Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Divine určitě ![]()
Zatím jsem dárek ještě nekoupila… chtěla bych jí koupit velkého plyšového medvěda aby se po něm mohla válet a hrát si s ním
jelikož všechny nápady jako houpačka, klouzačla, bazének, pískoviště atd už zabrali příbuzní ![]()
Moc se na to těším udělám jí dobrý dortík a hezky si den užijeme
![]()
kolik je tobě vůbec let?
A pro inspiraci copak dostal malý k roku? ![]()
@meduleinka Modlibohov kousek od Českého Dubu
už jsem to psala, jestli jsem teda správně pochopila otázku ![]()
@werunkaw123 píše:
@meduleinka Modlibohov kousek od Českého Dubuuž jsem to psala, jestli jsem teda správně pochopila otázku
Omlouvám se, nějak jsem nezaregistrovala, že se to tady tak rozjelo a já přehlédla skoro tři stránky, tak teď už dočteno a jako bych četla o sobě.
Bydleli jsme v paneláku, mluvila jsem akorát s důchodkyněma, protože ty si furt chtěli povídat se mnou. To nic moc. Je pravda, že v těhotenství jsem jednu super kámošku měla a bylo to neskutečně fajn, jenže já už více rodička a ona prvo, tak nějak to začala víc prožívat a navíc jsme se odstěhovali pár metrů za JBC a ona řekla, že si tady najdu jiné kamarádky, na ní nebudu mít čas a přestala se se mnou stýkat. Já tady nikoho nemám a tahle holčina si na mě udělá čas tak jednou za dva měsíce aby nebyla špatná matka, co se nevěnuje dítěti ![]()
Takže mi zbyl manžel a tchýně. Jednou za čas mamka za kterou jezdím do Turnova.
Na sraz bych dorazila určitě ráda ![]()
@meduleinka Turnov je kousínek
tak až pojedeš za mamkou tak se někdy stav u nás na samotě ![]()
Tě nalákám na krávy, srnky, 4psi, slepice, králíky, brojlery, prasata, kočky, a v neposlední řadě mě ![]()
@werunkaw123 teď v pátek odjíždíme na dovolenou, ale pak se určitě zastavím! VÁŽNĚ!!! a ze zvířátek budou děti nadšené!!!
Kdo chce jet se mnou? mám jedno a půl místa (na sedačku) v autě???
@meduleinka no super
uděláme dětem pořádnou exkurzi
moji malou to moc nezajímá, když jsem přivezla brojlery tak seděla naproti nim párkrát jim zamávala a odlezla pryč ![]()
@werunkaw123 píše:
@meduleinka no superuděláme dětem pořádnou exkurzi
moji malou to moc nezajímá, když jsem přivezla brojlery tak seděla naproti nim párkrát jim zamávala a odlezla pryč
@werunkaw123 no koukám, že máme malé jen kousíček od sebe, co? tak to je mooooc fajn!
@meduleinka no jooo
![]()
@chvaldici píše:to je sranda, my na chaloupce máme taky zvířátka a doma kočku a kocoura
a děti mají zvířatka moc rádi, hlavně, když je můžou mordovat
tak ta moje radši nemorduje (zatím) jen sem tam psi ![]()
@meduleinka píše:
@werunkaw123 teď v pátek odjíždíme na dovolenou, ale pak se určitě zastavím! VÁŽNĚ!!! a ze zvířátek budou děti nadšené!!!Kdo chce jet se mnou? mám jedno a půl místa (na sedačku) v autě???
Ja bych jela, ale s dvema detma asi tezko ![]()
@werunkaw123 píše:
@Divine určitě
Zatím jsem dárek ještě nekoupila… chtěla bych jí koupit velkého plyšového medvěda aby se po něm mohla válet a hrát si s nímjelikož všechny nápady jako houpačka, klouzačla, bazének, pískoviště atd už zabrali příbuzní
Moc se na to těším udělám jí dobrý dortík a hezky si den užijeme![]()
kolik je tobě vůbec let?
A pro inspiraci copak dostal malý k roku?
weru me je 28. A tobe tedy kolik? A Seb dostal jen same blbinky k prvnim narozkam- leporelo krtka, kostky plastove, a veci na pisek atd. Ale jeste ted se na to video divam s nostalgii, strasne to uteklo a za pul roku bude slavit 5te narozky ![]()