Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
17.7.12 22:01

Já mám z vás taky zatím hokej :mrgreen: Holky a neuvažovaly jste o uzavřené skupině? já jsem trochu introvert a je mi trochu blbý o sobě psát, když vím, že by to mohl úplně kdokoliv číst a hodně pak o mě vědět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 22:06
@gemina píše:
Já mám z vás taky zatím hokej :mrgreen: Holky a neuvažovaly jste o uzavřené skupině? já jsem trochu introvert a je mi trochu blbý o sobě psát, když vím, že by to mohl úplně kdokoliv číst a hodně pak o mě vědět :oops:

ja bych byla klidne pro, take se nevystavuju rada na odiv :lol: A napises nam zatim, kolik ti je a jake mas deticky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.12 22:07

Cihajdo vodítko na dítě :D tak to by asi nešlo, leda tak to škrtící :) Ale ne. My jak bydlíme na vesnici, jsme převážně na zahradě, tak kluk pak ve městě vyvádí jak utrženej z řetězu, prostě nechápe, že do silnice se utíkat nesmí a ámen, když uvidí tramvaj, to hned utíká, že se chce svést a já utíkám jak blbeček za ním a druhé dítě nechávám stát uprostřed chodníku :zed: Ale někdy je to i dobrý :mrgreen:,,Autonehoda" :zed: :zed: ještě, že se vám nic nestalo, ale stejně to nepotěší a nepřidá na řidičském sebevědomí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.12 22:10
@Divine píše:
ja bych byla klidne pro, take se nevystavuju rada na odiv :lol: A napises nam zatim, kolik ti je a jake mas deticky?

je mi 29 a mám dva kluky 2,5roků a 11měsíců 8) A co vy? Kolik je tady vlastně maminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 22:17

@gemina - tahle diskuze nema tolik stranek, jak vidis. Zacaly jsme si psat cca deset stranek zpatky, tak se zkus mrknout, jestli mas cas.

Ja- 28, Sebastian 4,5 let, Chloe 4 mes.
Werunkaw- 20, Petruska 1 rok
CHvaldici- 29, Kacka 4 roky, Verunka 2 roky
Cihajda-25, Gabinka 5,5 let a Deniska 2,5 let
Meduleinka-29, David 8let, Magdalenka skoro 1 rok, tehotna
Sajmi- tehotna

Zapomnela jsem na nekoho?

Příspěvek upraven 18.07.12 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.12 22:26

Divi, dík, mrknu se, já jsem koukala na začátek, tak asi psaly ještě jiné maminy.
A musím jít, mladej řve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 06:57

@Divine ne, tak to urcite NE!!! A jestli jsem tak pusobila, tak se omlouvam! Jde az za rok, premyslime porad kam. Muze jit na Husovku, protoze mame u prehrady porad trvale bydliste… Ale libi se mi vice Jablonova, tak jsem chodila ja a znam se tam nejen s reditelkou ;) ta se ale pry ma menit a misto ni nastupovat nekdo…koho teda nemusim :( takze :nevim:
A Deniska ma 2,5 roku. Holky jsou od sebe 3 roky a 1 mesic a vypada to, ze miminko bude o 3 roky a 1 mesic od Denci :lol:
A ted ty… ja nic moc nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 06:58

@Divine jeee :potlesk: :palec: s mam prehled!!
Deniska 2,5 roku a me 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 07:04

@gemina JJ, hele ja mam zatim holcicky a kamaradce hlidam zatim chlapecka 3 roky a ted budu i starsiho Honzika 6 let… je to velky rozdil, Honzik mi nosi zizaly, mysi co ulovila jejich kocicka… no a nase Deniska se mazlila s cim si v trave a Gabi leti…Denisa muchluje mrtvou mys!!! Normalne by to neudelala, ale kdyz vidi kluky… Vrtaji se v zemi, no nase holky nee… :lol: :lol: :lol: a pak Stepankovi rikam, kde mas kalhotky?? Tak na me kouka… :roll: ja koukam, ze kouka…a pak rikam, SLIPY!!! Hned vedel :mrgreen: :lol: A nebo, teto podrzis pindika? Ty blaho!! Ale uz jsem zajela do koleji :mrgreen: :lol:
Autonehody..no kdyz jsou to jen plechy!!! Jezdime casto do Uk za kamaradkou (ted teda jsme dlouho nebyli z vselijakych duvodu) a jezdime i do Chorvatska na dovcu, tak za tu dobu clovek uz toho videl…ale nechtela bych se ocitnout nekde u nejake nehody, narozdil od manzela nevim nevim zda si vse pamatuji dobre ze skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.7.12 08:01
@Divine píše:
@gemina - tahle diskuze nema tolik stranek, jak vidis. Zacaly jsme si psat cca deset stranek zpatky, tak se zkus mrknout, jestli mas cas.

