Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meduleinka píše:@Janik123 a teď bydlíš kde?
Ahoj, až teď jsem dočetla. Teď bydlím kousek od České Lípy.
@Divine píše:
Tak snad se tam bude libit i namA procpak jste se tedy odstehovali?
Bydleli jsme v 1+kk a narodil se nám prcek. Když mu byl měsíc stěhovali jsme se do většího bytu a pak do baráku.
No jo, baráček je baráček. Bydlíme v něm teď přesně rok a už bych vážně neměnila!
A co teprve já. Nikdy jsme baráček nechtěla, jsem panelákový díte a když někdo z mého okolí stavěl barák, byly s tím jenom problémy a měli kolikrát problém ho dostavět. Až manžel mě ukecal (v dobrém), koupili jsme krásný pozemek a teď si to nemůžu vynachválit. ![]()
@Janik123 to píšeš o mě?
a to já mám ještě na půl lenocha chlapa, tak jsme koupili komplet zrekonstruovaný domek ale zahradu sekat musí ![]()
Jediný co mi tady vadí jsou pavouci, ale ani těch není zas tak moc.
Vy se máte, tak to my budem v paneláku zapikaný celý život, něvadž barák si dovolit nemůžem ![]()
@chvaldici ale panelák není tak strašný, když jsi na něj zvyklá. já tam bydlela do loňska a opravdu jsem neměla choutky se stěhovat do baráku a vidina té práce kolem mě děsila, navíc vesnice! To není nic pro městskou holku!
všechno má své pro i proti!
mě manžel nakonec ukecal až na psa, prej si můžu vybrat jakého budu chtít a tak jak jsme vyhlídli a zamluvili domeček, pejsek se k nám nastěhoval, sice zatím do bytu, ale teď už je spokojeně na zahradě (teda jak kdy
)
Meduleinka-já právě bohužel městská holka moc nejsem, miluji vesnici a přírodu a ve městě žiji zhruba 12let a je to pro mne trošku utrpení, ale naštěstí jezdíme pomalu každý den na chaloupku ![]()
@meduleinka píše:
@Janik123 to píšeš o mě?a to já mám ještě na půl lenocha chlapa, tak jsme koupili komplet zrekonstruovaný domek ale zahradu sekat musí
Jediný co mi tady vadí jsou pavouci, ale ani těch není zas tak moc.
Tak já mám opak lenocha, manžel pořád musí něco dělat, nevydrží sedět. I když mi občas přijde, že si práci hledá.
Mě pavouci nevadí, prý je to dobrý znamení, že je barák suchej a nedrží se tam spodní voda. Mě tu nedávno vyšokoval had, mám k nim odpor a najednou byl řád u baráku na dlažbě, asi metrová zmije nebo užovka, nevím. Podle místních prý spíš užovka, ale to je jedno, had jako had.
Naštěstí se tu pak dělal kravál a zmizel, ale od tý doby jsem na pozoru. ![]()
@chvaldici je a chaloupku máte kde? zahradničíš?
@Janik123 jééé kéž by ten můj hledal práci, doma mi stojí takové mužské práce, že jsem se do některých sama pustila
Ale pokud jde o jeho koníčky, tak to je taky pracovitej až až.
@meduleinka chaloupku máme v Jitravě-bydlí tam manžela rodiče. Moc nezahradničim-to mě neba, spíš mě baví vyrábět-holkám jsme postavili takovou věž s domkem a skluzavkou, všechno jsme vyráběli vlastnoručně z kmenů-takže to byla makačka, ale šíleně mě to bavilo
celkově miluji těžkou práci rukama, když mě pak všechno bolí ![]()
@chvaldici máš fotečku? to my taky rádi jezdíme k manželovým rodičům - na bazén ![]()
@meduleinka to ješte nebylo uplně hotové. Teď už je, ale foto ještě nemám
@chvaldici tý jo, jste šikulky, fakt krása, jak z Tomových parků! ![]()