Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meduleinka já mám taky chlapa workoholika až moc
takže co je lenoch to fakt neznám, ale někdy bych měnila na mě je ten můj akční až až ![]()
To zas byla bouřka
měla jsem naložené maso a připravené buřty a prd z toho
no snad se povede zítra ![]()
Tak holky, já se na deset dní loučím, tak né že necháte tuhle diskuzi zase padnout! Mějte se tu, pááá ![]()
@werunkaw123 to teda byla bouřka, malá se vzbudila a bála se.
@meduleinka užij si hezkou dovču
budeme se snažit to tu udržovat ![]()
@chvaldici to u nás malá spala krásně za to ted v tom vedru nemůže zabrat je celá zpocená, unavená, ale nespí a brečí
![]()
@werunkaw123 chuďerka malinká, pro dětičky to musí být otrávné vedro. Naše Verunka má 3 den teploty a v tom vedru se jí špatně sráží.
@chvaldici no to věřím, to musí být hrozné
tak ať je malá brzy fit
![]()
Ahojte holky…
to vedro je hnus, ja uz toho mam dost, nemam rada takove paraky…Mala mi usla teprve pred chvili, chudera, taky uplne ospala, spocena, nevrla a nemohla zabrat, trikrat jsem ji kojila ![]()
chvaldici- Sebastian mel taky pred par dny horecku, a kaslal jak tuberak, jeste bere ATB, ma nejakou potvoru v nosu- uzlik. S tema detskejma nemocema je to porad neco, vid
Tak at se ti Verunka brzy zlepsi!!
Weru- a dnes grilujete, kdyz vcera to nevyslo?
Dneska jsem balila zase nejake veci na stehovani, v tom vedru mi vsechna fyzicka prace pripada nemozna, furt se chodim sprchovat. Lituju ted lidi, co makaji venku ![]()
@Divine já nevím co to ta Verunka má, rýmu a kašel má stále dokola-má to od doby, co Kačka začla chodit do školky, to jsme takto začli marodit všichni a stále se to točí v rodině. Nevim jestli nemáme oslabenou imunitu, či co, ale nejvíc a nejčastěji to má Verunka a to jsem jí kojila pomalu do 2let. ![]()
Na víc mi nechce moc jíst, bojuji s ní každý den, aby vůbec trošku něco snědla ![]()
@chvaldici píše:
@Divine já nevím co to ta Verunka má, rýmu a kašel má stále dokola-má to od doby, co Kačka začla chodit do školky, to jsme takto začli marodit všichni a stále se to točí v rodině. Nevim jestli nemáme oslabenou imunitu, či co, ale nejvíc a nejčastěji to má Verunka a to jsem jí kojila pomalu do 2let.
Na víc mi nechce moc jíst, bojuji s ní každý den, aby vůbec trošku něco snědla
To same u nas- Seb nebyval vubec nemocnej, ale jak nastoupil do skolky, tak presne jak pises, bud smrka nebo kasle. Ale je divne, ze u vas to schytava mladsi..A problemy s jidlem taky bohuzel znam, mladoch je nejedlik od narozeni, je docela vysokej a strasne hubenej, si nekdy rikam, ze na mne nekdo [posle socku, ze mu nedavame jist
Jedl dobre kolem toho tretiho roku az donedavna, ted zase stavkuje a ja mu pomalu vyhrozuju, ze jestli se nenaji, tak…bla bla..
A jeste k tomu se nachladila i mala, od rana pokaslava a nejak v ni chrci divne. Ale nic z ni nevysaju, tak nevim
Neni ve sve kuzi, moc se dneska nesmeje…
A jak se Kacce ve skolce libi?
My jste právě teď také nějací všichni nachlazený.
S tou sociálkou-to si také stále říkám, že jí na mne někdo pošle, ale protože jsem vztekloun a na děti doma stále křičim, když zloběj ![]()
Kačce se ve školce líbí, jen mi doma ticíckrát říká, že jí musim vyzvedávat po oo, spát tam nechce. ![]()
@chvaldici píše:
My jste právě teď také nějací všichni nachlazený.
S tou sociálkou-to si také stále říkám, že jí na mne někdo pošle, ale protože jsem vztekloun a na děti doma stále křičim, když zloběj
Kačce se ve školce líbí, jen mi doma ticíckrát říká, že jí musim vyzvedávat po oo, spát tam nechce.
To ja taky zvedam hlas, nekdy to ani jinak nejde, kdyz neposlechne ani napodesaty
Seb chodil celej rok po obede, prislo mi zbytecny ho tam nechavat dlouho, kdyz jsem stejne doma. A on by stejne ani nechtel, po obede nespi snad uz od 15ti mesicu..Nejhorsi je to, ze ted jak se budeme stehovat, tak skolku samozrejme nemame, bude se mnou porad doma a z toho me asi klepne pepka…On chce porad neco vymyslet, a me se nechce, jak mam starost o mimino a on rika, ze se se mnou doma nudi
Holky si spolu asi vyhraji vid?
To ti nezávidim. Já jsem teda za školku šťastná. Teď jak jsou prázdniny, tak z ní šílim, je sice hodná, to jo, ale stále se snaží vychovávat Verunku a učí ji samé kraviny a to je člověk musí stále hlídat a okřikovat.
Teda abych se přiznala, tak mě teda nebaví vůbec nic vymyšlet, ani mě třeba žádne hry nebaví, když už si snima chci hrát, tak si hrajem 5 minut a holky ztratí zájem a najednou koukám, že si hraji sama ![]()
Holky si teď už hrají, ale člověk musí být ve střehu