Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
9.7.12 17:48

@Divine ahojky, jsem spokojena se zubarem Jilemnickym, stejne tak i s pediatrickou ktera je u Horizontu Novakova (ted je na chvili na MD, ma holcicku 2 mesice, ale nebude tam dlouho) tak ji zastupuje Durtova (to je puvodni doktorka z ordinace, co sla do duchodu-ta je moc fajn!! a strida se tam jeste s jednou, tu neznam. Ale Novakova na me zapusobila :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
9.7.12 17:52

Ahojte, já s manželem chodíme k zubařce Vlastě Chocholové-Ignáta Herrmanna 4
Liberec
485101098
Je to starší paní, ale bezvadná, pečlivá a za lidové ceny. Dole v budově je rentgen :palec:
Ale nevím, zda přijímá nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.7.12 18:27

Diky holky za info, porozhlidnu se a snad bude nekdo pribirat.
Cihajdo- a ty by ses take sesla, kdybychom udelaly srazek? A mmch. to bude tedy paradni vanocni darek, uz se nemuzete dockat, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.7.12 19:24

@cihajda87 tomu říkám dárek :potlesk: :potlesk:
V Machníně to znám tam je taky pěkně :palec:

@Divine kdy že jsme říkaly, že nějaký bude? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.7.12 20:16
@werunkaw123 píše:
@cihajda87 tomu říkám dárek :potlesk: :potlesk:
V Machníně to znám tam je taky pěkně :palec:@Divine kdy že jsme říkaly, že nějaký bude? :think: :mrgreen:

heh, weru neplanovaly jsme jeste nic. Meduleinka je na dovolene, ja jeste v Lb nejsem prestehovana. Takze jeste nevim?? Ale podnikla bych neco, to urcite, aspon se budu vice tesit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.7.12 20:20

@Divine to já taky :pankac: konečně uvidím maminky z Liberecka osobně, teda snad se mě neleknou a neutečou :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.7.12 21:11
@werunkaw123 píše:
@Divine to já taky :pankac: konečně uvidím maminky z Liberecka osobně, teda snad se mě neleknou a neutečou :lol: :mrgreen:

Co bychom se lekaly :mrgreen:? Tak se uces a je to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.7.12 21:33
@Divine píše:
Co bychom se lekaly :mrgreen:? Tak se uces a je to :jazyk:

a to fakt musíím? :roll: aaach jooo :oops: :lol:
Já když se neučešu tak na mě aspoň tolik nelítaj mouchy :jazyk: :mrgreen:
No tak dobře noo ;) učešu se a aby jste věděly, že se na Vás budu skutečně těšit tak se i vykoupu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.7.12 21:37
@werunkaw123 píše:
a to fakt musíím? :roll: aaach jooo :oops: :lol:
Já když se neučešu tak na mě aspoň tolik nelítaj mouchy :jazyk: :mrgreen:
No tak dobře noo ;) učešu se a aby jste věděly, že se na Vás budu skutečně těšit tak se i vykoupu ;)

hahahaha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.7.12 21:44

To moje dítě se rozhodlo, že dneska spát nebude :cert: normálně spí max v osm dneska je ještě teď vzhůru, když tam příjdu tlemí se volá máma máma jen odejdu řev jak když jí na nože bere :roll:

Zítra jdeme na roční K. O k dr a na očkování :( to zas bude tóčo, hlavně doufám, že pak nebude mít teploty v těch vedrech by mě z toho tuplem švihlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.7.12 21:50
@werunkaw123 píše:
To moje dítě se rozhodlo, že dneska spát nebude :cert: normálně spí max v osm dneska je ještě teď vzhůru, když tam příjdu tlemí se volá máma máma jen odejdu řev jak když jí na nože bere :roll:Zítra jdeme na roční K. O k dr a na očkování :( to zas bude tóčo, hlavně doufám, že pak nebude mít teploty v těch vedrech by mě z toho tuplem švihlo :think:

A usina ti mala sama? Ta moje zatim jo, a chci to tak nechat i nadale, protoze syna jsem musela uspavat tak do tri let ( lezet s nim, nez usnul) a to jsem si upletla bic na sebe, jeste kdyz byl mimino ze :zed:
A po ockovani miva teploty? my jdeme ve ctvrtek taky na druhou hexu, taky jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
10.7.12 06:43

@werunkaw123 Ja tam mela kamaradku rok, nez taky postavila. Moc to tam neznam, ale libi se mi cesta okolo koniku :palec: Ale jsem rada, ze tam nezrusili postu tak jako tady v Pavlovicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
10.7.12 08:04

@cihajda87 jojo, hajzlíci jedni s tou poštou mě naštvali, měla jsem to kousínek od baráku a teď se musim lopotit do kopce do Tesca :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.7.12 08:51

@Divine jojo malá usní sama… bohudík, ale večer se jí nějak nechtělo. Pak naštěstí zabrala a spali jsme až do teď :dance:
To jsem hlásila už jako těhotná, že nehrozí žádné uspávání :mrgreen: taky jsem to tak naštěstí zavedla, brečela, přišla jsem, pochovala, dala dudlík, přikryla, pohladila a odešla. Takhle klidně 10× než prostě usla a naštěstí se brzy naučila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.7.12 08:52

@cihajda87 Já jsem přes Machnín jezdila ze Stráže nad Nisou na kole do Andělské hory celé roky na víkendy a prázdniny. Taky jsem tam měla kamarádku a stáje tam mají vskutku krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová