Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
17.7.12 11:18
@gemina píše:
Ano, budu ráda :andel: A kde se chcete sejít? Do koutku můžu, ale třeba do zoo ne, to bych určitě přišla o dítě (zdrhací typ)

No vidis, o tom, kde se sejit, jsme se jeste nebavily :jazyk: Ty myslis detsky koutek, ktery je v obchodacich? Nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.12 11:29
@Divine píše:
No vidis, o tom, kde se sejit, jsme se jeste nebavily :jazyk: Ty myslis detsky koutek, ktery je v obchodacich? Nebo co?

Tak záleží i od toho, kolik nás bude.
Ale myslela jsem dětský koutek typu Kiki na rybníčku. Tam je to docela velké, dá se objednat kafe… Ale to je jen návrh. Já toho zas tolik neznám, třeba je i něco hezkého venku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 11:48

Tak tam jsem jeste nikdy nebyla. Uvidime, co vymyslime. Ono jde take o to, aby se nam ty nase starsi deti nenudily :think: Prtousove si v koutecku pohraji, ale co s vetsima??? Tot otazka…

Tak holky, s navrhama sem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.7.12 14:39

@Sajmí Mám jednu roční holčičku, třeba bude ještě někdy dálší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.7.12 14:40

@gemina Vítám tě :mavam: z jaképak vesničky jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.7.12 14:41

@Divine Mě je to jedno kde kdy, jen mi malá nevydrží sedět v klidu v kočárku dlouho tak bych navrhovala i nějaký ten koutek, ale jak s těmi staršími to vůbec netuším :nevim:

Na tom rybníčku jsem taky nikdy nebyla, slyším o tom poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 15:00

http://www.detskykoutek-kiki.cz/…stranka.html

Ten koutek je super, ale mam z toho pocit, ze to je jen pro deti, ktere se tam nechavaji hlidat. Nevim, zda si tam muzeme jit jen tak sednout na kafe a deti si pohrat??? Neni to tam napsane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.7.12 15:02

@Divine Když je psané ke každé kávě či čaji toust tak myslím, že dětem kafe dávat nebudou, ale bude to i pro rodiče ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 15:10
@werunkaw123 píše:
@Divine Když je psané ke každé kávě či čaji toust tak myslím, že dětem kafe dávat nebudou, ale bude to i pro rodiče ;) :lol:

heh, to jsem si taky vsimla, ja tam radsi zavolam jo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 15:15

Tak muzeme si tam prijit sednout, ovsem je tam 70 kc vstupne za dite. A hodiny 8-12 hod dopo, a 14-17 hod odpo. A limitovane vekem deti to neni :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.7.12 15:33

@Divine 70kč dítě a dospělí kolik? :lol:
Jinak to jde ;) teď ještě bude drobnej problém s tím, že moje malá nemá ráda a není zvyklá na děti, ale bude si muset zvyknout :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.12 16:04

Děkuji za přivítání :andel:

Příspěvek upraven 23.11.12 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.7.12 17:13

@gemina - vetsi deti jsem myslela meho 4,5 letaka a ostatni tri maminy odsud maji taky trochu vetsi deti- jako ze uz to nejsou batolata ;) Ale koutek je paradni, taky me nadchl.

Weru- a neco takoveho je paradni i pro tvou holcicku, aby se zacala socializovat- bude to dobry, uvidis. Nesmis stresovat a nebude ani ona :palec:

Ted jeste pockame na vyjadreni ostatnich holek, jestli souhlasi s timhle koutkem OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
17.7.12 18:38

@gemina ahoj, tak voditko ci co to maji na detech v cizine :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.7.12 18:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat