbec a štěstí že zabírá dudel. ![]()
weruuunka píše:tessika píše:Toa ni nevim.weruuunka píše:No bouřka byla, ale u nás se jenom blýskalo, ani hromy nebyly.Kačka.1985 píše:Ahoj.
![]()
Jen ve 3 a v 5? Co bycvh za to dala. Nám se klubou zoubky a to see budíme celou noc po 2 hodinách. Dudlíka nemáme, takže jedině prso
On se jinak nebudí vůbec a štěstí že zabírá dudel.
no bouřka tady fakt byla
a my už spíme celou noc takže pohodička jen když je bouřka nebo když je mala nemocná tak se vzbudí.to se mně v noci chytila jako klíště a nechtěla mně pustit a třasla se jako sulc.jinak vam to vstavaní holky vubec nazavidím jak ja jsem rada že dam malou v osm spat a vstava v osm nebo v pul devate rano dííííky za to protože přes den je to strašný čertík tak ví že mně musí nechat v noci odpočinout
![]()
Jé tak to bych chtěla taky do půl osmé.HOlky mi vztávají v 6-7 hodin.
Terča vztávala v 9
to bylo bájo
annamat9 píše:
Jé tak to bych chtěla taky do půl osmé.HOlky mi vztávají v 6-7 hodin.Terča vztávala v 9
to bylo bájo
ja jsem za to jen ráda
Kačka.1985 píše:annamat9 píše:
Jé tak to bych chtěla taky do půl osmé.HOlky mi vztávají v 6-7 hodin.Terča vztávala v 9
to bylo bájo
ja jsem za to jen rádaMě malej chodí spát mezi 9 a půl 10. A vstává mezi -8. Takže se krásně vyspim.
to se holky máte. Anežka chodí spát v 19 +- a pak v oci dvakrát i křikrát na jídlo a ráno vstáváme v 6
Někdy i v 5
Snad se to časem zlepší ![]()
ahojky holky,
co takhle dat srazek… nekam do kavarny?? dejte naky navrhy??