Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Weru- a jak se jmenujes prijmenim? Si te na fb najdu a pridam, abych se mrkla na fotky. Jestli chces, tak mi to napis do SZ.
Cihajdo- a jak dlouho se snazite o miminko? Mas aspon nejake tuseni, jestli jo ci ne? ![]()
@cihajda87 opravdu?
![]()
Zlatíčko moc ti to přeji
To je moc krásná zprávika držíme všechny pěstičky v tomhle baráku ![]()
Je moc dobře, že jsi tu sílu našla, moc si vážím lidí jako jsi ty ![]()
Ahaaaa, tak az ted jsem si precetla, o cem se bavite holky. Tak to Cihajdo- klobouk dolu, ani v nejmensim si nedokazu predstavit, cim jste si prosli. Moc vam preji, at se miminko zadari a muzete se zase radovat!!! Je to moc smutne, takova veci by se fakt stavat nemely… ![]()
@Divine Bolel me jen podbrisek cca 4 den po ovu asi dva dny, jinak nic, je mozne, ze (pokud se zadarilo) je to tam jeste po porodu citlivejsi… jinak se snazime intenzivneji poprve, kdyz to mame dovolene od lekare. Ale jsem srovnana, ze ms radeji prijde, abych to pak zase tezce nenesla
Listovku zobu, tak uvidime.
@werunkaw123
jednou to urcite vyjde, tomu jeste verim
Mela jsem a mam uzasne lidicky okolo sebe, clovek si to uvedomi, az kdyz se neco stane
uz jsem se zacala tesit i na teb baracek a konecne nam tam pristi mesic i neco poroste, ze to nebude porad jen rypani v zemi ![]()
@cihajda87 tak to je paráda
jen jak tam něco vyroste hned to bude vypadat veseleji ![]()
@werunkaw123 jj, uz aby to kompletne stalo. Hlidam kamaradce chlapecka (kdyz jde do prace) a bydli v baracku se zahradou a je to parada ![]()
Stavime si to sami, pisi pravidelne st. denik, zasilam vselijake poptavky (napr. okna) takze prace vic nez dost…
Koukam, ze venku je opravdu krasne pocasi
tak takhle toho moc nepostavime…
@Divine tak jsem to tady pekne zase obrecela…to by nemelo, nejen pro nas rodice, ale uz pro ty male dusicky, co musi trpet. Presto clovek s minulosti nic nenadela, naopak s budoucnosti muze, tak mi zijeme v ni
![]()
@cihajda87 píše:
@Divine tak jsem to tady pekne zase obrecela…to by nemelo, nejen pro nas rodice, ale uz pro ty male dusicky, co musi trpet. Presto clovek s minulosti nic nenadela, naopak s budoucnosti muze, tak mi zijeme v ni![]()
ja u takovych denicku taky brecim, a to se me netykaji, kolik potoku slz jsi prolila asi ty…
Je skvele, ze jste s manzelem nezanevreli na nespravedlivej svet a jdete dal bojovat. Uz se tesim, az nam oznamis, ze cekate
A presne tak, musi se hledet do budoucna, jinak by se clovek zblaznil…
@cihajda87 To teda počasí je dneska hrozný, malá je pěkně protivná a my nemáme ani kam jít v tomhle ![]()
Přesně jak píšeš, žijeme přítomností a budoucností jelikož to co se stalo už se stejně změnit nedá.. „Vzpomínky nám zkrášlují život, ale jen zapomínání ho činí snesitelným“
![]()
Zrovna nedávno jsem přemýšlela, že s malou nikam nechodím
prostě není kam, tady nikoho neznám a jen jednou za týden jedu k našim, nedávno jsem byla u manželky kolegy toho mýho a malá když viděla její syna kterej jí daval kytičku začala plakat
prostě děti nezná, mezi ně jí totiž neberu když já taky nikoho neznám.. U dospělích se jí líbí ať jsou cizí či ne, ale jakmile viděla dítě tak hrůza budu s tím muset něco dělat ![]()
@werunkaw123 píše:
@cihajda87 To teda počasí je dneska hrozný, malá je pěkně protivná a my nemáme ani kam jít v tomhle
Přesně jak píšeš, žijeme přítomností a budoucností jelikož to co se stalo už se stejně změnit nedá.. „Vzpomínky nám zkrášlují život, ale jen zapomínání ho činí snesitelným“![]()
Zrovna nedávno jsem přemýšlela, že s malou nikam nechodím
prostě není kam, tady nikoho neznám a jen jednou za týden jedu k našim, nedávno jsem byla u manželky kolegy toho mýho a malá když viděla její syna kterej jí daval kytičku začala plakat
prostě děti nezná, mezi ně jí totiž neberu když já taky nikoho neznám.. U dospělích se jí líbí ať jsou cizí či ne, ale jakmile viděla dítě tak hrůza budu s tím muset něco dělat
Weru- a co zkusit materske centrum? Ja jsem v Sebovych 13ti mesicich zacala na chvili chodit, a byl tam velmi spokojenej.
@Divine hmmm a kde v Lbc nějaké je? ![]()
Když já jsem fakt stydlín neumím si představit jen tak sama někam takhle přijít
![]()
@werunkaw123 píše:
@Divine hmmm a kde v Lbc nějaké je?
Když já jsem fakt stydlín neumím si představit jen tak sama někam takhle přijít![]()
hod si to do googlu, jsou v Lb asi 3 myslim. Ja bych sla klidne s tebou, ale pro male deti jsou aktivity v jinou hodinu a den, nez pro vetsi, jako je Seb…Musis se otrkat, trebas jeste neco vymyslime
Meduleinka ma stejne starou holcicku, tak jestli klapne nejakej sraz potom, tak by to bylo fajn ![]()