Ja- 28, Sebastian 4,5, Chloe 4 mes.
Werunkaw- 20, Petruska 1 rok
CHvaldici- 29, Kacka 4 roky, Verunka 2 roky
Cihajda- Gabinka 5 a Deniska?
Meduleinka-29, David 8let, Magdalenka skoro 1 rok, tehotna
Sajmi- tehotna

Zapomnela jsem na nekoho?

Příspěvek upraven 17.07.12 v 22:48

Tý jo jo, máš super přehled, já se po té dovče nějak nezvládám zapojit a právě ten přehled jsem úplně ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.7.12 08:38

Ahoj,
koukala jsem na fotky, máte opravdu krásné dětičky :potlesk: :andel:
Co se týče srazu, tak se můžeme pohnout dál, že se domluvíme, jestli dopo, nebo odpo :mrgreen: Já hlasuju odpo od těch dvou do pěti ;) A byla bych pro nějakou středu (to je tam pak sleva na vstup ;) Ale jinak mi je to jedno, to jsem jen tak navrhla, aby se dalo od čeho odpíchnout :D
Divi a jak se jméno Chloe vyslovuje? mmch moc krásné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.7.12 08:48
@cihajda87 píše:
@Divine ne, tak to urcite NE!!! A jestli jsem tak pusobila, tak se omlouvam! Jde az za rok, premyslime porad kam. Muze jit na Husovku, protoze mame u prehrady porad trvale bydliste… Ale libi se mi vice Jablonova, tak jsem chodila ja a znam se tam nejen s reditelkou ;) ta se ale pry ma menit a misto ni nastupovat nekdo…koho teda nemusim :( takze :nevim:
A Deniska ma 2,5 roku. Holky jsou od sebe 3 roky a 1 mesic a vypada to, ze miminko bude o 3 roky a 1 mesic od Denci :lol:
A ted ty… ja nic moc nevim :mrgreen:

Tak je to TAM??? muzu gratulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.7.12 08:51
@gemina píše:
Ahoj,
koukala jsem na fotky, máte opravdu krásné dětičky :potlesk: :andel:
Co se týče srazu, tak se můžeme pohnout dál, že se domluvíme, jestli dopo, nebo odpo :mrgreen: Já hlasuju odpo od těch dvou do pěti ;) A byla bych pro nějakou středu (to je tam pak sleva na vstup ;) Ale jinak mi je to jedno, to jsem jen tak navrhla, aby se dalo od čeho odpíchnout :D
Divi a jak se jméno Chloe vyslovuje? mmch moc krásné jméno :srdce:

Ja bych byla take pro odpoledne a ktery den je mi docela jedno. Zitra uz budeme spat v Liberci, ale prijede mi tatka, tak se budu muset venovat par dni jemu. Takze by sla ta pristi streda???
Diky za pochvalu- jmeno se cte,,Kloui,, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 09:17

@Divine na utz jdu az v 8tt, ale premyslim, ze si zajdu do Genettu pro klid :-) ale hcg roste, obcas citim prsa, takze myslim, ze to je vse v poradku :palec: kyselinu beru uz 3 mesice, takze maximalni jisteni, aby se mimi vyvijelo spravne ma. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.7.12 09:20
@cihajda87 píše:
@Divine na utz jdu az v 8tt, ale premyslim, ze si zajdu do Genettu pro klid :-) ale hcg roste, obcas citim prsa, takze myslim, ze to je vse v poradku :palec: kyselinu beru uz 3 mesice, takze maximalni jisteni, aby se mimi vyvijelo spravne ma. :andel:

Jeee, trosku ti zavidim to napeti ;) Ja jsem taky brala kyselinu 3 mesice predem, jistota je jistota…vid :lol:
A jak se jmenujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová