Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
v Thomayerce, mame to temer za barakem a co jsem tam zatim byla, tak byli vsichni hodni
tak snad to pujde rychle, kdyz jsem kupodivu v klidu
Lesí no tak ani moc ne byt byl zařízený takže sem si vzala jen osobní věci a bylo
no ale už aby sme šli já nikdy nechtěla bydlet v praze a jako naschvál si najdu pražáka
ale naštěstí bydlíme na kraji prahy ujezd nad lesy 30min od černáku tak to jde to víš holka z vesnice se tu trochu strácí
ale dobříš jako město se mi moc líbí ![]()
Luciiia jj to znám není tomu tak dlouho a jak píše Lesí někdy bych to vrátila a měla par hodin klid,moje malá je dost živá a neustále vyžaduje pozornost jen když spí tak ne
ale to zase spí pěkně už se ani v noci nebudí na jídlo takže stáváme kolem 7 a to jde
hlavně přeju bezproblémoví porod ja tomu tak neměla ale to tě nebudu strašit......jo jinak já přenášela asi 3 dny a už sem byla zoufalá jak píšeš snad sem už ani nespala jak záda boleli,ale to dětátko za to stojí ![]()
Holky a to si stěžujete na malé miminka
a ještě máte jenom jedno. Ale zjišťuju, že čím víc těch dětí mám a jak už to nejsou úplně miminka, tak mám mnohem víc času než s jedním, protože se dokážou zabavit navzájem a mě už na hraní nepotřebujou
Tezi to máš pravdu
my byly 3 po sobě(vždy po 2 letech) a vyhráli sme si a náš nejmladší prácha je ode mně o 17 let nemá si s kým hrat tak je to takovej raubíš a udělá vše aby byl středem pozornost ![]()
Luciiia píše:
v Thomayerce, mame to temer za barakem a co jsem tam zatim byla, tak byli vsichni hodnitak snad to pujde rychle, kdyz jsem kupodivu v klidu
Melinda5 píše:
Lesí no tak ani moc ne byt byl zařízený takže sem si vzala jen osobní věci a bylono ale už aby sme šli já nikdy nechtěla bydlet v praze a jako naschvál si najdu pražáka
ale naštěstí bydlíme na kraji prahy ujezd nad lesy 30min od černáku tak to jde to víš holka z vesnice se tu trochu strácí
ale dobříš jako město se mi moc líbí
tezi píše:
Holky a to si stěžujete na malé miminkaa ještě máte jenom jedno. Ale zjišťuju, že čím víc těch dětí mám a jak už to nejsou úplně miminka, tak mám mnohem víc času než s jedním, protože se dokážou zabavit navzájem a mě už na hraní nepotřebujou
Lesí tak jako není to ještě tak hrozné,malá byla od narození hrozně hodná neměli sme žádné problémy jako kolika a tak,spala pěkně a docela brzy bych řekla že už se nebudí v noci na jídlo až na tu půl 7 až půl 8 a to je v pohodě
,jen byla od začátku taková aktivní když byla vzhuru ale vystačila si s hračkama ale ted už víc vyžaduje pozoronst od okolí ale zas jak kdy je to různé možná to bude tím že už se nám začali připravovat zoubky tak je občas nevrlá ale to tak prostě je
samozřejmě je to taky takové zlatíčko.....taky bych chtěla s přítelem druhé až budou malé tak 4 roky aby sme si ji pořádně užili
…jj dobříš je pěkná,právě sme se nedávno rozhodovali jestli se stěhovat k nám do chlumce nebo na dobříš u nás mám spoustu kamarádek i s dětmi ale dobříš se mi mnohem víc líbí pro děti tak se snažim touhle cestou seznámit s maminkama z dobříše aby sme tam nebyli sami ![]()
Ahoj dámy ![]()
Já jsem taky z Dobříše,máme desetiměsíční cácorku a brzy přibyde druhý přírůstek. Bydlíme na větrníku a často couráme ještě s dvěma super maminama. Pokud máte FB, přidejte se do naší skupiny https://www.facebook.com/…97103172832/ ![]()
eVerča píše:
Ahoj dámy
Já jsem taky z Dobříše,máme desetiměsíční cácorku a brzy přibyde druhý přírůstek. Bydlíme na větrníku a často couráme ještě s dvěma super maminama. Pokud máte FB, přidejte se do naší skupiny https://www.facebook.com/…97103172832/
My už na větrník moc nechodíme. Tím jak mi tam nevzali mladší do školky a chodí do města, tak je to pro nás z ruky ![]()
Tezi,a do které školky chodíte?U 14tipatráku?Na Dobříši mě mrzí,že tu nejsou jesle…ne že bych malou chtěla od dvou let dávat každý den,ale tak dva dny v týdnu by se mi pak šiklo pracovat:-/
Melinda5 píše:
Lesí tak jako není to ještě tak hrozné,malá byla od narození hrozně hodná neměli sme žádné problémy jako kolika a tak,spala pěkně a docela brzy bych řekla že už se nebudí v noci na jídlo až na tu půl 7 až půl 8 a to je v pohodě,jen byla od začátku taková aktivní když byla vzhuru ale vystačila si s hračkama ale ted už víc vyžaduje pozoronst od okolí ale zas jak kdy je to různé možná to bude tím že už se nám začali připravovat zoubky tak je občas nevrlá ale to tak prostě je
samozřejmě je to taky takové zlatíčko.....taky bych chtěla s přítelem druhé až budou malé tak 4 roky aby sme si ji pořádně užili
…jj dobříš je pěkná,právě sme se nedávno rozhodovali jestli se stěhovat k nám do chlumce nebo na dobříš u nás mám spoustu kamarádek i s dětmi ale dobříš se mi mnohem víc líbí pro děti tak se snažim touhle cestou seznámit s maminkama z dobříše aby sme tam nebyli sami
Lesí myslím, že jo. Chodí do školky vedle staré školy. Vzali nám ji při dodatečném zápisu a byla vylosovaná. A pro mě je to fajn hlavně z organizačního hlediska, jak je to všechno kousek. Vlastně i doktorka tam má kousek ordinace, kousek do města. Takže já jsem spokojená ![]()