Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Weru to je tezky.Ja jsem puvodne z vysociny.V Jablu bydlime 4rokem a znamy mam je z prace.Uz se mi povedlo najit jednu mamcu kosek od nas,ale bohuzel zacala brzo chodit do prace a vikendy nezvladame.A pak mam jeste jednu mamcu z porodnice,holky jsou jen den od sebe.Jednou jsem se jako tehu sesla s KOmetkou a ted je to na bodu mrazu ![]()
Kecam jen na netu.
Tak to jsme na tom skoro stejně
Můj problém byl, že jsem se odstěhovala právě kousek od Českého Dubu a tady neznám nikoho, ani živáčka. Ve vsi bydlí cca 60obyv a vesměs samí důchodci, takže tady jsem moc nepochodila.. No za ten božský klid to stojí, ale virtuální přátelé taky nejsou vše ![]()
no prave ![]()
Ale jinak u nas na vysocine je spousta znamych,co maji prcky,takze leto bude nase
a snad se i najde nekdo tady v Jablu,vrkoslavice
werunkaw123 píše:
už jsem to dohledala že jsi to psalaa jaký je 4měs raubíř? já jsem měla maličkou strašně hodnou furt spala, a spí do ted často
Raubíř je to proto, že spací rekord který zatím máme je 2,5 hodiny v kuse
Takže já už se modlím aby mu už byly 4 měsíce a mohla jsem vyzkoušet ho alespoň na noc zaplácnout kašičkou.. Přes pytle pod očima už skoro nevidím
Ale přes den je zlatej, to zase nemůžu říct..
Nezoufej, švagr postavil v Javorníku domek, a myslím že mimčo tam bude taky co nevidět-tak pak předám kontakt na maminu ![]()
martinaafazolka píše:werunkaw123 píše:
už jsem to dohledala že jsi to psalaa jaký je 4měs raubíř? já jsem měla maličkou strašně hodnou furt spala, a spí do ted často
Raubíř je to proto, že spací rekord který zatím máme je 2,5 hodiny v kuse
Nezoufej, švagr postavil v Javorníku domek, a myslím že mimčo tam bude taky co nevidět-tak pak předám kontakt na maminuTakže já už se modlím aby mu už byly 4 měsíce a mohla jsem vyzkoušet ho alespoň na noc zaplácnout kašičkou.. Přes pytle pod očima už skoro nevidím
Ale přes den je zlatej, to zase nemůžu říct..
No vidíš to by bylo fajn ![]()
Tak ti prďolka moc dlouho teda nespí
tohle si neumím představit to jsem fakt nezažila. Tak snad ta kaše potom pomůže a určo se to bude už jen lepšit ![]()
Dobre rano ![]()
tak tohle taky neznam.Malou kojim plne a asi mam misto mleka smetanu
Mala spi celou noc.Dam ji bastit kolem 7-8 a vydrzi mi spinkat do 6-7 do rana.Jen obcas se stane,ze se mi zbudi kolem 4ranni.Takhle to mame uz asi od 2 a pul mesice
Lenicka je vazne zlate miminko.Se me kazdy pta,jak se vyspim v noci a ja prekvapive,dobre ![]()
také spíme dobře. jen chlap tvrdí, že ne
kojím kolem půlnoci, pak v 5 a pak až v 8 hodin ![]()
Tak já taky můžu říct, že si užívám metřskou DOVOLENOU
Malá mě fakt spí těch 13-14hodin
až jsem jí chodila kontrolovat jesli dýchá ![]()
Heyday chlap taky ze zacatku tvrdil,ze mala breci,ale to asi jeste neslysel brecet jina miminka.Ted uz rika,ze je hodna. ![]()
Lilalu píše:
Heyday chlap taky ze zacatku tvrdil,ze mala breci,ale to asi jeste neslysel brecet jina miminka.Ted uz rika,ze je hodna.
Holky -že Vy mně chcete naprdnout?
Týýý jo, tak to Vám houfně závidím, takhle krásně spící miminka.. I když dneska není tak zle, je sobota a tak jsem prďolu vrzla v půl páté ráno tatínkovi-ať si taky užije.. A spala jsem a spala.. I když teď jak kdyby víkend nebyl-taťka je zalezlý v ložnici a dohání ![]()
martinaafazolka píše:
Holky -že Vy mně chcete naprdnout?Týýý jo, tak to Vám houfně závidím, takhle krásně spící miminka.. I když dneska není tak zle, je sobota a tak jsem prďolu vrzla v půl páté ráno tatínkovi-ať si taky užije.. A spala jsem a spala.. I když teď jak kdyby víkend nebyl-taťka je zalezlý v ložnici a dohání
O víkendu taky malou šoupnu ráno hezky k tatínkovi ona ho tahá za nos a já si zatím vedle udělám kávičku a poslouchám jak tam prďolka výská ![]()
je teda fakt že se mi malá budí kolem osmý ![]()
Shlédni tuto přednášku a uvidíš sama, proč není dobré očkovat děti.
http://www.mustwatch.cz/…i-impflugen/
Nikdy bych nevpravila do svého dítěte dobrovolně jedy ve formě vakcín a ještě k tomu přímo do krve.