Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lovelytelle píše:
ahoj holky je tu uzavrena skupiny liberecke maminky tak pokud chcete rada vam poslu pozvanku. obcas se i schazime, jsme tam fajn parta
No tak ju ![]()
Holky super že se někdo našel
takže mě je 20 a mojí holčičce půl roku.. Ted co jsou takovíhle podmínky venku jsem ráda že nemusím nikam, Nejsem přímo z lbc bydlím kousek od Českýho Dubu, ale do Lbc jezdím též často ![]()
wernka tak to gratuluju.Hlavne at to mas bez trapeni a bez teplot ![]()
lowelylle ja uz jsem tam u vas ze zacatku v uzavrene skkupine byla,ale chvili jsem tam nic nenapsala a byla jsem zrusena.Uz se mi nepovedlo se k vam dostat a vtirat jsem se nechtela ![]()
Díky ![]()
Já jsem v té skupině byla chvilku taky, ale holky se tam už znali napsáno x stránek, a já už jsem se nějak neuchytila ![]()
Teď koukám, že tam dokonce ještě jsem
nechodím tam ![]()
Proto jsem založila novou, jelikož tam se všichni znáte a nějak ty nováčci alespon mě podobné by se tam asi taky moc nechytli… Třeba se pletu, ale já to tak měla ![]()
Ahoj werunko, gratulace k zoubku! Jak to u Vás probíhalo? Slyšela jsem hrůzné historky o probdělých nocích, teplotách atd..
Jinak koukala jsem Ti na metřík a jsi ze stejné vesnice jako můj nejdražší manžel..I když on tam byl jenom jako malinké miminko, jinak bydlel v Javorníku..
Martinaafazolk
Jéé tam to znám ![]()
Zoubek u nás bohudík probíhal krásně vůbec jsem nevěděla že je… dneska jsem jí dala kovovou lžičkou u babí bramborovou kaši a prostě to cinklo
Jinak jsem vůbec netušila, že ho tam už má
takže radost veliká i z toho průběhu, který jsme vůbec nezaregistrovali ![]()
Jak je staré tvé dítko?
už jsem to dohledala že jsi to psala
a jaký je 4měs raubíř? já jsem měla maličkou strašně hodnou furt spala, a spí do ted často ![]()
lovelytelle píše:
ahoj holky je tu uzavrena skupiny liberecke maminky tak pokud chcete rada vam poslu pozvanku. obcas se i schazime, jsme tam fajn parta
![]()
ja bych to taky brala. ![]()
weru, gratuluju k prvnímu zoubku,hlavně že proběhl takhle hladce ![]()
No to určitě, však je to teprv první takže ťuk ťuk
u ostatních to třeba bude jiné, ale to se časem určo dozvíme ![]()
Lilalu a jak ty to máš s přáteli po Liberci jako s maminami? Já jsem to založila hlavně proto, že většina mých přátel děti nemá a můj svět se točí ted hlavně kolem maličké ![]()