Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
4.7.12 13:12

@werunkaw123 a kde kousek od Liberce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.12 13:13

@Divine určitě ;)
Zatím jsem dárek ještě nekoupila… chtěla bych jí koupit velkého plyšového medvěda aby se po něm mohla válet a hrát si s ním ;) jelikož všechny nápady jako houpačka, klouzačla, bazének, pískoviště atd už zabrali příbuzní :mrgreen:
Moc se na to těším udělám jí dobrý dortík a hezky si den užijeme :dance: :srdce:

kolik je tobě vůbec let?
A pro inspiraci copak dostal malý k roku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.12 13:16

@meduleinka Modlibohov kousek od Českého Dubu ;) už jsem to psala, jestli jsem teda správně pochopila otázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
4.7.12 13:35
@werunkaw123 píše:
@meduleinka Modlibohov kousek od Českého Dubu ;) už jsem to psala, jestli jsem teda správně pochopila otázku ;)

Omlouvám se, nějak jsem nezaregistrovala, že se to tady tak rozjelo a já přehlédla skoro tři stránky, tak teď už dočteno a jako bych četla o sobě.
Bydleli jsme v paneláku, mluvila jsem akorát s důchodkyněma, protože ty si furt chtěli povídat se mnou. To nic moc. Je pravda, že v těhotenství jsem jednu super kámošku měla a bylo to neskutečně fajn, jenže já už více rodička a ona prvo, tak nějak to začala víc prožívat a navíc jsme se odstěhovali pár metrů za JBC a ona řekla, že si tady najdu jiné kamarádky, na ní nebudu mít čas a přestala se se mnou stýkat. Já tady nikoho nemám a tahle holčina si na mě udělá čas tak jednou za dva měsíce aby nebyla špatná matka, co se nevěnuje dítěti :roll:
Takže mi zbyl manžel a tchýně. Jednou za čas mamka za kterou jezdím do Turnova.
Na sraz bych dorazila určitě ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.12 13:40

@meduleinka Turnov je kousínek :dance: tak až pojedeš za mamkou tak se někdy stav u nás na samotě :dance:
Tě nalákám na krávy, srnky, 4psi, slepice, králíky, brojlery, prasata, kočky, a v neposlední řadě mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
4.7.12 13:43

@werunkaw123 teď v pátek odjíždíme na dovolenou, ale pak se určitě zastavím! VÁŽNĚ!!! a ze zvířátek budou děti nadšené!!!

Kdo chce jet se mnou? mám jedno a půl místa (na sedačku) v autě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.7.12 13:54

Však jo, já jsem ráda, že si můžu alespoň s někým napsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.12 13:57

@meduleinka no super :potlesk: uděláme dětem pořádnou exkurzi :palec: moji malou to moc nezajímá, když jsem přivezla brojlery tak seděla naproti nim párkrát jim zamávala a odlezla pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.7.12 13:57

Aha, koukám, že odpovídám na předchozí stránku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.7.12 13:59
:lol: to je sranda,my na chaloupce máme taky zvířátka a doma kočku a kocoura :-) a děti mají zvířatka moc rádi,hlavně,když je můžou mordovat :lol:
@werunkaw123 píše:
@meduleinka no super :potlesk: uděláme dětem pořádnou exkurzi :palec: moji malou to moc nezajímá, když jsem přivezla brojlery tak seděla naproti nim párkrát jim zamávala a odlezla pryč :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
4.7.12 14:20

@werunkaw123 no koukám, že máme malé jen kousíček od sebe, co? tak to je mooooc fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.12 14:23

@meduleinka no jooo :palec: :lol:

@chvaldici píše: :lol: to je sranda, my na chaloupce máme taky zvířátka a doma kočku a kocoura :-) a děti mají zvířatka moc rádi, hlavně, když je můžou mordovat :lol:

tak ta moje radši nemorduje (zatím) jen sem tam psi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
4.7.12 15:24

Magda taky nemorduje :palec: je na psa zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.7.12 16:24
No vidite holky
@meduleinka píše:
@werunkaw123 teď v pátek odjíždíme na dovolenou, ale pak se určitě zastavím! VÁŽNĚ!!! a ze zvířátek budou děti nadšené!!!Kdo chce jet se mnou? mám jedno a půl místa (na sedačku) v autě???

Ja bych jela, ale s dvema detma asi tezko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.7.12 16:28
@werunkaw123 píše:
@Divine určitě ;)
Zatím jsem dárek ještě nekoupila… chtěla bych jí koupit velkého plyšového medvěda aby se po něm mohla válet a hrát si s ním ;) jelikož všechny nápady jako houpačka, klouzačla, bazének, pískoviště atd už zabrali příbuzní :mrgreen:
Moc se na to těším udělám jí dobrý dortík a hezky si den užijeme :dance: :srdce:kolik je tobě vůbec let?
A pro inspiraci copak dostal malý k roku? :lol:

weru me je 28. A tobe tedy kolik? A Seb dostal jen same blbinky k prvnim narozkam- leporelo krtka, kostky plastove, a veci na pisek atd. Ale jeste ted se na to video divam s nostalgii, strasne to uteklo a za pul roku bude slavit 5te narozky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová