Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Divine Katka, tesi me
no to je, hlavne, aby tam bylo jen jedno, jinak manzela trefi ![]()
Tak ja mam navareno, naradi odvezeno panum na pozemek, uklizeno… dnes planuji dosit si sukni a kde je to pekne pocasi??
Do sukne se za chvili nevejdu ![]()
@cihajda87 teda jsi nějaká aktivní po ránu ![]()
Já mám za sebou příšernou noc
malá se vzbudila ve tři což jsem spala sotva tři hodiny a prostě nechtěla zabrat, usly jsme někde po páté a v sedm už vstávala úplně ![]()
Jinak uzavřená skupina Libereckých maminek už je tak snad by nám admin schválil další
já jsem v té skupině sice taky, ale už jsem se v počtu mamin neuchytila proto jsem založila tuhle, která se rozjela vlastně až po pár měsících s vámi ![]()
@cihajda87 píše:
Tak ja mam navareno, naradi odvezeno panum na pozemek, uklizeno… dnes planuji dosit si sukni a kde je to pekne pocasi??Do sukne se za chvili nevejdu
ty umis sit? Hehe, tak to je super, ja jsem nepouzitelna na takovehle veci, vsechno na spraveni davam tchyni ![]()
Ja jdu dobalovat posledni veci, uplne me desi ten neporadek v novem byte, to budu uklizet snad cely tyden ![]()
@werunkaw123 ja myslim, ze s uzavrenim problem nebude, pak vlozim i nejake fotecky, sice jsem registrovana na mmb, tam taky nejake mam, ale ted uz nepridavam, naopak se snazim smazat postupne. Jinak holky pravidelne kazdy den bez vyjimky vstavaji v 6 hod… takze asi tak
roladu jsem mela pripravenou v lednici, tak jsem ji jen soupla do trouby, polevka hrachova, tak na te nic neni a uklizela jsem, protoze ma prijet kamaradka s rocni holcickou, tak abych se nereprezentovala s neporadkem
ale zrovna tato kamaradka ma pochopeni, rekonstruji a uz jsem ji xkrat rikala, aby kvuli me neuklizela… mame taky za sebou rekónstrukci u prehrady a vim jaky to je…ostatne i tady mame papiry ze stavby, nejake naradi… auto od blata, kurf od vapna no dokud se nepostavi lepsi to asi nebude ![]()
@Divine jen neco
panske sako bych nezvladla
usiji si nejake doplnky do bytecku… povleceni, prehoz zaves atd..holkam nejake saticky ci letni soupravicky, teplacky a sobe sukne max kalhoty… Manzel chce ted s autickama pyzam. kalhoty
tak to beru vazne a hodlam obj. takovou latku
pak bychom mohli pod stan do kempu
![]()
@cihajda87 Já ti zatím gratulovat nebudu dokud to nebude na tuty
ale PAK budu tak štastná jak kdybych to čekala já
![]()
My jsme dodělali částečnou rekonstrukci před sotva dvěma týdny, pokládáli jsme nové podlahy dělali novou kuchyň škrábali zdi nahazovali malovali no děs s miminem za zadkem a s chlapem věčně v práci
kuchyň ještě není hotová z koupelny u nás nahoře funguje jen wc a pračka, tam se to bude dodělávat na podzim takže vím o čem mluvíš a vím jak je to náročné a pro tebe ještě mnohem víc ve tvém stavu
a s dojížděním na pozemek ![]()
Jo a auto?
tam já běžně vozím 2-4psi
takže to je taky chuťvka ![]()
@cihajda87 píše:
@Divine jen necopanske sako bych nezvladla
usiji si nejake doplnky do bytecku… povleceni, prehoz zaves atd..holkam nejake saticky ci letni soupravicky, teplacky a sobe sukne max kalhoty… Manzel chce ted s autickama pyzam. kalhoty
tak to beru vazne a hodlam obj. takovou latku
pak bychom mohli pod stan do kempu
![]()
![]()
Pry jen neco
Jsi teda holka sikovna
a ty pyzamas kalhoty jsou dobry napad, manzel je vtipalek ![]()
@werunkaw123 tal 4 roky jsem se to ucila… ![]()
No pane jo… presne jak pises, tak jsme rekonstruovali byt… z 3/4 byl hotovy, obyvak s loznici a balkenm schazel. Nakonec jsme se rozhodli dum prodat a kazdy jsme sel svou cestou. Jeste jsme tam pak platili najem majiteli, ale 15tis. tak jsem se dohodla s manzelem, ze pujdeme do levnejsiho a budeme ty kc radeji setrit nejaky cas, a hele nakonec jsem rada… byt tady je v puvodnim stavu, jak jsem byla narocna na to a to..dneska mi prijde ve srovnani i ta nejlevnejsi vana v OBI krasna, kdyz porovnam tu, co tady je, takze z narocnosti seslo a manzel je spokojeny
![]()
Koukám, že jsou tady samé mladé maminky
![]()
Je mi 27let a budeme mít 1.miminko.
@Divine Chloe je moc hezký jméno
, oslovujete jí s „í“ na konci?
Cihajdo, jsi šikulka! Já naposledy šila synovi kostým na čarodějnice. Ted se chystám na přehoz na sedačku, protože nám cácora rozdrápala kůži a vypadá to dost zbědovaně. Ale chystám se už minimálně měsíc. Teď ale máme mraky rybízu a tak mě čekají marmelády a šťávy.
My bychom na rekonstrukci asi neměli morál, loni jsme koupili zrekonstruovaný baráček a i ty pidi dodělávky trvají manželovi věčnost. a když už mi dojde trpělivost, pozvu svého i manžel. otce a jde se makat.