Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30811
22.8.11 14:40

annamat já neříkám špatnej, jen, že mi nikdy sám nic neřekl :-) on je bývalej primář z nemocnice myslím, jsem viděla někde jeho životopis…co děti, už je jim líp??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.8.11 15:24

Já o něm nic nevím, jen mi přijde fajn. Je pravda,že je takovej dost nemluvnej. Mě třeba neřekl, že po těch lékách je větší pravděpodobnost vícečetného těhotenství :pocitac: :pocitac: :lol:

Nevím jelsti jim je líp ale řvou furt stejně. Už jsem z nich na prášky, rýmu mají pořád, ale teď mi přijde že jsou spíš protivný z toho vedra :nevim: už by toho ale mohly nechat, jsem z nich dost na nervy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
22.8.11 17:34

Aci - jak píše Annamat - tak y jsem se musela na všechno ptát, utz teda dělal při každé kontrole, když jsem chtěla fotečku, tak se fakt snažil, aby mimčo dobře „zabral“ aby na ní bylo něco vidět, když jsem se zeptala na velikost, tak se to snažil změřit (i několikrát :-D), ale sám od sebe taky moc nemluvil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
23.8.11 14:03

khalmati jo, mě taky utz dělal pokaždý, to je myslím nadstandard, neormálně jsou asi 3 v ceně…

tedy dneska je fakt vedro, i na Liberec, ted bych nechtěla být v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.8.11 21:28
acimedaca píše:
khalmati jo, mě taky utz dělal pokaždý, to je myslím nadstandard, neormálně jsou asi 3 v ceně…tedy dneska je fakt vedro, i na Liberec, ted bych nechtěla být v praze

ahojky holky,
jak se mate??? co je u vas noveho?? :?: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.8.11 21:30
annamat9 píše:
Ahoj všem, mám nemocný děti tak na net skoro nechodím, už z nich jsem vážně na nervy :oops:

acimedaca já mám taky Vrkoče je bezvadnej.

Srázek u mě tentokrát neprojde, jedině kdyby jste chtěly pár bacilků, prodám za dvě stovky :mrgreen: :mrgreen:

weruuunka: ja sem zvedava kdy bude dalsi srazek? a sejde se nas tam trosicku vic…

annamat9: jeste porad jste nemocni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.8.11 21:41

takhle jime rohlik, kdyz rodice mlsaj sladky.....  8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
24.8.11 10:45

ahoj holky tak mám za sebou kontrolu,no parádička!!!!viděla jsem úplně všechno,nosík,ru­čičky,nožičky,všechny důležité orgány také,a prcek si chvíli cucal prstík a pak nám jako by mával,no já bulela jako želva…další KO až 22.9. ale nedošlo mi že tu přítel nebude,takže to asi posunu o pár dní aby mohl jít se mnou…jsem naprosto dojatá.
A už jsem uschopněná,takže v pondělí hezky do práce,celkem se těším…přikládám fotečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
24.8.11 10:54

Ahoj holky,
nějak moc nestíhám, malá se úspěšně všude plazí a pokouší se si sednout takže docela sranda :-) jinak jí asi i rostou zobku páč je taková uplakaná, blbě spí a tak no…no uvidíme…

no a hlavně proč sem lezu…plánuju rozjet eshop, něco na způsob fleru, ale menší, přehlednější, a regionální takže se na vás obracím s dotazem jestli jste šikulky tvořivý nebo nemáte někoho v okolí kdo by třeba měl zájem se zůčastnit :-) hledám ted pár lidí do začátku než se to rozjede a lidi se začnou registrovat sami

tak kdyžtak písněte…klidně i do IP
děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
24.8.11 21:28
luuuu píše:
ahoj holky tak mám za sebou kontrolu,no parádička!!!!viděla jsem úplně všechno,nosík,ru­čičky,nožičky,všechny důležité orgány také,a prcek si chvíli cucal prstík a pak nám jako by mával,no já bulela jako želva…další KO až 22.9. ale nedošlo mi že tu přítel nebude,takže to asi posunu o pár dní aby mohl jít se mnou…jsem naprosto dojatá.
A už jsem uschopněná,takže v pondělí hezky do práce,celkem se těším…přikládám fotečku…

luuuu gratulka ke KO.. necháš si říct co to bude?? jestli kluk nebo holčička? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
25.8.11 08:51
makyna91 píše:
luuuu píše:
luuuu gratulka ke KO.. necháš si říct co to bude?? jestli kluk nebo holčička? :-)

určitě :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.8.11 18:17

Ahojky :-) Tak jak jste na tom se srázkem? :-) šestinedělí máme zdárně ukončeno a až nebudou taková vedra tak bych ráda někam vyrazila :-) co říkáte? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evastraz
25.8.11 18:24

stěhování do Liberce

Zdravím všechny maminky z Liberce. Právě se chystám během září přestěhovat do Liberce s dcerou (2 roky) a nikoho tam s dětmi neznám, budu ráda, když se tu s nějakými potkám :-) případně můžete mi doporučit nějak mateřsk centrum? Děkuji Eva

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
25.8.11 20:38

Klidně někdy příští týden bych viděla ten sraz. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
786
25.8.11 20:52
weruuunka píše:
Klidně někdy příští týden bych viděla ten sraz. :mrgreen:

weruuunka jsem pro…tak akorat napsat den.. a jak se vyjadri holky