Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
1.12.11 17:49

no u nás je to taky pěkně divoký. už skoro měsíc chodíme, přenášíme co se dám, stěhujem nábytek a ničíme všechno, co není tak dva metry nad zemí.lezou nám do toho 3 zuby, takže je protivnej…ale jinak je to sranda. na svátky už se taky moc těšíme, jsem zvědavá, co bude prcek řikat na stromeček a co s ním udělá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
1.12.11 20:11
alienka1 píše:
no u nás je Andulínka pěkný číslo, už mi tu měsíc obchází co se dá :-) v neděli oslaví 10 měsíců, chodíme na plavání tak se už krásně potápí a vůbec je to moje akční čertice :-) do toho makám na webu, vyrábím, od zítra začnou vánoční trhy kde budu mít zboží a budu tam i částečně na stánku, po vánocích se budeme stěhovat takže letos výzdobu asi moc řešit nebudu :nevim: jen něco málo upeču, stejně to nejíme a dárečky a bude :lol: ale těším se na svátky moc :dance:

Bych chtěla taky napsat, že něco málo upeču :lol: Ale peču cukroví na prodej, takže jedu ve velkém. :zed: Ale aspoň to tu neustále krásně voní. :srdce: třeba teď jsem dodělala 5kg vanilkových rohlíčků. Sice mi to moc nešlo a asi půl plechu se rozlámalo, ale jsem ráda, že je mám hotové.
Zítra mě čeká super velký úklid a vaření a pečení, protože se u nás v sobotu sleze rodina - na tu oslavu.
Ale i přesto, že mám strašně moc práce, tak ta vánoční nálada na mě nějak padla a jsem spokojená :mrgreen:

A to budeš mít stánek v Liberci na náměstí? Na trzích se skvěle vydělává, to ti přeji. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.12.11 21:04

tessika…nene budeme na vánočních trzích v oc forum, jak byly farmářské trhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
7.12.11 17:05

tak si tu zas udělám krapet reklamu :-) sice je tu mrtvo tak aspoň nebudu pohoršovat :-) mám nové náušničky a fimo lžičky http://kousektebe.cz/novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
7.12.11 17:06

a dneska sme byli na kontrole tak má Andulína v 10 měsících 72 cm a 8360g a šídlo je to řádný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
1.2.12 15:14

Liberecké maminy :-)

Zdravím holky, Vím že diskuse už je, ale je už tak zaběhnutá, že se málokterá nová uchytí ;) Z Liberecka neznám moc mamin se kterýma by se dalo jednou za čas sejít, napsat, pokecat (podrbat :lol: ) a tak :) Byla bych moc ráda, kdyby se někdo ozval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.2.12 15:19

:mavam: ahoj.
Taky jsem z Liberce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
1.2.12 15:23

AHoj já jsem sice z Jablonce a taky bych ráda poznala nějakou maminu na pokec, my jsme teda zatím v očekávání, mimi se narodí až v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.2.12 15:31

Ahoj já jsem kousíček za Libercem,ale do Lbc jezdím poměrně často.Teď jsem v 21 tt.Takže mimíska čekáme 17.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.2.12 15:34

ahoj já se přidám :-) jsem sice z JBC, ale do LBC jezdíme často :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 15:46

Ahoj holky,já jsem z vesnice mezi LBC a JBC- z Rádla, takže se taky hlásím k pokecání.. Nemám už tedy fazolku v břiše,ale skoro 4-měsíčního raubíře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.2.12 15:54

Ahoj my jsme z Jablonce a mam v sobotu 3 mesicni holcicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 16:02

Lilalu: Tak to máme dítka kousek od sebe :mavam: Jak zvládáte mrazy a vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
1.2.12 16:04

Ahoj, také se hlásím k Liberci a mám dvouměsíční holčičku :)
kolik vám je let holky? mně 26 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.2.12 16:05

Martito jo.Kde jste rodili,v Jablu?Mno,dneska jsme byly na hodku venku,ale jestli takhle bude aj zitra,tak nikam nejdem.Sice jsem ji dala 2rukavicky,ale mela je nake bile,tak sem ji je zahrivala a uz je ma dobre.JInak telicko mela pekne teple.Byla pekne zanuchnana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová