Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@werunkaw123 píše:
@Divine Pořád jsem sama a opuštěnáholky co jsem založila diskusi prchli buďto pryč a nebo do stálé diskuse Libereckých mamin, která je tak zaběhlá, s takovým počtem, že jsem se v ní už neorientovala
Jojo beruška mojes ní to tak letí to je šílený, už jí začínám chystat parádní oslavičku
A kdypak vy plánujete ten přesun do Lbc? jestli jsi to teda už nepsala![]()
psala, ale to mas fuk
16teho jdeme podepsat smlouvu, uz mame klice, takze od patku 13teho tam budeme stehovat kramy, fuj, vubec se na to netesim..
A prvni oslava narozenin je stejne nejkrasnejsi, nebo teda aspon nejdojemnejsi ![]()
A v ktere ze vesnici to bydlite?
@chvaldici píše:
Ahojky, také se hlísim mezi vásMám dvě holčinky 4 a 2 roky a jsme z Pavlovic v Liberci.
Ahoj, Pavlovice taky vim, kde jsou, meli jsme tam i vybrany byt, nez jsme se rozhodli pro udoli…A copak delavate s holcickama v tehle vedrech?
@werunkaw123 píše:
@chvaldici tam to znám![]()
![]()
![]()
Ahojda, no buď jsme v Jitravě na chalupě, nebo tady na sídlišti na hřišti ![]()
@chvaldici píše:
Ahojda, no buď jsme v Jitravě na chalupě, nebo tady na sídlišti na hřišti
jeee, tak chalupu zavidim
To bych tam byla cele leto rozplacla na dece ![]()
@Divine Modlibohov
to snad nikdo nezná má to tu asi 63obyv, samí důchodci, rodina a nebo chataři ![]()
@chvaldici tam jsem měla kamaráda je to tam hezké
chaloupkaření tam musí být skvělé ![]()
Joo ta cyklostezka stojí za to, já jsem jednou jela na brusle když končil fotbalový zápas o kterém jsem neměla nejmenší tušení ![]()
@Divine píše:
jeee, tak chalupu zavidimTo bych tam byla cele leto rozplacla na dece
@chvaldici mě začíná celkem ničit vesnický život
![]()
Celé dny jsem sama nebo s tchánovci a maličkou, nikoho tu neznám a moje jediné výlety jsou jednou za týden na oběd k rodičům a nakoupit ![]()
Weru- jak libezny nazev vesnicky
A predpokladam, ze jsi se tam prestehovala do baraku kvuli chlapovi? A kolik km to mas do Liberce? Ja bych na vesnici asi umrela
![]()
Chvaldici- a ty nejsi liberecka, ze nemas kamaradky na schazeni se atd?
@werunkaw123 píše:
@chvaldici mě začíná celkem ničit vesnický život![]()
Celé dny jsem sama nebo s tchánovci a maličkou, nikoho tu neznám a moje jediné výlety jsou jednou za týden na oběd k rodičům a nakoupit
@chvaldici taky nejsem schopná jen tak někoho oslovit, a to už dva měsíce lovím maminku co jezdí tady po vesnici s kočárkem
to jsme se jen jednou pozdravili toť vše ![]()
Divine- já pocházím z Trutnova a v Liberci sice bydlím zhruba 12 let a z toho v Pavlovicích 3 roky a zde mám kámošku jednu-zato teda bezvadnou ![]()
Werunkaw123-to znám, tady u nás v paneláku bydlí jedna maminka, co má dvě dětičky podobně staré, jako já a také se jen pozdravíme a někdy teda jen hodíme pár slov, ale to je vše. Kolikrát jsem jí říkala, at se staví a nic
Asi pro ní nejsem dost dobrá-či co