Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meduleinka píše:
Já jsem kousek vedle. JBC, jestli nevadí???
Ahoj, no vis, ja se teprve do LB budu stehovat, ale samozrejme mi to nevadi
proc by melo. Neznam v Lb zivou dusi, tak se zkousim seznamit takhle…Dizkuze vzdy nejak vysumi, coz je skoda ![]()
Mas deti?
Jasně že mám
8 let, 11 měsíců a za 4 měsíce přibude další ![]()
Ty koukám kluka 4 roky a holka 4m?
A odkud jsi a proč se stěhuješ do LBC?
Teda, to jste si pospisili s poslednim miminkem
Obdivuhodne ![]()
Jsem puvodem z moravy, ted bydlime v Jablonnem v Podj. cca 25 km od Lb. Ale mame tady toho uz plne zuby, tak jdeme konecne odsud pryc.
A presne, jak pises, kluka 4,5 let, male budou 4 mesice. Mladoch by potreboval partaky, strasne se s nama nudi ![]()
Vím kde je Jablonné, a kdy se budete stěhovat a už víte přesně kam?
Synovi je sice 8, ale má děti rád, vlastně má radši mladší než ty starší
no pospíšili
manžel chtěl ještě jeno a já se zase chci vrátit brzy do práce a né až tak za 6 let.
Stehujeme se kolem 20teho cervence do Zeleneho udoli. Heh, tak to ja jsem pojizdna leda tak tramvaji ![]()
A s tim vracenim se do prace chapu- to ja bych taky potrebovala obcas vypadnout z materskych povinnosti, ale jake jsme si to udelali (myslim tim me a muze), tak to mame no…
Ale tak jsi spokojená, ne? Zelené údolí je směrem na JBC pokud se nepletu. A kolik Ti je?
Jsem spokojena, to jo, jen je mi nekdy lito chlapa, ze to ma vsechno na bedrech sam…jestli mi rozumis…A taky jsem kazdy den rada, kdyz se priblizi osma hodina a obe deti spi
![]()
A Zel. udoli je urcite na Jablonec, nedavno jsme se o tom doma bavili.
A je mi 28. Tobe?
Ahoj, v Zeleném údolí jsem bydlela 10 let a před rokem se odstěhovala. Ano, Zelené Údolí je směr JBC, je to Liberec 30 - Vratislavice nad Nisou. Místo pro bydlení je to krásný a klidný, nerada jsem se s bydlením tam loučila. ![]()
Mě je 29 a osmou večer taky miluju! No a věř, že Ti rozumím, já si vždy vydělávala sama i s prvním dítkem a tak teď mi vadí i ta závislost i to že do rozpočtu moc nepřispěji ![]()
@Janik123 a teď bydlíš kde?
@Janik123 píše:
Ahoj, v Zeleném údolí jsem bydlela 10 let a před rokem se odstěhovala. Ano, Zelené Údolí je směr JBC, je to Liberec 30 - Vratislavice nad Nisou. Místo pro bydlení je to krásný a klidný, nerada jsem se s bydlením tam loučila.
Tak snad se tam bude libit i nam
A procpak jste se tedy odstehovali?
Ahoj holky
Taky se přidávám i když bydlím kousek od Lbc
s kamarádkami jsem na tom podobně jako @Divine ![]()
@werunkaw123 píše:
Ahoj holkyTaky se přidávám i když bydlím kousek od Lbc
s kamarádkami jsem na tom podobně jako @Divine
Ahoj weru, takze travis porad vetsinu casu sama s prckem? Neschazis se s nejakyma maminama? A koukam, ze bude mit mala za par narozeniny ![]()
Ahojky, také se hlísim mezi vás
Mám dvě holčinky 4 a 2 roky a jsme z Pavlovic v Liberci.
@Divine Pořád jsem sama a opuštěná
holky co jsem založila diskusi prchli buďto pryč a nebo do stálé diskuse Libereckých mamin, která je tak zaběhlá, s takovým počtem, že jsem se v ní už neorientovala ![]()
Jojo beruška moje
s ní to tak letí to je šílený, už jí začínám chystat parádní oslavičku ![]()
A kdypak vy plánujete ten přesun do Lbc? jestli jsi to teda už nepsala
![]()