Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
16.7.12 19:03

@werunkaw123 no ja jsem radeji smirena, ze se ms dostavi, abych pak nebyla :,( samozrejmebych si prala neco jineho, obcas to tak i citim, ale nepripoustim.
Ovu byla overena, s manzelem jsme se :hug:, tak ted je to na vyssi moci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 19:05

@cihajda87 ségra vytopená nebyla, ale bylo to tam fakt peklo… Ten její dělá tam u nich hasiče takže si to vyžrali oba, ona dělala jídlo pro všechny a on byl neskutečně strhanej za tu dobu než se vše odklidilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 19:06

@cihajda87 přesně jak píšeš ;) však ona ti příroda ať teď či později nadělí ještě miminko :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.7.12 19:13

@werunkaw123 verim, klobouk dolu, prijelo auto plne ruznych veci, lopat sava, holinek, voda…hasici jezdili, zda nepotrebuji pomoc atd… jako :potlesk: :palec: az me to dojimalo, jak jsou ty lidicky uzasni v takovych vecech (jsem asi cita!) jsem schopna brecet u Titaniku, presto ze jsem ho videla xkrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 19:28

@cihajda87 taky jsem tam byla jako dobrovolník, ale kousek dál na Frýdlantsku ;)
Jojo odvedli kus pořádný práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
17.7.12 08:33

Ahoj holky, sekl se mi včera mobil, ze kterého jsem posílala zprávu a teď koukám, že se to odeslalo 4×… jejej :mrgreen:

Kluk byl lehce šok, 3měs. jsme si mysleli, že to bude culíkatá holčička v růžových šatičkách… ale tak co, hl. že je v pořádku a zdravý :srdce:!!!
Holčička se snad podaří na druhý pokus ;)

Šla jsem tam jako uzlík nervů a když mi řekli, že je naprosto v pořádku, byla jsem tak naměkko štěstím, že to potom sklouzlo k pláči, když se objevil pindík… všechno mě to dostalo, ale rozhodně nejsem zklamaná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
17.7.12 09:01

Fotečky se moc nepovedly, mimin sebou hrozně mrskal, koukal dolů… ;) a když toho měl dost, ukázal ná zádíčka, hajzlík ;)
Koupila jsem včera košili a džíny - vel. 62 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.7.12 09:09

@Sajmí Krásné fotečky :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Normálně ti to období těšení a toho neznáma tak závidím hned bych se do něj vrátila zpět :kytka:
Jen si užívej každého dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
17.7.12 09:16

@werunkaw123 Těšení, ale taky „strachu“ z neznámého… ;) bojím se, abych to všechno zvládla a chci být dobrá máma i manželka (jestli se třeba do budoucna vezmeme ;) )
Kolik máš dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
17.7.12 09:16

@Sajmí krasne fotecky :potlesk: neuveritelne, co vse lze v brisku videt :srdce: taky mame foto nasich holcicek 4D a je to krasne :potlesk: Gratuluji a uzivejte tohoto obdobi, rychle to utece :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
17.7.12 09:24

@cihajda87 Děkujuu, bylo úžasný vidět, jak se hýbe, otvírá pusinku… :srdce:
Nádhera :palec: na kvalitní 4D chci jít ještě za měsíc do Gennetu, tyhle fotečky mi udělala doktorka na KO ve 20tt, tkž to bylo rychlejší.
Nemůžu se dočkat, až ho poprvé uvidím a dají mi ho do náruče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.12 10:48

Ahoj :kytka:,
promiňte, že vstupuju, ale než si založím novou diskuzi, zkusím to nejdřív tady ;)
Hledám maminku z Liberce na pravidelné scházení v nějakém dětském koutku. Mám dvě děti (2,5 a 1r), bydlíme na vesnici, neznám tady žádné maminky s dětma a mám pocit, že mi brzy hrábne z té samoty :zed: Proto bych se ráda seznámila s nějakou maminkou na pokecání. Já jsem přistěhovalec a tím, že nebydlíme přímo v Liberci je těžké seznámit se s maminkou, kt. by měla čas se třeba jednou týdně s náma sejít, protože má jiné aktivity s jinýma kamarádkama, nebo rodinou.
Tak to zkouším tady ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 11:00

Weru- a co ti brani se vratit zpet? :mrgreen: Urcite se jeste jednou dockas, coz?

Sajmi- taky jsem byla na mekko z utz ve 3D, bylo to krasny, uzivala jsem si to vic ted s holcickou, nez pri prvnim tehu. A chystas se rodit v Liberci?
Fotky mate krasne, a prvni klucici oblecek taktez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 11:04
@gemina píše:
Ahoj :kytka:,
promiňte, že vstupuju, ale než si založím novou diskuzi, zkusím to nejdřív tady ;)
Hledám maminku z Liberce na pravidelné scházení v nějakém dětském koutku. Mám dvě děti (2,5 a 1r), bydlíme na vesnici, neznám tady žádné maminky s dětma a mám pocit, že mi brzy hrábne z té samoty :zed: Proto bych se ráda seznámila s nějakou maminkou na pokecání. Já jsem přistěhovalec a tím, že nebydlíme přímo v Liberci je těžké seznámit se s maminkou, kt. by měla čas se třeba jednou týdně s náma sejít, protože má jiné aktivity s jinýma kamarádkama, nebo rodinou.
Tak to zkouším tady ;) :andel:

Ahoj, nam nevadi, ze sem vstupujes, zatim je to diskuze pro vsechny ;)
Kazda mamina je tu vitana..
My se v nejblizsi dobe pokusime sejit vsechny, tak jestli by ses chtela pridat a sejit se poprve takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.12 11:10
@Divine píše:
Ahoj, nam nevadi, ze sem vstupujes, zatim je to diskuze pro vsechny ;)
Kazda mamina je tu vitana..
My se v nejblizsi dobe pokusime sejit vsechny, tak jestli by ses chtela pridat a sejit se poprve takhle?

Ano, budu ráda :andel: A kde se chcete sejít? Do koutku můžu, ale třeba do zoo ne, to bych určitě přišla o dítě (zdrhací typ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová