Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.2.12 11:21
lovelytelle píše:
ahoj holky je tu uzavrena skupiny liberecke maminky tak pokud chcete rada vam poslu pozvanku. obcas se i schazime, jsme tam fajn parta :)

No tak ju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 11:49

Holky super že se někdo našel :lol: takže mě je 20 a mojí holčičce půl roku.. Ted co jsou takovíhle podmínky venku jsem ráda že nemusím nikam, Nejsem přímo z lbc bydlím kousek od Českýho Dubu, ale do Lbc jezdím též často ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 12:16

Tak jsem právě ty naší beručce našla první zoubek :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
2.2.12 12:35

martina: mas tam pozvanku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.2.12 12:49

wernka tak to gratuluju.Hlavne at to mas bez trapeni a bez teplot :hug:
lowelylle ja uz jsem tam u vas ze zacatku v uzavrene skkupine byla,ale chvili jsem tam nic nenapsala a byla jsem zrusena.Uz se mi nepovedlo se k vam dostat a vtirat jsem se nechtela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 12:57

Díky :-)
Já jsem v té skupině byla chvilku taky, ale holky se tam už znali napsáno x stránek, a já už jsem se nějak neuchytila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 12:59

Teď koukám, že tam dokonce ještě jsem :mrgreen: nechodím tam :roll:
Proto jsem založila novou, jelikož tam se všichni znáte a nějak ty nováčci alespon mě podobné by se tam asi taky moc nechytli… Třeba se pletu, ale já to tak měla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 13:02

Ahoj werunko, gratulace k zoubku! Jak to u Vás probíhalo? Slyšela jsem hrůzné historky o probdělých nocích, teplotách atd..
Jinak koukala jsem Ti na metřík a jsi ze stejné vesnice jako můj nejdražší manžel..I když on tam byl jenom jako malinké miminko, jinak bydlel v Javorníku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 13:11

Martinaafazolk
Jéé tam to znám :mrgreen:
Zoubek u nás bohudík probíhal krásně vůbec jsem nevěděla že je… dneska jsem jí dala kovovou lžičkou u babí bramborovou kaši a prostě to cinklo :mrgreen: Jinak jsem vůbec netušila, že ho tam už má :dance: takže radost veliká i z toho průběhu, který jsme vůbec nezaregistrovali :)
Jak je staré tvé dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 13:14

už jsem to dohledala že jsi to psala :mrgreen: a jaký je 4měs raubíř? já jsem měla maličkou strašně hodnou furt spala, a spí do ted často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
2.2.12 14:59
lovelytelle píše:
ahoj holky je tu uzavrena skupiny liberecke maminky tak pokud chcete rada vam poslu pozvanku. obcas se i schazime, jsme tam fajn parta :)

:mavam:
ja bych to taky brala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
2.2.12 15:03

weru, gratuluju k prvnímu zoubku,hlavně že proběhl takhle hladce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 15:11

taky jsem ráda, že to byla taková paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.2.12 15:13

Werunkaw tak jen to nezakriknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 15:21

No to určitě, však je to teprv první takže ťuk ťuk :mrgreen: u ostatních to třeba bude jiné, ale to se časem určo dozvíme ;)
Lilalu a jak ty to máš s přáteli po Liberci jako s maminami? Já jsem to založila hlavně proto, že většina mých přátel děti nemá a můj svět se točí ted hlavně kolem maličké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová