Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
18.7.12 09:22

@Divine Katka, tesi me :hug: no to je, hlavne, aby tam bylo jen jedno, jinak manzela trefi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 09:28

Tak ja mam navareno, naradi odvezeno panum na pozemek, uklizeno… dnes planuji dosit si sukni a kde je to pekne pocasi?? :roll: Do sukne se za chvili nevejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.12 09:35

@cihajda87 teda jsi nějaká aktivní po ránu :lol:
Já mám za sebou příšernou noc :roll: malá se vzbudila ve tři což jsem spala sotva tři hodiny a prostě nechtěla zabrat, usly jsme někde po páté a v sedm už vstávala úplně :zed:
Jinak uzavřená skupina Libereckých maminek už je tak snad by nám admin schválil další :think: já jsem v té skupině sice taky, ale už jsem se v počtu mamin neuchytila proto jsem založila tuhle, která se rozjela vlastně až po pár měsících s vámi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.7.12 09:36
@cihajda87 píše:
Tak ja mam navareno, naradi odvezeno panum na pozemek, uklizeno… dnes planuji dosit si sukni a kde je to pekne pocasi?? :roll: Do sukne se za chvili nevejdu :lol:

ty umis sit? Hehe, tak to je super, ja jsem nepouzitelna na takovehle veci, vsechno na spraveni davam tchyni :oops:
Ja jdu dobalovat posledni veci, uplne me desi ten neporadek v novem byte, to budu uklizet snad cely tyden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.7.12 09:39

@cihajda87 moc blahopřeju a držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 09:40

@werunkaw123 ja myslim, ze s uzavrenim problem nebude, pak vlozim i nejake fotecky, sice jsem registrovana na mmb, tam taky nejake mam, ale ted uz nepridavam, naopak se snazim smazat postupne. Jinak holky pravidelne kazdy den bez vyjimky vstavaji v 6 hod… takze asi tak :? roladu jsem mela pripravenou v lednici, tak jsem ji jen soupla do trouby, polevka hrachova, tak na te nic neni a uklizela jsem, protoze ma prijet kamaradka s rocni holcickou, tak abych se nereprezentovala s neporadkem :-) ale zrovna tato kamaradka ma pochopeni, rekonstruji a uz jsem ji xkrat rikala, aby kvuli me neuklizela… mame taky za sebou rekónstrukci u prehrady a vim jaky to je…ostatne i tady mame papiry ze stavby, nejake naradi… auto od blata, kurf od vapna no dokud se nepostavi lepsi to asi nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 09:44

@Divine jen neco ;) panske sako bych nezvladla :oops: usiji si nejake doplnky do bytecku… povleceni, prehoz zaves atd..holkam nejake saticky ci letni soupravicky, teplacky a sobe sukne max kalhoty… Manzel chce ted s autickama pyzam. kalhoty :mrgreen: tak to beru vazne a hodlam obj. takovou latku :lol: pak bychom mohli pod stan do kempu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.12 09:47

@cihajda87 Já ti zatím gratulovat nebudu dokud to nebude na tuty :oops: :lol: ale PAK budu tak štastná jak kdybych to čekala já :lol: :mrgreen:

My jsme dodělali částečnou rekonstrukci před sotva dvěma týdny, pokládáli jsme nové podlahy dělali novou kuchyň škrábali zdi nahazovali malovali no děs s miminem za zadkem a s chlapem věčně v práci :roll: kuchyň ještě není hotová z koupelny u nás nahoře funguje jen wc a pračka, tam se to bude dodělávat na podzim takže vím o čem mluvíš a vím jak je to náročné a pro tebe ještě mnohem víc ve tvém stavu ;) a s dojížděním na pozemek :hug:
Jo a auto? :lol: tam já běžně vozím 2-4psi :oops: takže to je taky chuťvka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.12 09:47

@cihajda87 jsi moc šikovná :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.7.12 09:51
@cihajda87 píše:
@Divine jen neco ;) panske sako bych nezvladla :oops: usiji si nejake doplnky do bytecku… povleceni, prehoz zaves atd..holkam nejake saticky ci letni soupravicky, teplacky a sobe sukne max kalhoty… Manzel chce ted s autickama pyzam. kalhoty :mrgreen: tak to beru vazne a hodlam obj. takovou latku :lol: pak bychom mohli pod stan do kempu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pry jen neco :mrgreen: Jsi teda holka sikovna ;) a ty pyzamas kalhoty jsou dobry napad, manzel je vtipalek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.7.12 09:52

A kdo se vrhne na to uzavreni skupiny? werunka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.7.12 09:54

@werunkaw123 tal 4 roky jsem se to ucila… :jazyk:
No pane jo… presne jak pises, tak jsme rekonstruovali byt… z 3/4 byl hotovy, obyvak s loznici a balkenm schazel. Nakonec jsme se rozhodli dum prodat a kazdy jsme sel svou cestou. Jeste jsme tam pak platili najem majiteli, ale 15tis. tak jsem se dohodla s manzelem, ze pujdeme do levnejsiho a budeme ty kc radeji setrit nejaky cas, a hele nakonec jsem rada… byt tady je v puvodnim stavu, jak jsem byla narocna na to a to..dneska mi prijde ve srovnani i ta nejlevnejsi vana v OBI krasna, kdyz porovnam tu, co tady je, takze z narocnosti seslo a manzel je spokojeny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.12 10:00

@Divine jdu napsat adminům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
18.7.12 10:29

Koukám, že jsou tady samé mladé maminky 8o :mrgreen:
Je mi 27let a budeme mít 1.miminko.

@Divine Chloe je moc hezký jméno :palec:, oslovujete jí s „í“ na konci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.7.12 10:29

Cihajdo, jsi šikulka! Já naposledy šila synovi kostým na čarodějnice. Ted se chystám na přehoz na sedačku, protože nám cácora rozdrápala kůži a vypadá to dost zbědovaně. Ale chystám se už minimálně měsíc. Teď ale máme mraky rybízu a tak mě čekají marmelády a šťávy.

My bychom na rekonstrukci asi neměli morál, loni jsme koupili zrekonstruovaný baráček a i ty pidi dodělávky trvají manželovi věčnost. a když už mi dojde trpělivost, pozvu svého i manžel. otce a jde se makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová