Maminky Beranů sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140244
8.4.14 20:05

Jeden syn je beran a druhý je narozený ve znamení vah a tvůj popis přesně sedí na druhého syna,„beran“v žádném případě beran není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
8.4.14 20:06

@ivik21 to jo, jen nám ukradli první jarní den, mi štvou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
8.4.14 20:10

@Veveří Mé dceři beranovi je dnes 8 a bohužel je to to samé, jak popisuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
8.4.14 20:11

Ja jsem Beran 23.3, syn tri roky je beran 10.4, neter je beran 20.4…

Synovi budou za dva dny 2roky. Zatim teda neni beran praveho slova smyslu uvidime zda do toho doroste. I kdyz ja taky nejsme beran praveho slova smyslu.. spis mam vice z te ryby :think:

Příspěvek upraven 13.02.16 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
8.4.14 20:17

Beránky mám doma dva syn měl 4. narozeniny 22. března a dcera má 6. narozeniny zítra. Neřekla bych, že je to s nimi těžší než s jejich sourozenci. Prostě každé dítě je jiné a chová se jinak. I každý ten beránek se chová jinak a platí na každého něco jiného a s každým se dá domluvit jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5680
8.4.14 20:19

Ach jo, ti naši Beránci a „beránci“ (někdy je fakt jedno, kdy se narodí :lol: ). Všem děkuji za komenty. Přemýšlím jak nebýt za zlou matku a někdy jsem už pořádně utahaná z toho věčného křiku a nastavování mantinelů. Dcerka se učí celkem dobře, ale má to vydřené. Úkoly bychom mohly mít za pár minut včetně opáčka, ale takto se moříme někdy i hodinu (s přestávkami na fňukání, kdy aby mi neruply nervy umývám umyté nádobí a uklízím uklizené :roll: ).
Slyšeli jste něco o předpubertě? Někde jsem tenhle termín zaslechla, tak nevím, jestli moje dcerka tímto zrovna neprochází…ale někdy se zdá, že je v předpubertě od dvou let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5680
8.4.14 20:22
@slavuska1 píše:
Já mám 4 letýho beránka, taky 28.3 :) a zlobí úplně stejně :pankac:

A to by člověk čekal, že když se narodili na Den učitelů, tak bude za vzorňáky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
8.4.14 20:25

Čekám berana každým dnem a vidím, že se mám teda na co těšit. K jedné, skoro pubertální, slečně a malému hyperaktivnímu rošťákovi přibyde paličák..no super, Chocholoušek to jistí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
8.4.14 20:31

Tak já se přidávám… dceři budou za týden 4 roky a je beran se vším všudy. úplně jí vidím při tom učení (to budou nervy) dnes sme malovali do školky velikonoční vajíčka a nemáme je :D ale jsem ráda, že teď vím, že nejsem sama taková zlá matka :D a ty její názory a komentáře, na vše odpověď :roll: :roll: někdy mě příjde jak puberťačka už teď :zed: :zed: sice je hodná, moc šikovná, celkem vycepovaná, ale dá to úsilý a navíc to kolikrát obrečím, pač mě pak nechce :,( (už se stalo, že si balila věci, že se stěhuje k babi)… :D ale taky umí hezky pomazlit a potěšit i dokonce omluvit :D :D teď čekáme lva, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.4.14 20:37

Já jsem beran, a dost tvrdohlavý ale tady to jsem nikdy nedělala. Ale máma to se mnou neměla jednoduché, každou chvilku jsme se hádali :roll:

• Citovat
  • Upravit
5680
8.4.14 20:40
@looocka píše:
Tak já se přidávám… dceři budou za týden 4 roky a je beran se vším všudy. úplně jí vidím při tom učení (to budou nervy) dnes sme malovali do školky velikonoční vajíčka a nemáme je :D ale jsem ráda, že teď vím, že nejsem sama taková zlá matka :D a ty její názory a komentáře, na vše odpověď :roll: :roll: někdy mě příjde jak puberťačka už teď :zed: :zed: sice je hodná, moc šikovná, celkem vycepovaná, ale dá to úsilý a navíc to kolikrát obrečím, pač mě pak nechce :,( (už se stalo, že si balila věci, že se stěhuje k babi)… :D ale taky umí hezky pomazlit a potěšit i dokonce omluvit :D :D teď čekáme lva, tak jsem zvědavá…

Jj, a mě ještě dcera častuje tím, že ji nemám ráda, že bráchu mám raději než ji a tak dále. Na to jí říkám, že ji ráda mám a naopak, kdybych ji ráda neměla, tak by mi bylo jedno co dělá a jak se chová. I moje dcerka je hodně urážlivá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.4.14 20:50

@Veveří Moje dcera je taky narozena 28.3. Ale ted ji byl prvni rok. Je dost vztekla i takhle mala. Kdyz ji neco seberu chytne ji hysterak. Uz se tesim jak to bude dal. Uz kdyz sla na svet tak sla celem napred. Proste beran se vsim vsudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.4.14 20:50
@Veveří píše:
A to by člověk čekal, že když se narodili na Den učitelů, tak bude za vzorňáky!

jé to ani nevím, že to je den učitelů 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
8.4.14 20:56

Já jsem také beran (27.3.) ___ popis sedí i na mě po 24 letech :D až na to učení, to mi vždycky šlo :D ___ Brácha je taky beran (9.4.) a je uplny opak, je to spíš takový „klidný beránek “

Ale 18 měsíční dcerka -štírek (31.10.) je taky uplně stejná jak popisuješ :zed: :lol: malý nervák :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
8.4.14 20:56

@Veveří tak nato se fakt už těším :D :D nechci zas být hodná a vše dovolit, jen aby mě měla ráda. všichni kolem jí rozmazlujou až až… no ale je to děs, někdy mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí