Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
4.8.11 18:59
fressa píše:
Ahojky,mám 4 měsíčního chlapečka a v lb bydlím tak rok a pul a tady v lb moc lidí neznám :)a ty který znám mají úplně jiný starosti než děti :)) taky budu ráda za každý pokecání a případně nějakou procházku s dětma,malýmu kontakt s dětma dělá radost a je v tu chvilku úplně jiný ,jen škoda,že skoro žádný neznáme-jen ty větší :)

Nám teď v srpnu bude 7měsíců. Pokud ti to nevadí. Jinak vítej.
 Mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.8.11 21:28

To absolutně nevadí :) děkuju za uvítání .. jedu na týden pryč,tak pak sem ráda zase zavítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.8.11 21:31
fressa píše:
To absolutně nevadí :) děkuju za uvítání .. jedu na týden pryč,tak pak sem ráda zase zavítám :)

Ahoj :mavam: taky mám 4měsíčního chlapečka. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3241
4.8.11 22:40

Ahoj holky, je pravda, že se to tu vždy zabrzdí a je potřeba nějaký impuls, klidně pište i co děti a třeba že byly umrčené a podobně. Já tady mám teď návštěvu z Olomouce takže hrajeme do jedné karty a já vztávám v šest sedm k holkám takže na net nemám vůbec čas, ale zítra odjíždí, takže se vše vrátí do starých kolejí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.8.11 22:46

Já jsem měla dneska zajímavej den. :zed: Malej jedl v půl 12, potom měl jíst v půl 3. Ale spustil takovej hysterák, že skoro 2hodiny nebyl k utišení, :roll: v 6 si dal kaši a usnul. Před chvílí jsem ho vzbudila na jídlo a už zase spí. :-) ať už ty zuby jsou venku. :cert:

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.11 08:43

Jeee vám rostou zoubky :) .. my měli zas šílenou noc.. malý má ekzem,ale ten už se hojí,tak buď to svědí,už má i kapičky na svědění,nebo zoubky. Musím to prozkoumat až se vzbudí . Tak to moooc gratuluju k zoubkům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
5.8.11 12:24
fressa píše:
Jeee vám rostou zoubky :) .. my měli zas šílenou noc.. malý má ekzem,ale ten už se hojí,tak buď to svědí,už má i kapičky na svědění,nebo zoubky. Musím to prozkoumat až se vzbudí . Tak to moooc gratuluju k zoubkům :)

No teprve se začínají prořezávat, ale je to fakt na palici. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
714
5.8.11 12:35

Hele Veru, nám se ty 2 zuby prořezaly už před týdnem, ale slintá ještě víc než předtím a protivnější je taky ještě víc (i když jsem myslela, že to nejde :lol: ), tak nevím, jestli to ustoupí, až úplnl vyrostou :nevim: .
Prostě se musíme smířit s tím, že s dětmi to bude na palici pořááááááád. Pokaždé bude něco.. A tohle je podle mě nic oproti pubertě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.8.11 10:45

Ahoj holky.
Psala jsem jsem jen jednou, ale když ted řešíte ty zoubky, tak se musim taky pochlubit. Včera nám vylezl první zoubek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.8.11 20:56
fressa píše:
Jeee vám rostou zoubky :) .. my měli zas šílenou noc.. malý má ekzem,ale ten už se hojí,tak buď to svědí,už má i kapičky na svědění,nebo zoubky. Musím to prozkoumat až se vzbudí . Tak to moooc gratuluju k zoubkům :)

co pouzivas na ekzem?? my sme pouzivaly a pouzivame Lipobase crem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.8.11 20:57
katoušek píše:
Ahoj holky.
Psala jsem jsem jen jednou, ale když ted řešíte ty zoubky, tak se musim taky pochlubit. Včera nám vylezl první zoubek :lol: :lol: :lol:

nam porad nic… porad slinta, ale zoubky ne a ne se vyklubat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.8.11 16:26

:mavam: :mavam: :mavam: holky koukejte fakt to funguje

Chceš vidět kouzlo ?

jdi na seznam.cz
do vyhledávače napiš Ohňostroj
klikněte na „Vyhledat“
klikej na bílá místa
jestli to funguje, dej si to do statusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.8.11 21:58

ahoj holky. No my máme v prdeli internet. Takže pokud to jde a dostanu se na net tak buď přes mobil nebo ke kámošovi. Jinak máme natekle spodní dásně. Dneska měla nakej divnej den. Byla taková mrzutá. A co sem zjistila tak malá začíná i v noci spinkat na bříšku . A přitom cestuje po celé postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.8.11 10:29

maky to je blbé s netem, já bych teda nevydržela ani dvě hodiny :lol:

Všechny nově příchozí vítám.

My jdeme dneska na houby, čekat na pěkné počasí už nemá smysl. Doufám, že něco najdeme abych mohla usušit. Včera byl manža na prochajdě a donesl čtyři hříbky tak dneska bude máčka s houbičkama mňam .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.8.11 10:38

Ahoj, taky se hlásím.
Je mi 31, mám dvě holčičky. 4 roky a 17 měsíců. Bydlím blízko „Hokejky“ u Tesca v Ruprechticích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová