Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
fressa píše:
Ahojky,mám 4 měsíčního chlapečka a v lb bydlím tak rok a pul a tady v lb moc lidí neznáma ty který znám mají úplně jiný starosti než děti
taky budu ráda za každý pokecání a případně nějakou procházku s dětma,malýmu kontakt s dětma dělá radost a je v tu chvilku úplně jiný ,jen škoda,že skoro žádný neznáme-jen ty větší
Nám teď v srpnu bude 7měsíců. Pokud ti to nevadí. Jinak vítej.
Mám
To absolutně nevadí
děkuju za uvítání .. jedu na týden pryč,tak pak sem ráda zase zavítám ![]()
fressa píše:
To absolutně nevadíděkuju za uvítání .. jedu na týden pryč,tak pak sem ráda zase zavítám
Ahoj
taky mám 4měsíčního chlapečka. ![]()
Ahoj holky, je pravda, že se to tu vždy zabrzdí a je potřeba nějaký impuls, klidně pište i co děti a třeba že byly umrčené a podobně. Já tady mám teď návštěvu z Olomouce takže hrajeme do jedné karty a já vztávám v šest sedm k holkám takže na net nemám vůbec čas, ale zítra odjíždí, takže se vše vrátí do starých kolejí
![]()
Já jsem měla dneska zajímavej den.
Malej jedl v půl 12, potom měl jíst v půl 3. Ale spustil takovej hysterák, že skoro 2hodiny nebyl k utišení,
v 6 si dal kaši a usnul. Před chvílí jsem ho vzbudila na jídlo a už zase spí.
ať už ty zuby jsou venku. ![]()
Jeee vám rostou zoubky
.. my měli zas šílenou noc.. malý má ekzem,ale ten už se hojí,tak buď to svědí,už má i kapičky na svědění,nebo zoubky. Musím to prozkoumat až se vzbudí . Tak to moooc gratuluju k zoubkům ![]()
fressa píše:
Jeee vám rostou zoubky.. my měli zas šílenou noc.. malý má ekzem,ale ten už se hojí,tak buď to svědí,už má i kapičky na svědění,nebo zoubky. Musím to prozkoumat až se vzbudí . Tak to moooc gratuluju k zoubkům
No teprve se začínají prořezávat, ale je to fakt na palici.
![]()
Hele Veru, nám se ty 2 zuby prořezaly už před týdnem, ale slintá ještě víc než předtím a protivnější je taky ještě víc (i když jsem myslela, že to nejde
), tak nevím, jestli to ustoupí, až úplnl vyrostou
.
Prostě se musíme smířit s tím, že s dětmi to bude na palici pořááááááád. Pokaždé bude něco.. A tohle je podle mě nic oproti pubertě ![]()
Ahoj holky.
Psala jsem jsem jen jednou, ale když ted řešíte ty zoubky, tak se musim taky pochlubit. Včera nám vylezl první zoubek
![]()
fressa píše:
Jeee vám rostou zoubky.. my měli zas šílenou noc.. malý má ekzem,ale ten už se hojí,tak buď to svědí,už má i kapičky na svědění,nebo zoubky. Musím to prozkoumat až se vzbudí . Tak to moooc gratuluju k zoubkům
co pouzivas na ekzem?? my sme pouzivaly a pouzivame Lipobase crem…
katoušek píše:
Ahoj holky.
Psala jsem jsem jen jednou, ale když ted řešíte ty zoubky, tak se musim taky pochlubit. Včera nám vylezl první zoubek![]()
![]()
nam porad nic… porad slinta, ale zoubky ne a ne se vyklubat
holky koukejte fakt to funguje
Chceš vidět kouzlo ?
jdi na seznam.cz
do vyhledávače napiš Ohňostroj
klikněte na „Vyhledat“
klikej na bílá místa
jestli to funguje, dej si to do statusu ![]()
ahoj holky. No my máme v prdeli internet. Takže pokud to jde a dostanu se na net tak buď přes mobil nebo ke kámošovi. Jinak máme natekle spodní dásně. Dneska měla nakej divnej den. Byla taková mrzutá. A co sem zjistila tak malá začíná i v noci spinkat na bříšku . A přitom cestuje po celé postýlce.
maky to je blbé s netem, já bych teda nevydržela ani dvě hodiny ![]()
Všechny nově příchozí vítám.
My jdeme dneska na houby, čekat na pěkné počasí už nemá smysl. Doufám, že něco najdeme abych mohla usušit. Včera byl manža na prochajdě a donesl čtyři hříbky tak dneska bude máčka s houbičkama mňam .
Ahoj, taky se hlásím.
Je mi 31, mám dvě holčičky. 4 roky a 17 měsíců. Bydlím blízko „Hokejky“ u Tesca v Ruprechticích.