Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, jsme take z Liberce
narazila jsem na diskusi nahodou…
fajn, ze je to nekdo z okoli a muzeme si dat tipy na vylety s detmi atd ![]()
Tak dneska to zas vidím na pořádné vedro
napustíme bazének na zahradu a budeme se cachtat
jinak by se snad ani tyhle dny zvládnout nedali ![]()
Juuu, to se máte. My pojedeme na chaloupku, ale cachtat se nebudem, něvadž jsme nachlazené. Tak jsme si říkali s manžou, že bychom si na večer udělali kolovýlet na Hamr-bez dětí ![]()
@chvaldici tak to si hezky užijte
na Hamru je krásně
jen v tom vedru bych na kolo asi nesedla ![]()
Dekuji za privitani
dnes bylo teplo, tak se nase holcicky cachtaly ve vode a dospeli grilovali, jak na slunci tak na grilu
a zitra zacina dalsi tydenni kolotoc ![]()
@cihajda87 u nás se včera taky cachtalo
jen dnes to vidím na tepláky ![]()
A odkud z Liberce konkrétně jsi? kolik je holčičkám?
Zdravim Cihajdu ![]()
Holky liberecky, poradite mi nejakeho pediatra pro deti, ktery pribira? A kdybyste nahodou vedeli o zubari
Ale hledam kvalitni doktory, ne ty, co na svou praci kaslou a nevenuji se pacientovi dusledne.
Weru- tak co oslava Petrusky, uz probehla? Jinak blahoprejeme ![]()
@Divine myslíš dětského?
Oslava proběhne až v sobotu jelikož tatínek je do večera v práci a to už malá spí a bez něj by to nešlo ![]()
Zubare pro dospele, mam totiz zubarku tady, ale stoji za…tak chci prejit k nekomu jinemu.
@Divine zubaře marně sháním už dva roky
![]()
co mi dali čísla z pojišťovny VZP jsem obvolala asi 5 zubařů ty mi dali vždycky číslo na jiného, že oni neberou až jsem se provolala k jedné na Krkonoškou ulici a když jsem tam přišla a vyděla ceník otočila jsem se a odešla s přáním hezkého dne
Jako 1500kč za opravu plomby která mi vypdla, no to nejsem magor, nebolí to nic, a na mé příjmy je tohle vážně moc ![]()
@werunkaw123 píše:
@Divine zubaře marně sháním už dva roky![]()
co mi dali čísla z pojišťovny VZP jsem obvolala asi 5 zubařů ty mi dali vždycky číslo na jiného, že oni neberou až jsem se provolala k jedné na Krkonoškou ulici a když jsem tam přišla a vyděla ceník otočila jsem se a odešla s přáním hezkého dneJako 1500kč za opravu plomby která mi vypdla, no to nejsem magor, nebolí to nic, a na mé příjmy je tohle vážně moc
To je sila, ja vim, najit dobreho zubare je zazrak. Tak ja zkusim hledat sama, kdyz mi nikdo neporadi a kdybych na nekoho narazila, tak ti dam vedet ![]()
@Divine to by bylo super
já musím uznat, že jsem to vzdala
problémy se zuby nemám, rozhodila jsem sítě po známých a líně čekám jestli se někdo ozve
![]()
Jako ten zub bych zadělat asi potřebovala
ale platit za to tisíce fakt nemůžu ![]()
@werunkaw123 ahojky, puvodne od liberecke prehrady…tam bylo krasne, ale baracek se prodal a nyni bydlime v podnajmu u Kendika v Pavlovicich, hned nad cyklostezkou a v prosinci budeme mit snad krasny vanocni darecek vlastni domecek v Machnine. Jinak holcickam je Gabce 5,5 let a mladsi Dence 2,5 let a planujeme jeste jedno miminko. A jak u Tebe? Dneska jsem trochu klepala kosu na pozemku, Deniska taky byla na lehko…ale alespon se dalo pracovat.