Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám z vás taky zatím hokej
Holky a neuvažovaly jste o uzavřené skupině? já jsem trochu introvert a je mi trochu blbý o sobě psát, když vím, že by to mohl úplně kdokoliv číst a hodně pak o mě vědět ![]()
@gemina píše:
Já mám z vás taky zatím hokejHolky a neuvažovaly jste o uzavřené skupině? já jsem trochu introvert a je mi trochu blbý o sobě psát, když vím, že by to mohl úplně kdokoliv číst a hodně pak o mě vědět
ja bych byla klidne pro, take se nevystavuju rada na odiv
A napises nam zatim, kolik ti je a jake mas deticky?
Cihajdo vodítko na dítě
tak to by asi nešlo, leda tak to škrtící
Ale ne. My jak bydlíme na vesnici, jsme převážně na zahradě, tak kluk pak ve městě vyvádí jak utrženej z řetězu, prostě nechápe, že do silnice se utíkat nesmí a ámen, když uvidí tramvaj, to hned utíká, že se chce svést a já utíkám jak blbeček za ním a druhé dítě nechávám stát uprostřed chodníku
Ale někdy je to i dobrý
,,Autonehoda"
ještě, že se vám nic nestalo, ale stejně to nepotěší a nepřidá na řidičském sebevědomí ![]()
@Divine píše:
ja bych byla klidne pro, take se nevystavuju rada na odivA napises nam zatim, kolik ti je a jake mas deticky?
je mi 29 a mám dva kluky 2,5roků a 11měsíců
A co vy? Kolik je tady vlastně maminek?
@gemina - tahle diskuze nema tolik stranek, jak vidis. Zacaly jsme si psat cca deset stranek zpatky, tak se zkus mrknout, jestli mas cas.
Ja- 28, Sebastian 4,5 let, Chloe 4 mes.
Werunkaw- 20, Petruska 1 rok
CHvaldici- 29, Kacka 4 roky, Verunka 2 roky
Cihajda-25, Gabinka 5,5 let a Deniska 2,5 let
Meduleinka-29, David 8let, Magdalenka skoro 1 rok, tehotna
Sajmi- tehotna
Zapomnela jsem na nekoho?
Příspěvek upraven 18.07.12 v 08:47
Divi, dík, mrknu se, já jsem koukala na začátek, tak asi psaly ještě jiné maminy.
A musím jít, mladej řve
@Divine ne, tak to urcite NE!!! A jestli jsem tak pusobila, tak se omlouvam! Jde az za rok, premyslime porad kam. Muze jit na Husovku, protoze mame u prehrady porad trvale bydliste… Ale libi se mi vice Jablonova, tak jsem chodila ja a znam se tam nejen s reditelkou
ta se ale pry ma menit a misto ni nastupovat nekdo…koho teda nemusim
takze ![]()
A Deniska ma 2,5 roku. Holky jsou od sebe 3 roky a 1 mesic a vypada to, ze miminko bude o 3 roky a 1 mesic od Denci ![]()
A ted ty… ja nic moc nevim ![]()
@gemina JJ, hele ja mam zatim holcicky a kamaradce hlidam zatim chlapecka 3 roky a ted budu i starsiho Honzika 6 let… je to velky rozdil, Honzik mi nosi zizaly, mysi co ulovila jejich kocicka… no a nase Deniska se mazlila s cim si v trave a Gabi leti…Denisa muchluje mrtvou mys!!! Normalne by to neudelala, ale kdyz vidi kluky… Vrtaji se v zemi, no nase holky nee…
a pak Stepankovi rikam, kde mas kalhotky?? Tak na me kouka…
ja koukam, ze kouka…a pak rikam, SLIPY!!! Hned vedel
A nebo, teto podrzis pindika? Ty blaho!! Ale uz jsem zajela do koleji
![]()
Autonehody..no kdyz jsou to jen plechy!!! Jezdime casto do Uk za kamaradkou (ted teda jsme dlouho nebyli z vselijakych duvodu) a jezdime i do Chorvatska na dovcu, tak za tu dobu clovek uz toho videl…ale nechtela bych se ocitnout nekde u nejake nehody, narozdil od manzela nevim nevim zda si vse pamatuji dobre ze skoly.
