Maminky Beranů sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5680
8.4.14 21:36
@Gabca85 píše:
@Veveří Moje dcera je taky narozena 28.3. Ale ted ji byl prvni rok. Je dost vztekla i takhle mala. Kdyz ji neco seberu chytne ji hysterak. Uz se tesim jak to bude dal. Uz kdyz sla na svet tak sla celem napred. Proste beran se vsim vsudy.
…čelem napřed :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.14 21:58

Ahoj hoky,
mám taky malého Beránka, je jí teprve rok (31.3.), ale svému znamení ostudu nedělá =), za všech okolností si prosadí svou =). Má mě v hrsti =).
Ale přesně jak tu píšete, moje princezna je tulivá, velmi společenská, ale když není po jejím, tak to dá patřičně najevo.
Malá se narodila o měsíc dřív, chtěla jsem, aby jsem jí chvíli přenášela a narodila se jako Býk (to jsem já), ale nakonec je Beránek. Manžel je vždy na prášky (je Rak), když si představuje, jak to bude za pár let - dvě tvrdohlavý ženský doma = vražedná kombinace, myslím, že táta nebude mít šanci =)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.4.14 08:19

Přidávám se do klubu, mám doma devítiletou beranici 14.4. a je to stejné jako u vás.

• Citovat
  • Upravit
1350
9.4.14 08:27

@KáčaaBarča můj chlap je taky rak a z malý je posranej a nechá sebou cloumat… je to tak i u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.4.14 14:57

@Veveří Jojo narodila se celni polohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
9.4.14 15:05

Syn je 11.4.budou mu tři. Je tvrdohlavej, člověk na něj musí zařvat dost hlasitě, jinak neraguje, když chci aby přerušil činnost která ho baví. Musím na něj vymýšlet různé fígle, aby fungoval dle mých představ, jednoduše mu to říct nejde, nereaguje. Jinak je přehnaně mazlivej, říká mi moje lásko, miláčku, pusinkuje, snaží se obejmout i děti, když na nich schledá nějaké pozitivum.Je dost zručnej, ale když se mu zrovna nechce dělá ze sebe pomalu mrzáčka, a povídá, nemůžu jsem nemocnej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.4.14 20:27

@aknah31 Tak tvoji tchán a tchyně jsou rybičky :-) Beran je až od 21.3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.14 22:26

@looocka Ahoj, jj, je to tak i u nás =)… Ale ono je to tak skoro vždycky, skoro všichni chlapy chtějí chlapečka, ale když se jim narodí holčička jsou z ní ještě vysra**** než z kluka :D
Zrovna dnes jsme řešili, kdo bude u nás ten „zlej“, co bude něco zakazovat. Já to nebudu a manžel taky nechce, tak uvidíme… Ale stejně za chvíli jí budu muset trochu usměrňovat :roll:… Jednou jsem byla s maličkou na rehabilitaci kvůli kyčlím, bylo to ještě v šestinedělí a ta paní mi říkala „NESMÍTE DOVOLIT, ABY VÁS DÍTĚ OVLÁDALO, VY MUSÍTE OVLADAT JE“, ale já musím s čistým svědomím říct, že mě malá ovládá, dělám vše, co chce a skáču, jak píská. Když ona je tak strašně úžasná a když se ještě ke všemu na mě zadívá, tak vždy podlehnu a nemůžu jinak než jí vždy vyhovět a udělat, co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
10.4.14 08:40

@KáčaaBarča to ti beránci dobře umí… a naše k tomu ještě dodá,,maminko, ty jsi úžasná, mám tě tak ráda atd…" to bych ju umačkala… ale jinak upí pěkně pít krev :D takže u nás se hodně křičí… dnes ráno sem ji chystala do školky a zvýšila sem hlas, pač se neoblíkala (samozřejmně sme spěchaly) a ona na mně v klidu kouká a říká:,,Mami, kdy už budu celej den jen s tátou? " tak sem řekla, že až budu v porodnici s miminkem, tak mě řekla, že to je zadlouho :D tak mám takovou milující dceru :D člověk se jí věnuve naplno, ale ti berani jsou kamarádští a chcou být všude a s každým… :think: :think: ale musíme být pevní, malá s nama mluví jak kdyby už byla v pubertě, úplně mám hrůzu co z ní bude, ta vše okecá, na vše má odpověď a nejlépe umí použít slova co se,,vážně" hodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.4.14 08:52

Tohle vůůbec nesedí na mou dceru beranku, ale dokonale to sedí na syna blížence, což jsem už psala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25.5.14 00:44
@mucinka2 píše:
Mám tříletýho BERANA :lol:,popisuješ ho stejně, až na ty problémy s učením. To teprve přijde :mrgreen: Je vzteklej, uknouranej, opravdu musí být na něj přísnej režim. Ale někdy to je teda na palici.Ale zase je to mazel, citlivej. Tím mě pak dostane.

to same mam ja ale ja si snim uz nevim rady pac to jeho chovani je obcas silene :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
28.5.14 08:49
@Veveří píše:
Ahoj mamky, osmiletá dcera je Beran (28.3), a to doslova. Je moc milá a přítulná, když má náladu, ráda se pomazlí, ale jak je něco proti její vůli, postaví si hlavu a nic s ní nehne. Často pláče nebo kňourá, prostě je hlučná - ať už žárlí na mladšího bratra - a nebo proto, že něco nechce. Nechce se učit, nechce uklízet, neposlouchá když jí něco říkám a všechno říkám stokrát :lol: Když čte, nesmím ji opravovat, protože se rozčílí a začne brečet, že ji ruším a s učením je amen, stejně tak ji rozhodí i to, že špatně vypočítá příklad do matiky a já ji ho opravím. Jak si ale propláče svých deset minut a pochopí, že jí neuhnu a učit se musí, je z ní najednou pilná žačka. Ale takto to máme obden! Jak se chovají vaši Beránci, jsou vzdorovití a co na ně platí (nejen u učení)? Díky!
:mrgreen: přesný popis mých dvouch holek, jedna je v březnu a má devět let a druhá je v dubnu a má osum let, ten tvuj popis mi sedí na tu starší, ale tvrdohlavé jsou obě a aby toho nebylo málo, mám i manžela berana :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.3.16 21:28

Jo. berani.
Jsou prostě tvrdohlaví ať jde o pozitivní či negativní záležitosti.
Manžel beran, synáček 11měsíců beran a už ho to dost bere a dcera ta je pro změnu býk.
Paličatost, neústupnost a scény jsou u nás na každodenním pořádku. Alespoň jeden se musí projevit.
Ale příde den, ze zkušenosti s mojí sestrou býkem a začnou svojí paličatost využívat správným směrem, třeba právě v učení, kdy je to žene za lepšími výsledky.
Chce se to obrnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.3.16 15:02

Ja mám doma beranici jak hrom! Dneska jsou ji 4 roky a přesně podle popisu je citlivka nehorazna a tvrdohlava jako 2berani v jednom. Začína byt pekně drza když je hodne lidi. Když se ma neco učit prostě si dupne a nepohne s ni nic než jen ukazat vařechu. Zato ve školce je společenska a akční. Hrozně ukecana a ty její nekonečné otaky (proč, cože a jak se to dela :roll: :zed: ) musím se přiznat, sem rada když je ve školce aspon na pul dne a ja si mužu oddychnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí