Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
3.7.12 21:30
@meduleinka píše:
Já jsem kousek vedle. JBC, jestli nevadí???

Ahoj, no vis, ja se teprve do LB budu stehovat, ale samozrejme mi to nevadi :mrgreen: proc by melo. Neznam v Lb zivou dusi, tak se zkousim seznamit takhle…Dizkuze vzdy nejak vysumi, coz je skoda 8)
Mas deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.7.12 21:35

Jasně že mám :-) 8 let, 11 měsíců a za 4 měsíce přibude další :-D
Ty koukám kluka 4 roky a holka 4m?

A odkud jsi a proč se stěhuješ do LBC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.7.12 21:42

Teda, to jste si pospisili s poslednim miminkem :lol: Obdivuhodne :palec:
Jsem puvodem z moravy, ted bydlime v Jablonnem v Podj. cca 25 km od Lb. Ale mame tady toho uz plne zuby, tak jdeme konecne odsud pryc.
A presne, jak pises, kluka 4,5 let, male budou 4 mesice. Mladoch by potreboval partaky, strasne se s nama nudi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.7.12 21:47

Vím kde je Jablonné, a kdy se budete stěhovat a už víte přesně kam?
Synovi je sice 8, ale má děti rád, vlastně má radši mladší než ty starší :-) no pospíšili :-) manžel chtěl ještě jeno a já se zase chci vrátit brzy do práce a né až tak za 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.7.12 21:48

Jinak já jsem pojízdná a v LBC jsem každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.7.12 22:02

Stehujeme se kolem 20teho cervence do Zeleneho udoli. Heh, tak to ja jsem pojizdna leda tak tramvaji :oops:
A s tim vracenim se do prace chapu- to ja bych taky potrebovala obcas vypadnout z materskych povinnosti, ale jake jsme si to udelali (myslim tim me a muze), tak to mame no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.7.12 22:08

Ale tak jsi spokojená, ne? Zelené údolí je směrem na JBC pokud se nepletu. A kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.7.12 22:14

Jsem spokojena, to jo, jen je mi nekdy lito chlapa, ze to ma vsechno na bedrech sam…jestli mi rozumis…A taky jsem kazdy den rada, kdyz se priblizi osma hodina a obe deti spi ;) :mrgreen:
A Zel. udoli je urcite na Jablonec, nedavno jsme se o tom doma bavili.
A je mi 28. Tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
3.7.12 22:22

Ahoj, v Zeleném údolí jsem bydlela 10 let a před rokem se odstěhovala. Ano, Zelené Údolí je směr JBC, je to Liberec 30 - Vratislavice nad Nisou. Místo pro bydlení je to krásný a klidný, nerada jsem se s bydlením tam loučila. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.7.12 22:25

Mě je 29 a osmou večer taky miluju! No a věř, že Ti rozumím, já si vždy vydělávala sama i s prvním dítkem a tak teď mi vadí i ta závislost i to že do rozpočtu moc nepřispěji :-(

@Janik123 a teď bydlíš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.7.12 22:25
@Janik123 píše:
Ahoj, v Zeleném údolí jsem bydlela 10 let a před rokem se odstěhovala. Ano, Zelené Údolí je směr JBC, je to Liberec 30 - Vratislavice nad Nisou. Místo pro bydlení je to krásný a klidný, nerada jsem se s bydlením tam loučila. :(

Tak snad se tam bude libit i nam :D A procpak jste se tedy odstehovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.12 09:20

Ahoj holky :mavam: Taky se přidávám i když bydlím kousek od Lbc :mavam: s kamarádkami jsem na tom podobně jako @Divine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.7.12 09:28
@werunkaw123 píše:
Ahoj holky :mavam: Taky se přidávám i když bydlím kousek od Lbc :mavam: s kamarádkami jsem na tom podobně jako @Divine :roll:

Ahoj weru, takze travis porad vetsinu casu sama s prckem? Neschazis se s nejakyma maminama? A koukam, ze bude mit mala za par narozeniny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.7.12 09:29

Ahojky, také se hlísim mezi vás :mavam: Mám dvě holčinky 4 a 2 roky a jsme z Pavlovic v Liberci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.12 09:32

@Divine Pořád jsem sama a opuštěná :lol: holky co jsem založila diskusi prchli buďto pryč a nebo do stálé diskuse Libereckých mamin, která je tak zaběhlá, s takovým počtem, že jsem se v ní už neorientovala :roll:
Jojo beruška moje :srdce: s ní to tak letí to je šílený, už jí začínám chystat parádní oslavičku :pankac:
A kdypak vy plánujete ten přesun do Lbc? jestli jsi to teda už nepsala :oops: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová