Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no u nás je to taky pěkně divoký. už skoro měsíc chodíme, přenášíme co se dám, stěhujem nábytek a ničíme všechno, co není tak dva metry nad zemí.lezou nám do toho 3 zuby, takže je protivnej…ale jinak je to sranda. na svátky už se taky moc těšíme, jsem zvědavá, co bude prcek řikat na stromeček a co s ním udělá:)
alienka1 píše:
no u nás je Andulínka pěkný číslo, už mi tu měsíc obchází co se dáv neděli oslaví 10 měsíců, chodíme na plavání tak se už krásně potápí a vůbec je to moje akční čertice
do toho makám na webu, vyrábím, od zítra začnou vánoční trhy kde budu mít zboží a budu tam i částečně na stánku, po vánocích se budeme stěhovat takže letos výzdobu asi moc řešit nebudu
jen něco málo upeču, stejně to nejíme a dárečky a bude
ale těším se na svátky moc
Bych chtěla taky napsat, že něco málo upeču
Ale peču cukroví na prodej, takže jedu ve velkém.
Ale aspoň to tu neustále krásně voní.
třeba teď jsem dodělala 5kg vanilkových rohlíčků. Sice mi to moc nešlo a asi půl plechu se rozlámalo, ale jsem ráda, že je mám hotové.
Zítra mě čeká super velký úklid a vaření a pečení, protože se u nás v sobotu sleze rodina - na tu oslavu.
Ale i přesto, že mám strašně moc práce, tak ta vánoční nálada na mě nějak padla a jsem spokojená ![]()
A to budeš mít stánek v Liberci na náměstí? Na trzích se skvěle vydělává, to ti přeji.
![]()
tessika…nene budeme na vánočních trzích v oc forum, jak byly farmářské trhy
tak si tu zas udělám krapet reklamu
sice je tu mrtvo tak aspoň nebudu pohoršovat
mám nové náušničky a fimo lžičky http://kousektebe.cz/novinky
a dneska sme byli na kontrole tak má Andulína v 10 měsících 72 cm a 8360g a šídlo je to řádný ![]()
Zdravím holky, Vím že diskuse už je, ale je už tak zaběhnutá, že se málokterá nová uchytí
Z Liberecka neznám moc mamin se kterýma by se dalo jednou za čas sejít, napsat, pokecat (podrbat
) a tak
Byla bych moc ráda, kdyby se někdo ozval ![]()
AHoj já jsem sice z Jablonce a taky bych ráda poznala nějakou maminu na pokec, my jsme teda zatím v očekávání, mimi se narodí až v květnu.
Ahoj já jsem kousíček za Libercem,ale do Lbc jezdím poměrně často.Teď jsem v 21 tt.Takže mimíska čekáme 17.6.
Ahoj holky,já jsem z vesnice mezi LBC a JBC- z Rádla, takže se taky hlásím k pokecání.. Nemám už tedy fazolku v břiše,ale skoro 4-měsíčního raubíře..
Lilalu: Tak to máme dítka kousek od sebe
Jak zvládáte mrazy a vycházky?
Ahoj, také se hlásím k Liberci a mám dvouměsíční holčičku ![]()
kolik vám je let holky? mně 26 ![]()
Martito jo.Kde jste rodili,v Jablu?Mno,dneska jsme byly na hodku venku,ale jestli takhle bude aj zitra,tak nikam nejdem.Sice jsem ji dala 2rukavicky,ale mela je nake bile,tak sem ji je zahrivala a uz je ma dobre.JInak telicko mela pekne teple.Byla pekne zanuchnana ![]()