Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
5.7.12 22:47

@meduleinka já mám taky chlapa workoholika až moc :think: :mrgreen: takže co je lenoch to fakt neznám, ale někdy bych měnila na mě je ten můj akční až až :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.7.12 22:49

To zas byla bouřka :zed: měla jsem naložené maso a připravené buřty a prd z toho :roll: no snad se povede zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.7.12 07:24

Tak holky, já se na deset dní loučím, tak né že necháte tuhle diskuzi zase padnout! Mějte se tu, pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.7.12 07:50

@werunkaw123 to teda byla bouřka, malá se vzbudila a bála se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.7.12 07:51

@meduleinka tak se mějte krásně. Nenecháme, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.7.12 19:06

@meduleinka užij si hezkou dovču :mavam: :mavam: budeme se snažit to tu udržovat :lol:

@chvaldici to u nás malá spala krásně za to ted v tom vedru nemůže zabrat je celá zpocená, unavená, ale nespí a brečí :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.7.12 20:01

@werunkaw123 chuďerka malinká, pro dětičky to musí být otrávné vedro. Naše Verunka má 3 den teploty a v tom vedru se jí špatně sráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.7.12 20:10

@chvaldici no to věřím, to musí být hrozné :( tak ať je malá brzy fit :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.7.12 20:30

Jojo, děkuji-jak jsou děti nemocné, tak je to běs. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
6.7.12 20:32

Ahojte holky…
to vedro je hnus, ja uz toho mam dost, nemam rada takove paraky…Mala mi usla teprve pred chvili, chudera, taky uplne ospala, spocena, nevrla a nemohla zabrat, trikrat jsem ji kojila :roll:

chvaldici- Sebastian mel taky pred par dny horecku, a kaslal jak tuberak, jeste bere ATB, ma nejakou potvoru v nosu- uzlik. S tema detskejma nemocema je to porad neco, vid :zed: Tak at se ti Verunka brzy zlepsi!!

Weru- a dnes grilujete, kdyz vcera to nevyslo?

Dneska jsem balila zase nejake veci na stehovani, v tom vedru mi vsechna fyzicka prace pripada nemozna, furt se chodim sprchovat. Lituju ted lidi, co makaji venku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.7.12 21:33

@Divine já nevím co to ta Verunka má, rýmu a kašel má stále dokola-má to od doby, co Kačka začla chodit do školky, to jsme takto začli marodit všichni a stále se to točí v rodině. Nevim jestli nemáme oslabenou imunitu, či co, ale nejvíc a nejčastěji to má Verunka a to jsem jí kojila pomalu do 2let. :zed:
Na víc mi nechce moc jíst, bojuji s ní každý den, aby vůbec trošku něco snědla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
7.7.12 17:07
@chvaldici píše:
@Divine já nevím co to ta Verunka má, rýmu a kašel má stále dokola-má to od doby, co Kačka začla chodit do školky, to jsme takto začli marodit všichni a stále se to točí v rodině. Nevim jestli nemáme oslabenou imunitu, či co, ale nejvíc a nejčastěji to má Verunka a to jsem jí kojila pomalu do 2let. :zed:
Na víc mi nechce moc jíst, bojuji s ní každý den, aby vůbec trošku něco snědla :,(

To same u nas- Seb nebyval vubec nemocnej, ale jak nastoupil do skolky, tak presne jak pises, bud smrka nebo kasle. Ale je divne, ze u vas to schytava mladsi..A problemy s jidlem taky bohuzel znam, mladoch je nejedlik od narozeni, je docela vysokej a strasne hubenej, si nekdy rikam, ze na mne nekdo [posle socku, ze mu nedavame jist :lol: Jedl dobre kolem toho tretiho roku az donedavna, ted zase stavkuje a ja mu pomalu vyhrozuju, ze jestli se nenaji, tak…bla bla..

A jeste k tomu se nachladila i mala, od rana pokaslava a nejak v ni chrci divne. Ale nic z ni nevysaju, tak nevim :nevim: Neni ve sve kuzi, moc se dneska nesmeje…

A jak se Kacce ve skolce libi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
7.7.12 17:19

My jste právě teď také nějací všichni nachlazený.
S tou sociálkou-to si také stále říkám, že jí na mne někdo pošle, ale protože jsem vztekloun a na děti doma stále křičim, když zloběj :(
Kačce se ve školce líbí, jen mi doma ticíckrát říká, že jí musim vyzvedávat po oo, spát tam nechce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
7.7.12 17:36
@chvaldici píše:
My jste právě teď také nějací všichni nachlazený.
S tou sociálkou-to si také stále říkám, že jí na mne někdo pošle, ale protože jsem vztekloun a na děti doma stále křičim, když zloběj :(
Kačce se ve školce líbí, jen mi doma ticíckrát říká, že jí musim vyzvedávat po oo, spát tam nechce. :lol:

To ja taky zvedam hlas, nekdy to ani jinak nejde, kdyz neposlechne ani napodesaty :lol: Seb chodil celej rok po obede, prislo mi zbytecny ho tam nechavat dlouho, kdyz jsem stejne doma. A on by stejne ani nechtel, po obede nespi snad uz od 15ti mesicu..Nejhorsi je to, ze ted jak se budeme stehovat, tak skolku samozrejme nemame, bude se mnou porad doma a z toho me asi klepne pepka…On chce porad neco vymyslet, a me se nechce, jak mam starost o mimino a on rika, ze se se mnou doma nudi :jazyk: Holky si spolu asi vyhraji vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
7.7.12 18:40

To ti nezávidim. Já jsem teda za školku šťastná. Teď jak jsou prázdniny, tak z ní šílim, je sice hodná, to jo, ale stále se snaží vychovávat Verunku a učí ji samé kraviny a to je člověk musí stále hlídat a okřikovat.
Teda abych se přiznala, tak mě teda nebaví vůbec nic vymyšlet, ani mě třeba žádne hry nebaví, když už si snima chci hrát, tak si hrajem 5 minut a holky ztratí zájem a najednou koukám, že si hraji sama :lol:
Holky si teď už hrají, ale člověk musí být ve střehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová