Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak tohle je moje celoživotní láska ![]()
Jsem fakt příšerná matka, strašně na ní visím a jsem schopná v noci u hodiny nespat pozorovat jí a poslouchat jak dýchá… moje máti mi říká ať si pořídím co nejřív druhý jinak bude tak strašně rozmazlená
no, ale copak to jde? bych ji nejradši umačkala
![]()
@werunkaw123 píše:
Jinak tohle je moje celoživotní láska
Jsem fakt příšerná matka, strašně na ní visím a jsem schopná v noci u hodiny nespat pozorovat jí a poslouchat jak dýchá… moje máti mi říká ať si pořídím co nejřív druhý jinak bude tak strašně rozmazlenáno, ale copak to jde? bych ji nejradši umačkala
![]()
Krasna Petulka
Rocni detatka jsou strasne roztomile
A je nadherne, ze ji tak milujes, tak to ma byt!!
@werunkaw123 jo? No to ani nevim… tak treba uz jsme se potkaly a ani o tom nevime… je tu pekne detske oplocene hriste u skolky v Pavlovicich
tak holky chodi radi.
@Divine píše:
Sajmi ahoj, ja uz jsem zahledla kdysi tvuj inzerat, neseznamila ses s zadnou tehuli? A taky jsem cele dve tehotenstvi prozila sama, jeste ze existuje emimino, co![]()
![]()
Ahojky, seznámila jsem se s 1 holčinou z Lbc, tak aspoň něco
nechci svými těhotenskými problémky zatěžovat hlavu netěhotným
@Sajmí - me to treba nevadi, chapu, ze mas radosti, ale i starosti, aby bylo vse, tak jak byt ma
. Kdybys neco chtela vedet, tak se klidne ptej
Vsak mam taky male miminko, nedavno jsem rodila…
@Sajmí Přesně
nás bys určitě nijak nezatěžovala každá jsme si tím prošla ![]()
@werunkaw123 @Divine Děkuju, holky ![]()
volal mi doktor (na mobil!!!), že mě posílají za měsíc na spec. utz do Hradce
Tripple testy prý jako celek vyšly negativní na VV, ale 1 z hodnot se prý genetikovi nezdá
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Doktor mě ujišťoval, že je to „jen pro jistotu“ a že na základě utz, který mi běžně dělá nevidí, že by bylo něco špatně… ![]()
V pondělí mě čeká velký utz, tkž doufám, že dopadne dobře a pojedeme do Hradce klidnější. Ufuf ![]()
@Sajmí píše:
@werunkaw123 @Divine Děkuju, holkyvolal mi doktor (na mobil!!!), že mě posílají za měsíc na spec. utz do Hradce
Tripple testy prý jako celek vyšly negativní na VV, ale 1 z hodnot se prý genetikovi nezdá
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Doktor mě ujišťoval, že je to „jen pro jistotu“ a že na základě utz, který mi běžně dělá nevidí, že by bylo něco špatně…
V pondělí mě čeká velký utz, tkž doufám, že dopadne dobře a pojedeme do Hradce klidnější. Ufuf
Sajmi, ja bych rekla, ze vsechno zasadni se bude zjistovat ted na tom velkem utz, kam jdes v pondeli. Ale chapu, ze mas strach, taky jsem ho mela…Tes se, dozvis se pohlavi miminka, jestli ho uz teda nevis
a nemysli na spatne veci. A triple testy casto vychazeji falesne pozitivne a pak se maminky zbytecne desi…
@Sajmí přesně jak je výše zmíněno… můj gynekolog mě taky často strašil při UTZ, že je malá pozadu, že mám nějakou divnou placentu já jsem na každou návštěvu chodila se strachem co se zase dozvím i když jsem se těšila až tu berušku uvidím a nakonec vše dobře dopadlo ![]()
Mojí kamarádce teď z vedlejší diskuse dopadli špatně tripply málem se z toho úplně sesypala jelikož o jedno miminko už přišla hned v začátku těhu, byla na nějakém pořádném vyšetření a tam zjistili, že je vše naprosto v pořádku ![]()
Hlavně se nestresuj vše podstatné se dozvíš teď v pondělí a myslím, že dr tě posílá jen pro jistotu
![]()
Ke kterému dr chodíš?
@Divine Na utz se těším, ale zároveň i bojím…doufám, že bude všechno v pořádku, spadne mi kámen ze srdce. Zatím to pořád vypadalo na holčičku, máme nakoupeno převážně v růžové, chlapečkovi by to moc nepasovalo
no co, třeba by se zadařilo druhé mimi holčička.
Taky jsem četla i slyšela, že jsou nepřesné…v zahraničí už je vůbec nedělají.
Kolik máš dětiček?
@werunkaw123 Jsou to většinou „zbytečný“ stresy, taky se tím utěšuju. Když mi to doktor volal, nemohla jsem mluvit, bylo to, jako by mi řekl, že mimi nebude vůbec, nebo nemocný. Zavěsila jsem mu tlf, hodinu doma brečela…volala jsem to příteli, ten byl zrovna služebně pryč, volal doktorovi, pak mně, pak mi znovu volal doktor, že mě nechtěl vystrašit… hrůza
Nedivím se, že se sesypala, když o 1 mimčo přišla ![]()
Na každý utz jsem se předtím těšila, nic nevypadalo v nepořádku, tkž doufám i v úspěšnou pondělní kontrolu.
Jsem původně z Jbc, i když žiju v Lbc, jezdím pořád do jablonecký ordinace - Jorgová/Nožička.
@Sajmí určitě vše v pondělí dobře dopadne
Kdyby to bylo něco závažného tak tě na vyšetření ženou hned a né až někde za měsíc
![]()
@Sajmí - tak nam potom dej vedet, jak to v pondeli dopadlo ju? A zadnej stres, at se nestresuje ani miminko.
To je radost kupovat ty malilinke ruzove oblecky, vid? Ja jsem obcas take neco koupila, nez jsem mela potvrzene z utz ve 20tt, ze to bude holka..strasne jsem si ji prala. Ale stejne je to az do porodu napeti, co kdyz nahodou ten pindik nesel poradne videt
A mate vybrana uz jmena?
Nechtela bys hromadu starsich casopisu Maminka, Mama a ja, Betynka? Potrebuji se jich zbavit a je mi lito je vyhodit do popelnice ![]()
@werunkaw123 @Divine Jste hodný, holky, děkuju za povzbuzení
, určitě dám vědět, jak jsme dopadli ![]()
@Divine Přesně tak, ty růžový věcičky jsou úžasný, mají tolik krásných věciček, dokonce už máme i šatičky na příští léto ![]()
Kolik je holčičce?
Nemohli jsme se shodnout na jménech pro holčičku - chtěla jsem Zoe nebo Mia, popř. Emma/Ella… neuspěla jsem
teď zvažujeme Amélii a Sáru, jednou se mi víc líbí Ameli a podruhé Sára… líbí se mi i Sofie, ale ta se narodila známým ![]()
Chlapeček by byl Matyáš
Taky pořád doufám, že se pindík neobjeví ![]()
Jsi moc hodná, ze začátku mi přítel taky kupoval časopisy pro maminky, knihu o těhotenství, ale nějak mě to nevzalo… hledala jsem rozumy na netu ![]()