Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
16.7.12 12:35

@Divine to je pravda, třeba nám to dopadne nějak tady :palec: Byla bych moc ráda, jak kvůli sobě tak kvůli malé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.7.12 12:45

Miminko je naprosto zdrave! Bude to ale kluk fnuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 12:47

@Sajmí Moooc gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
Uvidíš, že až se narodí budeš ho zbožňovat natolik, že ti bude úplně jedno co bude mít pod plínkou :lol: ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.7.12 12:48
@Sajmí píše:

Gratulujeme :palec: A ze to bude kluk? Nevadiiiii, taky si ho zamilujes neboj :mrgreen:!!!
A do Hradce tedy uz nemusis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
16.7.12 13:39

@Sajmí taky čekáme kluka :-)

@werunkaw123 neboj, my už jsme z dovči doma, tak až pojedu do Turnova tak se určitě zastavím! teda jestli nabídka platí :P

Jinak dovča super, ale doma je doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 14:07

@meduleinka to víš že nabídka platí, snad se sem nějak vejdeme :mrgreen:

Ale každopádně myslím, že by jsme se mohly domluvit a sejít někde všechny co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.7.12 18:43

@werunkaw123 Ahojky, jak je stara holcicka? Urco ji vem, aby se pak nebala deti ve skolce… Nebo sourozence ;) kamaradka ma taky holcicku, v breznu ji byl jeden rok a kdyz tam prijdu s holkama…dlouho kouka a utika k mamince, pak se ale otrka a uz si hraje. Chce to cas, ale chapu, ze kdyz neni kam tak proste neni. Ja taky ze zacatku nikoho nemela. Prestehovala jsem se sem jako nactileta a to uz clovek kamarady hleda tezko, navic spousta spoluzacek rodiny teprve zaklada, ja uz mam temer 6letou… A dneska? Nevim kam bych drive jela…vsude nekde neco slibim a pak si to musim pomali naplanovat tyden dopredu :lol: a je to moc fajn, naplanujeme si cely den s detma, vari jedna z nas a pak si to oplatime, kazda bydli v jinem koutu, takze prochazky jsou nevsedni. :palec: Mnisek, Nova Ves, Karlov a samo Liberec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.7.12 18:44

@Sajmí super zpravicka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratuluji k chlapeckovi, druha bude holcicka a chlapecek bude spravny braska, alespon bude mit ochrance a taky vyber z kamaradu :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.7.12 18:49

@Divine Ja dokud se nam to vlastne nestalo, nevedela jsem, jak nektere pary bojuji leta o detatko, ruzna IVF atd.. tech penez, nebo verdikt jako nemuzete mit miminko, muzete pozadat leda o adopci… ze tech pribehu a lidi okolo nas je taaak strasne moc.
Az si tak rikam, ze nase holcicky snad takovy problem nikdy resit nebudou. :srdce:
PS: zatim jsem to nedostala, tak uvidime :think: :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 18:52

@cihajda87 v Mníšku mám ségru ;) tak to věřím, že tohle musí být fajn já opravdu nemám nikoho… zbyla mi jedna kamarádka kterou vidím max jednou za měsíc na kafe a ta ani nemá děti takže si pomalu nemám o čem popovídat :roll: Maličké byl ve středu rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.7.12 18:59

@cihajda87 držím palečky a věřím, že je to tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.7.12 19:00

@werunkaw123 no jo, tak to je jeste malinka a v takovem veku je to zcela normalni, pokud bydlis na vesnici a manzel je od rana do vecera v praci, tak je to vazne zcela bezne!!!
No vidis, jak se svet maly :-) nebyla sestra zatopena? Kamarad se se svou teda druzkou vratili ze Skotska a koupili byracek, nikdy tam nebyla voda max ve sklepe a v den, kdy se meli brat je budil soused, ze maji vse pod vodou…hasici je vytahovali na lodce a ten jedem rika: Nemame radeji dojet pro farare?? Kamaradka na provaze, saty nad hlavou… mazec, druhy den vsichni hoste ze svatby nabehli a uklizelo se bahynko, to byl mazec!! Jak mi najednou nevadila nedodelavky v byte, oproti tomu, co meli oni…kamaradce jsem prala, 1/2 veci letelo do kose… fakt mazec!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová