Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte........koukam, ze tahle debata nejak rychle vysumela…A prave ted bych si uz mozna mela o cem povidat
Tak jak se mate maminky s miminky?
@Divine píše:
Ahojte........koukam, ze tahle debata nejak rychle vysumela…A prave ted bych si uz mozna mela o cem povidatTak jak se mate maminky s miminky?
Já se mám dobře… konečně vylezlo slunko a začalo jaro na což jsem se těšila
Užíváme kočárkování takže pohodička ![]()
Koukám podle metříku máte nový přírůstek do rodiny? ![]()
jojo, mala prcina je par tydnu stara
Takze se zatim szivame…
Zivot je hned veselejsi, vid, kdyz je venku krasne ![]()
Takze vsechny holky, co tu psaly, jsou v jine skupine??
@Divine píše:
jojo, mala prcina je par tydnu staraTakze se zatim szivame…
Zivot je hned veselejsi, vid, kdyz je venku krasne
Takze vsechny holky, co tu psaly, jsou v jine skupine??
No předpokládám, že některou jsou v jiné skupině a některé prostě psát přestaly netuším ![]()
Tak to gratulka ![]()
Jojo hned je veseleji… to sluníčko a teploučko mi moooc chybělo, jen aby to vydrželo od čtvrtka hlásí něco co se mi moc nelíbí
![]()
A co hlasi?
Ja nemam jaksi vubec cas kouknout se na zpravy ci pocasi
A s osmimesicni beruskou uz je docela sranda, vid? Uz se taky tesim, az ta moje trochu povyroste…Zatim jen papa a spi ![]()
@Divine píše:
A co hlasi?Ja nemam jaksi vubec cas kouknout se na zpravy ci pocasi
A s osmimesicni beruskou uz je docela sranda, vid? Uz se taky tesim, az ta moje trochu povyroste…Zatim jen papa a spi
Od čtvrtka má pršet, ochladit se a někde prej aj sněžit
![]()
Jojo sranda s ní je, je to takovej můj malej vzteklounek co trhá kytky, tahá CD, mlátí mě plastovým motýlem a momentálně tluče dudlíkem do podlahy a řve
Jak já bych brala zpátky doby kdy jedla a spala
to jsem se na ní nemohla vynadívat a teď?
když usne rychle zdrhám dělat co stihnu než otevře ty svoje kouzelný očka ![]()
Ja tu jsem taky porad, ale nak se devcata asi prestehavala do te uzavrene skupiny.
Je to skoda.
No, nam bude brzo 5 mesicu a taky sem rada, kdyz usne. Uz to neni ta doba spiciho andilka. ![]()
@Lilalu píše:
Ja tu jsem taky porad, ale nak se devcata asi prestehavala do te uzavrene skupiny.Je to skoda.
No, nam bude brzo 5 mesicu a taky sem rada, kdyz usne. Uz to neni ta doba spiciho andilka.
A bude hůř
tohle když si řeknu tak mě už berou osipky ![]()
Mě doma sranda a pohoda skončila ve chvíli kdy začla lézt ![]()
@Lilalu
Hezké je to ano
dneska jsme vstávali v půl čtrvté
pak si zase usla a já už ne
aspoň, že se vzbudila s dobrou náladou tak mě jen tahala za vlasy štípala do ruky a když jsem udělala berany berany tak se smála tak, že jsem měla hned lepší náladu ![]()
A to stoji za to, co? My jsme dneska taky tak nak vstavaly. Svadim to na ten presun, ale jeste jsme usnuly do 6.30hod. Ted mame 30 minutovku a az se probudi, jdeme papat.
Ahoj
, ozve se mi nekdo z libereckych? Nebo jste vsechny v uzavrene skupine? ![]()