Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Divine ahojky, jsem spokojena se zubarem Jilemnickym, stejne tak i s pediatrickou ktera je u Horizontu Novakova (ted je na chvili na MD, ma holcicku 2 mesice, ale nebude tam dlouho) tak ji zastupuje Durtova (to je puvodni doktorka z ordinace, co sla do duchodu-ta je moc fajn!! a strida se tam jeste s jednou, tu neznam. Ale Novakova na me zapusobila
![]()
Ahojte, já s manželem chodíme k zubařce Vlastě Chocholové-Ignáta Herrmanna 4
Liberec
485101098
Je to starší paní, ale bezvadná, pečlivá a za lidové ceny. Dole v budově je rentgen ![]()
Ale nevím, zda přijímá nové
Diky holky za info, porozhlidnu se a snad bude nekdo pribirat.
Cihajdo- a ty by ses take sesla, kdybychom udelaly srazek? A mmch. to bude tedy paradni vanocni darek, uz se nemuzete dockat, vid?
@cihajda87 tomu říkám dárek
![]()
V Machníně to znám tam je taky pěkně ![]()
@Divine kdy že jsme říkaly, že nějaký bude?
![]()
@werunkaw123 píše:
@cihajda87 tomu říkám dárek![]()
V Machníně to znám tam je taky pěkně@Divine kdy že jsme říkaly, že nějaký bude?
![]()
heh, weru neplanovaly jsme jeste nic. Meduleinka je na dovolene, ja jeste v Lb nejsem prestehovana. Takze jeste nevim?? Ale podnikla bych neco, to urcite, aspon se budu vice tesit ![]()
@Divine to já taky
konečně uvidím maminky z Liberecka osobně, teda snad se mě neleknou a neutečou
![]()
@werunkaw123 píše:
@Divine to já takykonečně uvidím maminky z Liberecka osobně, teda snad se mě neleknou a neutečou
![]()
Co bychom se lekaly
? Tak se uces a je to ![]()
@Divine píše:
Co bychom se lekaly? Tak se uces a je to
a to fakt musíím?
aaach jooo
![]()
Já když se neučešu tak na mě aspoň tolik nelítaj mouchy
![]()
No tak dobře noo
učešu se a aby jste věděly, že se na Vás budu skutečně těšit tak se i vykoupu ![]()
@werunkaw123 píše:
a to fakt musíím?aaach jooo
![]()
Já když se neučešu tak na mě aspoň tolik nelítaj mouchy![]()
No tak dobře nooučešu se a aby jste věděly, že se na Vás budu skutečně těšit tak se i vykoupu
hahahaha ![]()
To moje dítě se rozhodlo, že dneska spát nebude
normálně spí max v osm dneska je ještě teď vzhůru, když tam příjdu tlemí se volá máma máma jen odejdu řev jak když jí na nože bere ![]()
Zítra jdeme na roční K. O k dr a na očkování
to zas bude tóčo, hlavně doufám, že pak nebude mít teploty v těch vedrech by mě z toho tuplem švihlo ![]()
@werunkaw123 píše:
To moje dítě se rozhodlo, že dneska spát nebudenormálně spí max v osm dneska je ještě teď vzhůru, když tam příjdu tlemí se volá máma máma jen odejdu řev jak když jí na nože bere
Zítra jdeme na roční K. O k dr a na očkování
to zas bude tóčo, hlavně doufám, že pak nebude mít teploty v těch vedrech by mě z toho tuplem švihlo
A usina ti mala sama? Ta moje zatim jo, a chci to tak nechat i nadale, protoze syna jsem musela uspavat tak do tri let ( lezet s nim, nez usnul) a to jsem si upletla bic na sebe, jeste kdyz byl mimino ze ![]()
A po ockovani miva teploty? my jdeme ve ctvrtek taky na druhou hexu, taky jsem zvedava…
@werunkaw123 Ja tam mela kamaradku rok, nez taky postavila. Moc to tam neznam, ale libi se mi cesta okolo koniku
Ale jsem rada, ze tam nezrusili postu tak jako tady v Pavlovicich.
@cihajda87 jojo, hajzlíci jedni s tou poštou mě naštvali, měla jsem to kousínek od baráku a teď se musim lopotit do kopce do Tesca ![]()
@Divine jojo malá usní sama… bohudík, ale večer se jí nějak nechtělo. Pak naštěstí zabrala a spali jsme až do teď ![]()
To jsem hlásila už jako těhotná, že nehrozí žádné uspávání
taky jsem to tak naštěstí zavedla, brečela, přišla jsem, pochovala, dala dudlík, přikryla, pohladila a odešla. Takhle klidně 10× než prostě usla a naštěstí se brzy naučila ![]()
@cihajda87 Já jsem přes Machnín jezdila ze Stráže nad Nisou na kole do Andělské hory celé roky na víkendy a prázdniny. Taky jsem tam měla kamarádku a stáje tam mají vskutku krásné ![]()