@Divine píše:
@gemina - tahle diskuze nema tolik stranek, jak vidis. Zacaly jsme si psat cca deset stranek zpatky, tak se zkus mrknout, jestli mas cas.Ja- 28, Sebastian 4,5, Chloe 4 mes.
Werunkaw- 20, Petruska 1 rok
CHvaldici- 29, Kacka 4 roky, Verunka 2 roky
Cihajda- Gabinka 5 a Deniska?
Meduleinka-29, David 8let, Magdalenka skoro 1 rok, tehotna
Sajmi- tehotnaZapomnela jsem na nekoho?
Příspěvek upraven 17.07.12 v 22:48
Tý jo jo, máš super přehled, já se po té dovče nějak nezvládám zapojit a právě ten přehled jsem úplně ztratila.
Ahoj,
koukala jsem na fotky, máte opravdu krásné dětičky
![]()
Co se týče srazu, tak se můžeme pohnout dál, že se domluvíme, jestli dopo, nebo odpo
Já hlasuju odpo od těch dvou do pěti
A byla bych pro nějakou středu (to je tam pak sleva na vstup
Ale jinak mi je to jedno, to jsem jen tak navrhla, aby se dalo od čeho odpíchnout ![]()
Divi a jak se jméno Chloe vyslovuje? mmch moc krásné jméno ![]()
@cihajda87 píše:
@Divine ne, tak to urcite NE!!! A jestli jsem tak pusobila, tak se omlouvam! Jde az za rok, premyslime porad kam. Muze jit na Husovku, protoze mame u prehrady porad trvale bydliste… Ale libi se mi vice Jablonova, tak jsem chodila ja a znam se tam nejen s reditelkouta se ale pry ma menit a misto ni nastupovat nekdo…koho teda nemusim
takze
A Deniska ma 2,5 roku. Holky jsou od sebe 3 roky a 1 mesic a vypada to, ze miminko bude o 3 roky a 1 mesic od Denci
A ted ty… ja nic moc nevim
Tak je to TAM??? muzu gratulovat?
@gemina píše:
Ahoj,
koukala jsem na fotky, máte opravdu krásné dětičky![]()
Co se týče srazu, tak se můžeme pohnout dál, že se domluvíme, jestli dopo, nebo odpoJá hlasuju odpo od těch dvou do pěti
A byla bych pro nějakou středu (to je tam pak sleva na vstup
Ale jinak mi je to jedno, to jsem jen tak navrhla, aby se dalo od čeho odpíchnout
Divi a jak se jméno Chloe vyslovuje? mmch moc krásné jméno
Ja bych byla take pro odpoledne a ktery den je mi docela jedno. Zitra uz budeme spat v Liberci, ale prijede mi tatka, tak se budu muset venovat par dni jemu. Takze by sla ta pristi streda???
Diky za pochvalu- jmeno se cte,,Kloui,, ![]()
@Divine na utz jdu az v 8tt, ale premyslim, ze si zajdu do Genettu pro klid
ale hcg roste, obcas citim prsa, takze myslim, ze to je vse v poradku
kyselinu beru uz 3 mesice, takze maximalni jisteni, aby se mimi vyvijelo spravne ma. ![]()
@cihajda87 píše:
@Divine na utz jdu az v 8tt, ale premyslim, ze si zajdu do Genettu pro klidale hcg roste, obcas citim prsa, takze myslim, ze to je vse v poradku
kyselinu beru uz 3 mesice, takze maximalni jisteni, aby se mimi vyvijelo spravne ma.
Jeee, trosku ti zavidim to napeti
Ja jsem taky brala kyselinu 3 mesice predem, jistota je jistota…vid ![]()
A jak se jmenujes?