Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky já jsem pro… teď záleží jestli vybereme datum a čas kdy se sejdeme aby nám to vyhovovalo všem ![]()
@werunkaw123 a jak vis, kam trefit?
asi ano, je to jediny, kam muze maminka s ditkem a dat si treba cajik… maji to tam pekne, hlavne trampolinku
byla jsem tam na oslave kamaradky syna a bylo to moc pekne ![]()
@cihajda87 tak to bych se ještě optala
zatím ani nevím kdy natož kam ![]()
@werunkaw123 jasne
dneska je pocasko vid?
ani na baracku jsme nemohli pracovat…do toho jsem jela autem z hlavni a odbocovala jsem na vedlejsi a tam byla zaparkovana auta, manzel stal naproti, najednou jsem slysela drhnuti plechu…ty blaho, srdce jsem mela kdo vi kde…ptala jsem se sama sebe, boze to jsem tak brzy zabocila, ze jsem to auto odrela!!! Stezi jsem vystoupila a sla k panovi, ktery uz si skodu kontroloval…a kdyz jsem dosla, manzel rika, to je napova chyba, jednak tady nesmi stat (to nemel, mel to tam namalovane) a HLAVNE se rozjizdel, tak mi spadl kamen ze srdce…mohl za to pan, nic se nestalo, on ho mel odreny, nase auto nastesti ne. Tak se mi jeste chvili klepala kolena… no vzpomnela jsem si, ze jsem mela autonehodu s Gabinkou ve 3 mesicich, bourala jsem na dalnici, z niceho nic prede mnou pan zastavil a ja do nej nabourala, nic se nam nestalo…tak treba dobre znameni ![]()
@cihajda87 Jej tak to věřím, že to musí být nepříjemné… Já jsem před rokem vzala svodila když mi přímo před auto vjel za tmy neosvětlený vožralý cyklista
on samozřejmě odjel a já na autě škodu 80tis
jsem myslela, že ze mě chlap udělá dvě ![]()
I když se nic nestane což je základ zážitek je to nepříjemnej ![]()
Počasí hrůza děs, jen jsem šla do schránky do vesnice tak jsem po cestě zpět zmokla ![]()
@werunkaw123 ja taky 2×, sla jsem do Lidlu s mamkou a kdyz jsem sla zpatky, tak opet…hruza!! A ted rikali, ze se to moc nezmeni
chjo, holky to doma cele dny neba a potrebujeme pracovat… no uzasne cervencove pocasi ![]()
@cihajda87 no to teda
jako teplíčko na bazének hlásí až na přelomu července a srpna ![]()
Cihajdo- jezis, jeste ze se vam nic nestalo
, chjooo, ja nemam ridicak a vim proc, ja bych tak leda vsechny pobourala a to si na triko nevezmu
A myslim, ze ses ani nevyjadrila, jestli se sejdes take, nebo ne?
Ten muj kluk se taky dnes nudil a pekne me zlobil. To je hrozne, kdyz se neda jit ven…Sli jsme az v 16 hod jen na chvili, bo jsem se taky bala, ze nas chytne prutrz.
@Divine ne, ze bych nesla, uz jsem na jednom sraziku byla z mmb a bylo to moc fajn
, ale nemam tady mezi vama vubec prehled, asi bych nerozlisila personal od maminek z diskuse
ale uvazuji, holky by byly rady.
A pocasi hruza!! Taky jsem si sedla na lavici venku az k veceru… hruza!
@cihajda87 píše:
@Divine ne, ze bych nesla, uz jsem na jednom sraziku byla z mmb a bylo to moc fajn, ale nemam tady mezi vama vubec prehled, asi bych nerozlisila personal od maminek z diskuse
![]()
![]()
ale uvazuji, holky by byly rady.
A pocasi hruza!! Taky jsem si sedla na lavici venku az k veceru… hruza!
Vzdyt je nas jen par…Ale ty jako jedina mas svoje kamosky, seznamovat se nepotrebujes, to je fakt ![]()
@Divine no dovol, kamaradek neni nikdy malo
taky mam uz temer 6letou dceru, takze jsem mela vice casu se seznamovat…
@cihajda87 píše:
@Divine no dovol, kamaradek neni nikdy malo![]()
taky mam uz temer 6letou dceru, takze jsem mela vice casu se seznamovat…
No ja myslela, ze ti to za to nestoji, chodit se nekam s cizima holkama seznamovat ![]()
A skoro sestiletacka jde ted do skoly, nebo az za rok? A kolik jsi psala, ze ma ta mladsi dcerka? Se omlouvam, jsem to zapomnela ![]()
Holky, uz spite? Ja tu dnes drepim a procitam, chlapa mam na sluzebce, tak mam cas…