Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@werunkaw123 no ja jsem radeji smirena, ze se ms dostavi, abych pak nebyla
samozrejmebych si prala neco jineho, obcas to tak i citim, ale nepripoustim.
Ovu byla overena, s manzelem jsme se
, tak ted je to na vyssi moci ![]()
@cihajda87 ségra vytopená nebyla, ale bylo to tam fakt peklo… Ten její dělá tam u nich hasiče takže si to vyžrali oba, ona dělala jídlo pro všechny a on byl neskutečně strhanej za tu dobu než se vše odklidilo ![]()
@cihajda87 přesně jak píšeš
však ona ti příroda ať teď či později nadělí ještě miminko
![]()
@werunkaw123 verim, klobouk dolu, prijelo auto plne ruznych veci, lopat sava, holinek, voda…hasici jezdili, zda nepotrebuji pomoc atd… jako
az me to dojimalo, jak jsou ty lidicky uzasni v takovych vecech (jsem asi cita!) jsem schopna brecet u Titaniku, presto ze jsem ho videla xkrat ![]()
@cihajda87 taky jsem tam byla jako dobrovolník, ale kousek dál na Frýdlantsku ![]()
Jojo odvedli kus pořádný práce ![]()
Ahoj holky, sekl se mi včera mobil, ze kterého jsem posílala zprávu a teď koukám, že se to odeslalo 4×… jejej ![]()
Kluk byl lehce šok, 3měs. jsme si mysleli, že to bude culíkatá holčička v růžových šatičkách… ale tak co, hl. že je v pořádku a zdravý
!!!
Holčička se snad podaří na druhý pokus ![]()
Šla jsem tam jako uzlík nervů a když mi řekli, že je naprosto v pořádku, byla jsem tak naměkko štěstím, že to potom sklouzlo k pláči, když se objevil pindík… všechno mě to dostalo, ale rozhodně nejsem zklamaná ![]()
Fotečky se moc nepovedly, mimin sebou hrozně mrskal, koukal dolů…
a když toho měl dost, ukázal ná zádíčka, hajzlík ![]()
Koupila jsem včera košili a džíny - vel. 62 ![]()
@Sajmí Krásné fotečky
![]()
Normálně ti to období těšení a toho neznáma tak závidím hned bych se do něj vrátila zpět ![]()
Jen si užívej každého dne ![]()
@werunkaw123 Těšení, ale taky „strachu“ z neznámého…
bojím se, abych to všechno zvládla a chci být dobrá máma i manželka (jestli se třeba do budoucna vezmeme
)
Kolik máš dětí?
@Sajmí krasne fotecky
neuveritelne, co vse lze v brisku videt
taky mame foto nasich holcicek 4D a je to krasne
Gratuluji a uzivejte tohoto obdobi, rychle to utece ![]()
@cihajda87 Děkujuu, bylo úžasný vidět, jak se hýbe, otvírá pusinku… ![]()
Nádhera
na kvalitní 4D chci jít ještě za měsíc do Gennetu, tyhle fotečky mi udělala doktorka na KO ve 20tt, tkž to bylo rychlejší.
Nemůžu se dočkat, až ho poprvé uvidím a dají mi ho do náruče ![]()
Ahoj
,
promiňte, že vstupuju, ale než si založím novou diskuzi, zkusím to nejdřív tady ![]()
Hledám maminku z Liberce na pravidelné scházení v nějakém dětském koutku. Mám dvě děti (2,5 a 1r), bydlíme na vesnici, neznám tady žádné maminky s dětma a mám pocit, že mi brzy hrábne z té samoty
Proto bych se ráda seznámila s nějakou maminkou na pokecání. Já jsem přistěhovalec a tím, že nebydlíme přímo v Liberci je těžké seznámit se s maminkou, kt. by měla čas se třeba jednou týdně s náma sejít, protože má jiné aktivity s jinýma kamarádkama, nebo rodinou.
Tak to zkouším tady
![]()
Weru- a co ti brani se vratit zpet?
Urcite se jeste jednou dockas, coz?
Sajmi- taky jsem byla na mekko z utz ve 3D, bylo to krasny, uzivala jsem si to vic ted s holcickou, nez pri prvnim tehu. A chystas se rodit v Liberci?
Fotky mate krasne, a prvni klucici oblecek taktez ![]()
@gemina píše:
Ahoj,
promiňte, že vstupuju, ale než si založím novou diskuzi, zkusím to nejdřív tady
Hledám maminku z Liberce na pravidelné scházení v nějakém dětském koutku. Mám dvě děti (2,5 a 1r), bydlíme na vesnici, neznám tady žádné maminky s dětma a mám pocit, že mi brzy hrábne z té samotyProto bych se ráda seznámila s nějakou maminkou na pokecání. Já jsem přistěhovalec a tím, že nebydlíme přímo v Liberci je těžké seznámit se s maminkou, kt. by měla čas se třeba jednou týdně s náma sejít, protože má jiné aktivity s jinýma kamarádkama, nebo rodinou.
Tak to zkouším tady![]()
Ahoj, nam nevadi, ze sem vstupujes, zatim je to diskuze pro vsechny ![]()
Kazda mamina je tu vitana..
My se v nejblizsi dobe pokusime sejit vsechny, tak jestli by ses chtela pridat a sejit se poprve takhle?
@Divine píše:
Ahoj, nam nevadi, ze sem vstupujes, zatim je to diskuze pro vsechny
Kazda mamina je tu vitana..
My se v nejblizsi dobe pokusime sejit vsechny, tak jestli by ses chtela pridat a sejit se poprve takhle?
Ano, budu ráda
A kde se chcete sejít? Do koutku můžu, ale třeba do zoo ne, to bych určitě přišla o dítě (zdrhací typ)