Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
18.7.12 10:41

@meduleinka no vidis, taky jsi sikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
No vsak ja vim, jak nam to trvalo, presne ty dodelavky… no jsem kutil, takze je mi jasne, ze dodelavky jsou na me, nebo alespon zajisteni, kdo to udela :lol: Ale mi to teda dodelane mit urcite nebudeme, na jare nas bude cekat fasada a terenni upravy, jelikoz kc nebudou hned, tak parkovani odlozime a neco bude provizorni… ale zase mame dobre splatky na dum, takze to rychle dame do kupy. Ale i tak je jasne, ze baracek je na cely zivot, zacnes od jednoho roku zkoncis naproti a uz se zase vracis na zacatek… jsem zvedava, kolik kamaradek k nam pojede na navstevu, bez holinek se neobejdou :lol: :lol: :lol: asi poridim k brane nejake erarni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.12 10:44

Skupinu jsem založila čekám na schválení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.7.12 10:54

Jé tak parkování taky nemáme a můj muž je děsně šikovnej, ale trvá mu to, on je takovej ten teoretik myslitel, takže naplánované to máme dokonale. Ale zase je pravda, že nám chybí i ty peníze. Máme neskutečnou splátku za barák a co si budeme povídat, rodičák taky není nic extra.
Takže třeba teď taky parkujeme v blátě, stačí ale přeskočit dvě kaluže a už je tam aspoň štěrk :P a boty to i u návštěv většinou přežijou. No u nás se začne s většíma věcma až tak za dva roky, až zase půjdu do práce a budou kačky navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.12 10:55

Rozeslala jsem pozvánky do uzavřené skupiny ;) tak se můžeme přesunout tam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.7.12 10:56
@werunkaw123 píše:
Rozeslala jsem pozvánky do uzavřené skupiny ;) tak se můžeme přesunout tam :mavam:

Děkuji, mažu tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 14:47

@meduleinka nic mi neprislo :mrgreen: vy me tam nechcete :cert: :mrgreen:
Ja mam materskou snizenou, takze vim, o cem mluvis… Hele, jak rikam, spadla jsem na zem, kdyz vidim, ze se vrtame porad v zemi a tolik kc do toho zahucelo, dneska budu rada za dodelany vnitrek… byt bude podlaha obyc, ne luxusni a i kdyby mela byt obyc koupelna… hlavne, ze mame svoje a deti zahradu, ta je oplocena, nestoji tam teda takovy plot jako je v baraku, ale sluzba je stejna.. a az bude bude… mamka chce koupit nejakou rujnu, ze by ji zborila a koupila to tak za cenu pozemku nebo zrekonstruovala…tak jsme byli v Brnisti vsichni, otevrel nam majitel jak z hororu, mel useknutou ruku a na to prisitp jen zapesti (nesmeji se mu samozrejme) ale pohled to hezky nebyl… zarostla zahrada, barak prasky…uvnitr 1 postel a jaka si komoda, na ni TV, v hornim patre propadle stropy a bez oken… na podlaze deka, tam pry spi deti…Deti teda nebyly zanedbane, ale zadnou hracku jsem nevidela, deti koukaly z oken, kdyz jsem rekla jezisi nespadne?? Tak mi pan rekl ze nee… koupelna…no polozene kachliky na zemi, napustena vana pro vice koupani a pani potreti tehotna. Prijela jsem domu a myslela jsem si, ze holkam sbalim pulku hracek a veci a hodim jim to tam pres plot… mela jsem co delat, ale po rozhovoru se sousedem (mamka se ho sla zeptat jak s povodnema tam) rikal, ze pan pije…no tak verim, ze by detem vse vzal a prodal, aby bylo na chlast…tak at ho v tom nepodporuji :,(
Posilame detem do Ostravy do koj. ustavu jednou za cas obleceni a hracky a vzdycky prijde dekovny dopis od reditelky a Gabi si to skovava a je na sebe hrda, ze se vzdala hracky a ona udelala radost druhym.
No kdyz vidim jak nekteri ziji a porad porizuji deti, verim, ze to neni jejich posledni, tak mi mame prepich uz ted tady u Kendika v panelaku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.7.12 15:04

@cihajda87 dívala ses na svůj profil? je to v pravém sloupku hned nahoře nad přátelema.

Teda to co popisuješ to je strašný! Chudáci děti, ponesou si to celým životem a může za to nezodpovědní rodiče! Já už taky čekám třetí a vím že si budeme muset ještě trochu opasky utáhnout (no jsme si zvykli, že oba dobře vyděláváme a nemáme téměř výdaje a ono se to změnilo) ale víme že to zvládneme a děti rozcapovat stejně nechceme.
Ale s tím kojeňákem to je dobrý nápad! Já kdysy vozila mlíko do libereckého kojeňáku a tady v JBC máme dětský domov, tak se zeptám hlavně na ty hračky, protože ty dostáváme pořád a už je jich tolik, že si s tím děti nehrajou :cert: Oblečení dědí hodně po sobě a hodně se toho zničí na zahradě a tak už je to spíš do odpadků, ale třeba i tam něco dáme dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.12 16:46

@cihajda87 našla jsi pozvánku?
To co píšeš je příšerný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.7.12 21:07
Čau holky, trochu jsem zaspala.Tam my chodíme pravidelně :palec:
@cihajda87 píše:
@werunkaw123 jo? No to ani nevim… tak treba uz jsme se potkaly a ani o tom nevime… je tu pekne detske oplocene hriste u skolky v Pavlovicich :palec: tak holky chodi radi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
19.7.12 21:10

@chvaldici Jo?? No vidis :potlesk: ja s holkama obcas… ale chodi i moje mamca s holkama, ovsem ted je takove pocasi, ze :cert: :cert: :cert: ani na kolo nemuzou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.7.12 21:13
Ahoj, jé Zdislava, my jezdíme pomalu každý den na chaloupku do Jitravy :lol:
@gemina píše:
Děkuji za přivítání :andel:
Weru, no jsme z takové vesničky 25km od Liberce směrem na Německo. Zdislava. A ty? Jinak jestli se tvoje malá bojí dětí, tak je načase začít trénovat ;) To nemyslím nijak zle, jen si myslím, že na roce už z miminek začínají být malí človíčci, tak ať si zvykne a nemá strach :andel:
Divine a jak veliké děti máš na mysli? ;) (aby se v koutku nenudily)Co se týče koutku, platí se 70,– za dítě od půl roku, dospělí neplatí, jsou tam různé hračky i pro menší děti, pak i trampolína, podle mě je to tam hezké a děti si fakt vyhrajou, jak je to tam veliký a sposta hraček. Jen mě štve, že mají zavřeno přes oběd :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
19.7.12 21:14

@werunkaw123 ne… hele me se vsechno musi extra psat… i kdyz mam bryle, nic nevidim :lol:
jinak co napsat… trvalo to no, nez se clovek ze dna zvedne, me probrala az Gabinka, zacala se z niceho nic pocuravat…diagnoza jasna, ze zdrava, ale dokud se sama neseberu, nevyleci se ani ona.. maminka ji chybela a vse doma vnimala, takze jsem se pak musela zacit snazit kvuli detem a mozna i diky tomu (nastesti :srdce: ) jsme na miminko necekali dlouho :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.7.12 21:19

Teda ženský, chvíli tu nejsem a vy se takhle rozjedeme, chvilku mi trvalo, než jsem vše pročetla 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.7.12 21:21

Manžel má dovolenou, tak nemám šanci se dostat na PC :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 14:25

Kde jste ženský? :think: