Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
5.7.12 14:11
@meduleinka píše:@Janik123 a teď bydlíš kde?

Ahoj, až teď jsem dočetla. Teď bydlím kousek od České Lípy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
5.7.12 14:14
@Divine píše:
Tak snad se tam bude libit i nam :D A procpak jste se tedy odstehovali?

Bydleli jsme v 1+kk a narodil se nám prcek. Když mu byl měsíc stěhovali jsme se do většího bytu a pak do baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.7.12 14:16

No jo, baráček je baráček. Bydlíme v něm teď přesně rok a už bych vážně neměnila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
5.7.12 14:19

A co teprve já. Nikdy jsme baráček nechtěla, jsem panelákový díte a když někdo z mého okolí stavěl barák, byly s tím jenom problémy a měli kolikrát problém ho dostavět. Až manžel mě ukecal (v dobrém), koupili jsme krásný pozemek a teď si to nemůžu vynachválit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.7.12 16:53

@Janik123 to píšeš o mě? :lol: a to já mám ještě na půl lenocha chlapa, tak jsme koupili komplet zrekonstruovaný domek ale zahradu sekat musí :P
Jediný co mi tady vadí jsou pavouci, ale ani těch není zas tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.7.12 17:20

Vy se máte, tak to my budem v paneláku zapikaný celý život, něvadž barák si dovolit nemůžem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.7.12 17:27

@chvaldici ale panelák není tak strašný, když jsi na něj zvyklá. já tam bydlela do loňska a opravdu jsem neměla choutky se stěhovat do baráku a vidina té práce kolem mě děsila, navíc vesnice! To není nic pro městskou holku!
všechno má své pro i proti! :palec: mě manžel nakonec ukecal až na psa, prej si můžu vybrat jakého budu chtít a tak jak jsme vyhlídli a zamluvili domeček, pejsek se k nám nastěhoval, sice zatím do bytu, ale teď už je spokojeně na zahradě (teda jak kdy :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.7.12 18:00

Meduleinka-já právě bohužel městská holka moc nejsem, miluji vesnici a přírodu a ve městě žiji zhruba 12let a je to pro mne trošku utrpení, ale naštěstí jezdíme pomalu každý den na chaloupku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
5.7.12 18:10
@meduleinka píše:
@Janik123 to píšeš o mě? :lol: a to já mám ještě na půl lenocha chlapa, tak jsme koupili komplet zrekonstruovaný domek ale zahradu sekat musí :P
Jediný co mi tady vadí jsou pavouci, ale ani těch není zas tak moc.

Tak já mám opak lenocha, manžel pořád musí něco dělat, nevydrží sedět. I když mi občas přijde, že si práci hledá. :mrgreen: Mě pavouci nevadí, prý je to dobrý znamení, že je barák suchej a nedrží se tam spodní voda. Mě tu nedávno vyšokoval had, mám k nim odpor a najednou byl řád u baráku na dlažbě, asi metrová zmije nebo užovka, nevím. Podle místních prý spíš užovka, ale to je jedno, had jako had. :cert: Naštěstí se tu pak dělal kravál a zmizel, ale od tý doby jsem na pozoru. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.7.12 20:09

@chvaldici je a chaloupku máte kde? zahradničíš?

@Janik123 jééé kéž by ten můj hledal práci, doma mi stojí takové mužské práce, že jsem se do některých sama pustila :,( Ale pokud jde o jeho koníčky, tak to je taky pracovitej až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.7.12 20:55

@meduleinka chaloupku máme v Jitravě-bydlí tam manžela rodiče. Moc nezahradničim-to mě neba, spíš mě baví vyrábět-holkám jsme postavili takovou věž s domkem a skluzavkou, všechno jsme vyráběli vlastnoručně z kmenů-takže to byla makačka, ale šíleně mě to bavilo :palec: celkově miluji těžkou práci rukama, když mě pak všechno bolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.7.12 21:03

@chvaldici máš fotečku? to my taky rádi jezdíme k manželovým rodičům - na bazén :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.7.12 21:32

@meduleinka to ješte nebylo uplně hotové. Teď už je, ale foto ještě nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.7.12 22:31

@chvaldici tý jo, jste šikulky, fakt krása, jak z Tomových parků! :palec: