Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evastraz píše:
Zdravím všechny maminky z Liberce. Právě se chystám během září přestěhovat do Liberce s dcerou (2 roky) a nikoho tam s dětmi neznám, budu ráda, když se tu s nějakými potkámpřípadně můžete mi doporučit nějak mateřsk centrum? Děkuji Eva
Evastraz: vitam te…
makyna91 píše:weruuunka píše:weruuunka jsem pro…tak akorat napsat den.. a jak se vyjadri holky
Klidně někdy příští týden bych viděla ten sraz.
Mě by se líbilo úterý dopoledne. ![]()
Ahoj holky.
Nejak sem vůbec nestíhám psát. Malej už leze a staví se, takže mne celkem zaměstnává:)
Jinak jsem taky pro, i to úterý by se mi hodilo
katoušek píše:
Ahoj holky.
Nejak sem vůbec nestíhám psát. Malej už leze a staví se, takže mne celkem zaměstnává:)
Jinak jsem taky pro, i to úterý by se mi hodilo
Gratulka k lezeni a staveni… to my se stavime na vsechny ctyri a houpeme se.. jinak mame do tydne druhy zoubek ![]()
makyna91 píše:
weruuunka jsem pro… v kolik a kde…?
Tak já můžu být Liberci v půl 10 a je mi jedno kde. ![]()
weruuunka píše:makyna91 píše:Tak já můžu být Liberci v půl 10 a je mi jedno kde.
weruuunka jsem pro… v kolik a kde…?
u nas neni taky problem v kolik
Děkuju za gratulaci:)to vy už to budete mít taky za chvíli.Malej se houpal na kolínkách 14 dní a pak začal lízt. Bud ráda, že se jen houpe, až začnem lízt, tak je to boj.Malej jak se do toho jeste staví, tak je to na palici.Vždycky se rozhlídne, kde by se postavil a už mete…
katoušek píše:
Děkuju za gratulaci:)to vy už to budete mít taky za chvíli.Malej se houpal na kolínkách 14 dní a pak začal lízt. Bud ráda, že se jen houpe, až začnem lízt, tak je to boj.Malej jak se do toho jeste staví, tak je to na palici.Vždycky se rozhlídne, kde by se postavil a už mete…
tto toho se bojim… a tchyne rika ze to nebude trvat dlouho a bude list a stavet se.
Ahoj, já dopoledne nemůžu, a příští týden mě navštíví otec takže bohužel, ale určitě si to užijete.
annamat9 píše:
Ahoj, já dopoledne nemůžu, a příští týden mě navštíví otec takže bohužel, ale určitě si to užijete.
to je skoda..
makyna91 píše:Evastraz píše:Evastraz: vitam te…
Zdravím všechny maminky z Liberce. Právě se chystám během září přestěhovat do Liberce s dcerou (2 roky) a nikoho tam s dětmi neznám, budu ráda, když se tu s nějakými potkámpřípadně můžete mi doporučit nějak mateřsk centrum? Děkuji Eva
Děkuji, je milé, že se tu tak scházíte, neznáš prosím nějaké MC, kam třeba i s maminkama chodíte? ![]()
Evastra já moc mateřský centra nemusím. Přijde mi že tam chodí takový divný ženský, který nemají co na práci tak tam lezou. Nevím, třeba to někomu vyhovuje ale já jdu radši ven s dětma než být zavřená v nějakým centru. Hlavně mi přijde, že tam jsou samí starší matky, který ty děti rozmazlujou a mají svůj svět.
Ale jinak je tu tohle: http://www.mc.cmelak.cz/
http://www.krtecek.centrumgenerace.cz/
http://www.ententyky.cz/…casu-arabela
Evastraz píše:makyna91 píše:Děkuji, je milé, že se tu tak scházíte, neznáš prosím nějaké MC, kam třeba i s maminkama chodíte?Evastraz píše:Evastraz: vitam te…
Já jsem chodila s Anežkou na plavání do Berušky. Mají tam docela pestrý program i co se týká víkendů. My jsme tam chodily jen na plavání. Nevím jak je ostatní program kvalitní. Pokaždé tam bylo hodně maminek ![]()
studioberuska.cz
Aha,děkuji. Já jen, že nevím moc, že by bylo v Liberci moc pískoviš't a Zuzanka byla zvyklá chodit u nás na jogu a výtvarku, tak jsem se chtěla pozeptat i v Liberci, moc děkuji za pomoc… ![]()