Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
28.2.12 23:08

Tady se to nak zastavilo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
26.3.12 17:13

Ahojte........koukam, ze tahle debata nejak rychle vysumela…A prave ted bych si uz mozna mela o cem povidat ;) Tak jak se mate maminky s miminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
26.3.12 17:45

skupina presunuta do lbc maminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.3.12 08:25
@Divine píše:
Ahojte........koukam, ze tahle debata nejak rychle vysumela…A prave ted bych si uz mozna mela o cem povidat ;) Tak jak se mate maminky s miminky?

Já se mám dobře… konečně vylezlo slunko a začalo jaro na což jsem se těšila :) Užíváme kočárkování takže pohodička ;)
Koukám podle metříku máte nový přírůstek do rodiny? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
27.3.12 12:52

jojo, mala prcina je par tydnu stara ;) Takze se zatim szivame…
Zivot je hned veselejsi, vid, kdyz je venku krasne :lol:
Takze vsechny holky, co tu psaly, jsou v jine skupine??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.3.12 12:54
@Divine píše:
jojo, mala prcina je par tydnu stara ;) Takze se zatim szivame…
Zivot je hned veselejsi, vid, kdyz je venku krasne :lol:
Takze vsechny holky, co tu psaly, jsou v jine skupine??

No předpokládám, že některou jsou v jiné skupině a některé prostě psát přestaly netuším :mrgreen:
Tak to gratulka :kytka:
Jojo hned je veseleji… to sluníčko a teploučko mi moooc chybělo, jen aby to vydrželo od čtvrtka hlásí něco co se mi moc nelíbí :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
27.3.12 13:27

A co hlasi? :mrgreen: Ja nemam jaksi vubec cas kouknout se na zpravy ci pocasi ;) A s osmimesicni beruskou uz je docela sranda, vid? Uz se taky tesim, az ta moje trochu povyroste…Zatim jen papa a spi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.3.12 13:30
@Divine píše:
A co hlasi? :mrgreen: Ja nemam jaksi vubec cas kouknout se na zpravy ci pocasi ;) A s osmimesicni beruskou uz je docela sranda, vid? Uz se taky tesim, az ta moje trochu povyroste…Zatim jen papa a spi :lol:

Od čtvrtka má pršet, ochladit se a někde prej aj sněžit 8o :roll:
Jojo sranda s ní je, je to takovej můj malej vzteklounek co trhá kytky, tahá CD, mlátí mě plastovým motýlem a momentálně tluče dudlíkem do podlahy a řve :mrgreen: Jak já bych brala zpátky doby kdy jedla a spala :mrgreen: to jsem se na ní nemohla vynadívat a teď? :mrgreen: když usne rychle zdrhám dělat co stihnu než otevře ty svoje kouzelný očka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
27.3.12 15:33

Ja tu jsem taky porad, ale nak se devcata asi prestehavala do te uzavrene skupiny. :( Je to skoda.
No, nam bude brzo 5 mesicu a taky sem rada, kdyz usne. Uz to neni ta doba spiciho andilka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.3.12 15:43
@Lilalu píše:
Ja tu jsem taky porad, ale nak se devcata asi prestehavala do te uzavrene skupiny. :( Je to skoda.
No, nam bude brzo 5 mesicu a taky sem rada, kdyz usne. Uz to neni ta doba spiciho andilka. :mrgreen:

A bude hůř :mrgreen: tohle když si řeknu tak mě už berou osipky :mrgreen:
Mě doma sranda a pohoda skončila ve chvíli kdy začla lézt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.12 09:37

Weru, ja vim. Ale i tak je to krasne obdobi  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
28.3.12 09:43

@Lilalu
Hezké je to ano :) dneska jsme vstávali v půl čtrvté 8o :cert: pak si zase usla a já už ne :roll: aspoň, že se vzbudila s dobrou náladou tak mě jen tahala za vlasy štípala do ruky a když jsem udělala berany berany tak se smála tak, že jsem měla hned lepší náladu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.12 15:48

A to stoji za to, co? My jsme dneska taky tak nak vstavaly. Svadim to na ten presun, ale jeste jsme usnuly do 6.30hod. Ted mame 30 minutovku a az se probudi, jdeme papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.7.12 21:07

Ahoj :mavam:, ozve se mi nekdo z libereckych? Nebo jste vsechny v uzavrene skupine? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.7.12 21:15

Já jsem kousek vedle. JBC, jestli nevadí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová