Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
19.7.11 17:00
weruuunka píše:
tessika píše:
Holky, tak kde všechny jste? Se to tu nějak zaseklo :lol:
Já jsem tady. :lol: :lol: :lol:

Tak to ja tu naopak vecne nejsem :mrgreen: . Mame sehnany byt a za mesic se stehujem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.7.11 17:15

Ahojky, já nakukuju ale psát sama se sebou se mi nechce :nevim: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
19.7.11 21:43
annamat9 píše:
Ahojky, já nakukuju ale psát sama se sebou se mi nechce :nevim: :huban:

Vždyť jsem se tě ptala, kdybpak máš čas na to kafčo. :think: :-) Tak jak psát sama se sebou.. To spíš mi přijde, že já si tu píšu sama se sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
19.7.11 21:44
teredes píše:
weruuunka píše:
tessika píše:
Holky, tak kde všechny jste? Se to tu nějak zaseklo :lol:
Já jsem tady. :lol: :lol: :lol:
Tak to ja tu naopak vecne nejsem :mrgreen: . Mame sehnany byt a za mesic se stehujem :dance:

Jé, tak to máš času.. :wink: Za měsíc s přehledem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.7.11 07:04

Tess no vidíš, já jak psala v rychlosti … Hele zítra mám spicha s kámoškou, dneska je venku hnusně tak mi vychází jen možná pátek. A nebo příští týden :nevim: Dyštak mi napiš do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
20.7.11 10:02

Ahojki holky ja tady taky jsem jen když je hezky tak jsme s kiki venku a většinou celé rano uklizím a vařim takže tak.Anni dne sje tady fakt hnusně dokonce mi noční bouřka vzbudila kiki a museli jsme si ji vít k sobě po poslední mega bouřce ma strach jen vidí že se blyska bobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
20.7.11 10:07
Kačka.1985 píše:
Ahojki holky ja tady taky jsem jen když je hezky tak jsme s kiki venku a většinou celé rano uklizím a vařim takže tak.Anni dne sje tady fakt hnusně dokonce mi noční bouřka vzbudila kiki a museli jsme si ji vít k sobě po poslední mega bouřce ma strach jen vidí že se blyska bobek.

Ahoj. :mavam: Ona byla v noci bouřka jo, asi mám tvrdý spaní. :think: :lol: Malýmu se začínají klubat zouky, tak byl vzhůru ve 3 a v 5. :roll: Jěště, že mu stačí dát dudlíka a spí dál. :dance:

• Citovat
  • Upravit
714
20.7.11 11:13
weruuunka píše:
Kačka.1985 píše:
Ahojki holky ja tady taky jsem jen když je hezky tak jsme s kiki venku a většinou celé rano uklizím a vařim takže tak.Anni dne sje tady fakt hnusně dokonce mi noční bouřka vzbudila kiki a museli jsme si ji vít k sobě po poslední mega bouřce ma strach jen vidí že se blyska bobek.
Ahoj. :mavam: Ona byla v noci bouřka jo, asi mám tvrdý spaní. :think: :lol: Malýmu se začínají klubat zouky, tak byl vzhůru ve 3 a v 5. :roll: Jěště, že mu stačí dát dudlíka a spí dál. :dance:

No bouřka byla, ale u nás se jenom blýskalo, ani hromy nebyly. :wink:
Jen ve 3 a v 5? Co bycvh za to dala :lol: . Nám se klubou zoubky a to see budíme celou noc po 2 hodinách. Dudlíka nemáme, takže jedině prso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
20.7.11 11:49
tessika píše:
weruuunka píše:
Kačka.1985 píše:
Ahoj. :mavam: Ona byla v noci bouřka jo, asi mám tvrdý spaní. :think: :lol: Malýmu se začínají klubat zouky, tak byl vzhůru ve 3 a v 5. :roll: Jěště, že mu stačí dát dudlíka a spí dál. :dance:
Jen ve 3 a v 5? Co bycvh za to dala :lol: . Nám se klubou zoubky a to see budíme celou noc po 2 hodinách. Dudlíka nemáme, takže jedině prso :roll:

Toa ni nevim. :mrgreen: On se jinak nebudí vůbec a štěstí že zabírá dudel. :dance:

• Citovat
  • Upravit
217
20.7.11 18:45
weruuunka píše:
tessika píše:
weruuunka píše:
Kačka.1985 píše:
Jen ve 3 a v 5? Co bycvh za to dala :lol: . Nám se klubou zoubky a to see budíme celou noc po 2 hodinách. Dudlíka nemáme, takže jedině prso :roll:
Toa ni nevim. :mrgreen: On se jinak nebudí vůbec a štěstí že zabírá dudel. :dance:

no bouřka tady fakt byla :lol: a my už spíme celou noc takže pohodička jen když je bouřka nebo když je mala nemocná tak se vzbudí.to se mně v noci chytila jako klíště a nechtěla mně pustit a třasla se jako sulc.jinak vam to vstavaní holky vubec nazavidím jak ja jsem rada že dam malou v osm spat a vstava v osm nebo v pul devate rano dííííky za to protože přes den je to strašný čertík tak ví že mně musí nechat v noci odpočinout :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.7.11 19:01

Jé tak to bych chtěla taky do půl osmé.HOlky mi vztávají v 6-7 hodin. :poblion: Terča vztávala v 9 8-) to bylo bájo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
20.7.11 19:04
annamat9 píše:
Jé tak to bych chtěla taky do půl osmé.HOlky mi vztávají v 6-7 hodin. :poblion: Terča vztávala v 9 8-) to bylo bájo
ja jsem za to jen ráda :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
20.7.11 19:13
Kačka.1985 píše:
annamat9 píše:
Jé tak to bych chtěla taky do půl osmé.HOlky mi vztávají v 6-7 hodin. :poblion: Terča vztávala v 9 8-) to bylo bájo
ja jsem za to jen ráda :dance:

Mě malej chodí spát mezi 9 a půl 10. A vstává mezi -8. Takže se krásně vyspim. :dance:

• Citovat
  • Upravit
32
20.7.11 19:22

to se holky máte. Anežka chodí spát v 19 +- a pak v oci dvakrát i křikrát na jídlo a ráno vstáváme v 6 :-( Někdy i v 5 :-( Snad se to časem zlepší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
20.7.11 21:21

ahojky holky,

co takhle dat srazek… nekam do kavarny?? dejte naky navrhy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová