Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, též se přihlásím k Libereckým maminám jestli můžu
Koukám že diskuse je rozjeta tak se snad se k Vám někam vmáčknu
Mám 4týdení dcerušku, a už ted je to taková malá rebelka, která nechce spinkat, tedy aspon ně jinde než s maminkou v posteli
Bydlím tedy kousek od Lbc, ale nikde v okolí skoro žádnou maminu neznám
takže ráda bych si popovídala a dětičkách a všeho toho šrumce okolo ![]()
Zdravím všechny nové maminky
.
A zároveň mám holky prosbu. Ve čtvrtek jsem objednaná na 10:15 na gyndu a potom na 16 hodinu k zubaři a jelikož to mám domů 30km, tak hledám někdy útočiště, abych se celou dobu nemusela potulovat po městě. Nebyl by někdo tak moooc hodný? Ráda se s kýmkoli novým poznám. ![]()
tessika píše:
Zdravím všechny nové maminky.
A zároveň mám holky prosbu. Ve čtvrtek jsem objednaná na 10:15 na gyndu a potom na 16 hodinu k zubaři a jelikož to mám domů 30km, tak hledám někdy útočiště, abych se celou dobu nemusela potulovat po městě. Nebyl by někdo tak moooc hodný? Ráda se s kýmkoli novým poznám.![]()
Pokud ti nebudeme vadit třeba my?.
Ahojky tess, klidně můžeš přijít, pokud jste se už nedomluvily s Markét. Bydlím přímo v centru města na rybníčku. Můžeme i skočit i do města a něco malého i uvařím. Jen mi napiš jak jsi se rozhodla ať s tebou dyštak počítám
![]()
annamat9 píše:
Ahojky tess, klidně můžeš přijít, pokud jste se už nedomluvily s Markét. Bydlím přímo v centru města na rybníčku. Můžeme i skočit i do města a něco malého i uvařím. Jen mi napiš jak jsi se rozhodla ať s tebou dyštak počítám![]()
Ahoj, tak to by bylo pro mě ideální - gyndu mám vedle My café a zubaře naproti Fügnerce
. Takže bych nemusela ani nikam přejíždět.
To by jsi byla moc hodná ![]()
annamat9
Neboj já sem to tess jen navrhla. Nj nedá se nic dělat budu doma .nebo něco vymýšlím.Hezky se bavte.
ahoj holky mohla bych se k Vam pridat?jsem take z liberce.
je mi 23[prosinec 24]a s pritelem cekame po 15mesicnim snazeni vytouzene miminko…jsem v 10.tydnu a uz se na poklad moc tesime…
tak pokud muzu,rada se k Vam pridam…
Ahoj luuuu vítám tě za všechny u nás. TO je fajn, že se zadařilo. Dávej na sebe pozor a't se vše vydaří. Jakto že se vám nedařilo? Jestli se můžu zeptat?
Já jsem teď přišla z kina a jsem šíleně unavená takže jdu konečně do hajan
![]()
Ahojte holky............jdu vas pozdravit......Ctu vas, ale nejak jsem se posledni dobou nezapojovala.
To je super, ze jste mely sraz, aspon jste akcni a seznamite se vic…Treba se nekdy taky pridam, ale asi az tak s miminem, bo ten muj neposeda by se s nama nudil
kdyz mate vsechny miminka.
Luuu- treba se potkame v porodnici, jsem ve stejnem tydnu, jako ty
Chces rodit v Liberci?
Dobre rano..tak za prve,urcite v Liberecke nemocnici rodit nechci,jela jsem tam asi 14dni zpatky s tim ze jsem doma zacala krvacet,sice zadne bolesti ale neni to normalni ze,a dr. me sice prohlidla ale co potom rekla - s takovou prkotinou priste nejezdete…dokud z vas nepotece potok krve nemusite s timhle vubec jezdit
ale uz predtim jsem na tuhle nemocnici slysela hodne spatneho - pracuji totiz v Jablonci na poliklinice,takze chci urcite rodit v Jablonci…
No a proste se nedarilo,pritel byl casto pracovne pryc a to prevazne v dobe ovu a nebo jsme to proste netrefovali…ale ted uz se to povedlo a je to super… ![]()
Ahojky holky, omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla, ale byli jsme pryč a pak nám předělávali internet, tak jsme byli chvíli bez něj ![]()
Koukám, že jste měli slezinu, snad mi to příště vyjde ![]()
Vítám Luuuu
Držím pěstičky, ať se vše vede jak má a Jablonec schvaluju (taky jsem tam rodila) ![]()
Luuu- Ja prave taky premyslim o Jablonci, doufam, ze mam tedy na vyber? Nemam uplne super zazitek z liberecke porodky, tak se rozhoduji, co podniknu..Prosim te, muzes zjistit, v jakem terminu se je treba do jablonecke porodky zaregistrovat?
A to ze na tebe mudra tak vyjela je fakt hnus, oni se ti lekari nekdy neumi chovat ![]()
Holky, co chcete rodit v Jbc ![]()
http://www.nemjbc.cz/…odopisu.html
Divine píše:
Luuu- Ja prave taky premyslim o Jablonci, doufam, ze mam tedy na vyber? Nemam uplne super zazitek z liberecke porodky, tak se rozhoduji, co podniknu..Prosim te, muzes zjistit, v jakem terminu se je treba do jablonecke porodky zaregistrovat?
A to ze na tebe mudra tak vyjela je fakt hnus, oni se ti lekari nekdy neumi chovat
Ja tam přijela totiž navečer,kolem 20h a asi jsem jí vyrušila od seriálu či co ![]()
No já jsem zatím nepřemýšlela kdy je potřeba se do Jbc nemocnice přihlásit ale já chodím i na gyndu v Jbc - MUDr. Jorgová a ona chodí i na porodnici do Jbc nemocnice,takže já mám prostě jasno…
Myslím že takový 6-7 měsíc…napíšu kamarádce,ta tam rodila a zjistim to…V jakém jsi týdnu?