Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
2.2.12 15:34

Weru to je tezky.Ja jsem puvodne z vysociny.V Jablu bydlime 4rokem a znamy mam je z prace.Uz se mi povedlo najit jednu mamcu kosek od nas,ale bohuzel zacala brzo chodit do prace a vikendy nezvladame.A pak mam jeste jednu mamcu z porodnice,holky jsou jen den od sebe.Jednou jsem se jako tehu sesla s KOmetkou a ted je to na bodu mrazu :(
Kecam jen na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 15:43

Tak to jsme na tom skoro stejně :mrgreen: Můj problém byl, že jsem se odstěhovala právě kousek od Českého Dubu a tady neznám nikoho, ani živáčka. Ve vsi bydlí cca 60obyv a vesměs samí důchodci, takže tady jsem moc nepochodila.. No za ten božský klid to stojí, ale virtuální přátelé taky nejsou vše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.2.12 15:56

no prave :-(
Ale jinak u nas na vysocine je spousta znamych,co maji prcky,takze leto bude nase :pankac: a snad se i najde nekdo tady v Jablu,vrkoslavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 16:27

Tak to netuším ani kde je :mrgreen:
Určo tak aspon v létě bude relax ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 20:30
werunkaw123 píše:
už jsem to dohledala že jsi to psala :mrgreen: a jaký je 4měs raubíř? já jsem měla maličkou strašně hodnou furt spala, a spí do ted často :lol:

Raubíř je to proto, že spací rekord který zatím máme je 2,5 hodiny v kuse :( Takže já už se modlím aby mu už byly 4 měsíce a mohla jsem vyzkoušet ho alespoň na noc zaplácnout kašičkou.. Přes pytle pod očima už skoro nevidím :? Ale přes den je zlatej, to zase nemůžu říct..

Nezoufej, švagr postavil v Javorníku domek, a myslím že mimčo tam bude taky co nevidět-tak pak předám kontakt na maminu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
2.2.12 22:20

pemi: uz tam mas pozvanku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
3.2.12 08:51
martinaafazolka píše:
werunkaw123 píše:
už jsem to dohledala že jsi to psala :mrgreen: a jaký je 4měs raubíř? já jsem měla maličkou strašně hodnou furt spala, a spí do ted často :lol:

Raubíř je to proto, že spací rekord který zatím máme je 2,5 hodiny v kuse :( Takže já už se modlím aby mu už byly 4 měsíce a mohla jsem vyzkoušet ho alespoň na noc zaplácnout kašičkou.. Přes pytle pod očima už skoro nevidím :? Ale přes den je zlatej, to zase nemůžu říct..

Nezoufej, švagr postavil v Javorníku domek, a myslím že mimčo tam bude taky co nevidět-tak pak předám kontakt na maminu ;)

No vidíš to by bylo fajn :mrgreen:

Tak ti prďolka moc dlouho teda nespí :roll: tohle si neumím představit to jsem fakt nezažila. Tak snad ta kaše potom pomůže a určo se to bude už jen lepšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.2.12 08:59

Dobre rano :-)
tak tohle taky neznam.Malou kojim plne a asi mam misto mleka smetanu :mrgreen: Mala spi celou noc.Dam ji bastit kolem 7-8 a vydrzi mi spinkat do 6-7 do rana.Jen obcas se stane,ze se mi zbudi kolem 4ranni.Takhle to mame uz asi od 2 a pul mesice :potlesk: Lenicka je vazne zlate miminko.Se me kazdy pta,jak se vyspim v noci a ja prekvapive,dobre :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
3.2.12 09:49

také spíme dobře. jen chlap tvrdí, že ne :mrgreen: kojím kolem půlnoci, pak v 5 a pak až v 8 hodin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
3.2.12 10:04

Tak já taky můžu říct, že si užívám metřskou DOVOLENOU :mrgreen: Malá mě fakt spí těch 13-14hodin :lol: až jsem jí chodila kontrolovat jesli dýchá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.2.12 12:36

Heyday chlap taky ze zacatku tvrdil,ze mala breci,ale to asi jeste neslysel brecet jina miminka.Ted uz rika,ze je hodna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
3.2.12 21:24
Lilalu píše:
Heyday chlap taky ze zacatku tvrdil,ze mala breci,ale to asi jeste neslysel brecet jina miminka.Ted uz rika,ze je hodna. :D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.12 10:16

Holky -že Vy mně chcete naprdnout? 8o Týýý jo, tak to Vám houfně závidím, takhle krásně spící miminka.. I když dneska není tak zle, je sobota a tak jsem prďolu vrzla v půl páté ráno tatínkovi-ať si taky užije.. A spala jsem a spala.. I když teď jak kdyby víkend nebyl-taťka je zalezlý v ložnici a dohání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.2.12 14:38
martinaafazolka píše:
Holky -že Vy mně chcete naprdnout? 8o Týýý jo, tak to Vám houfně závidím, takhle krásně spící miminka.. I když dneska není tak zle, je sobota a tak jsem prďolu vrzla v půl páté ráno tatínkovi-ať si taky užije.. A spala jsem a spala.. I když teď jak kdyby víkend nebyl-taťka je zalezlý v ložnici a dohání :mrgreen:

O víkendu taky malou šoupnu ráno hezky k tatínkovi ona ho tahá za nos a já si zatím vedle udělám kávičku a poslouchám jak tam prďolka výská :mrgreen:
je teda fakt že se mi malá budí kolem osmý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedy
19.2.12 13:33

Shlédni tuto přednášku a uvidíš sama, proč není dobré očkovat děti.

http://www.mustwatch.cz/…i-impflugen/

Nikdy bych nevpravila do svého dítěte dobrovolně jedy ve formě vakcín a ještě k tomu přímo do krve.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová