Maminky Beranů sem!

5764
8.4.14 19:42

Maminky Beranů sem!

Ahoj mamky, osmiletá dcera je Beran (28.3), a to doslova. Je moc milá a přítulná, když má náladu, ráda se pomazlí, ale jak je něco proti její vůli, postaví si hlavu a nic s ní nehne. Často pláče nebo kňourá, prostě je hlučná - ať už žárlí na mladšího bratra - a nebo proto, že něco nechce. Nechce se učit, nechce uklízet, neposlouchá když jí něco říkám a všechno říkám stokrát :lol: Když čte, nesmím ji opravovat, protože se rozčílí a začne brečet, že ji ruším a s učením je amen, stejně tak ji rozhodí i to, že špatně vypočítá příklad do matiky a já ji ho opravím. Jak si ale propláče svých deset minut a pochopí, že jí neuhnu a učit se musí, je z ní najednou pilná žačka. Ale takto to máme obden! Jak se chovají vaši Beránci, jsou vzdorovití a co na ně platí (nejen u učení)? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10369
8.4.14 19:47

Ten můj momentálně nechce z břicha :P Ale tvůj popis skoro 100% odpovídá mému synovi a to je štír :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.14 19:49

@Veveří mi stačí partner beran :zed: :mrgreen: a ségra.. nevím, jak to měla ségra s učením, ovšem vše ostatní sedí na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.4.14 19:51

Taky čekám, kdy toho svýho beránka vypustím :D Manžel je taky beran.( znamením :D )

@mial :P :P :P No jo, ti naši štírci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.4.14 19:51

Mám tříletýho BERANA :lol:,popisuješ ho stejně, až na ty problémy s učením. To teprve přijde :mrgreen: Je vzteklej, uknouranej, opravdu musí být na něj přísnej režim. Ale někdy to je teda na palici.Ale zase je to mazel, citlivej. Tím mě pak dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.4.14 19:53

Ale jinak teda na manžela popis nesedí vůbec, díkybohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
8.4.14 19:54

@lyrica to jo teda :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.4.14 19:54

Mám taky beranku 4letou… a je to přesné :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.4.14 19:56

Jsem beran 21.3., dcera 28.3., ale to, co popisuješ sedí na našeho syna blížence… Dcera byla vzorová a beraní hlava se projevuje, až od 7.třídy a to nevím zda už není zas puberta… Momentálně je v prváku na průmce :lol:

• Citovat
  • Upravit
5754

@Veveří tak to je přesně popis naší Terezky, v sobotu jí budou čtyři. Když vyrábíme, nenechá si ukázat, jak má pracovat a když se o to stejně pokusím, hned se začne zlobit a vztekat. Dnes jsme po dešti hledali duhu a protože jsem na ni upozornila dříve než ona, opět se rozbrečela. U oblékání a jídla probíhají boje denodenně, jen když jsou buchty, palačinky nebo jiné sladké jídlo, tak to do ní padá. Jinak když vidí, že z něčeho neustoupím, vzteká se a ječí, ale za chvíli přijde jako sluníčko a že ji to mrzí a že už je hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65

Ahojky, tak pekne dekuji. :lol: :lol: Mam se s malou na co tesit. Prijde mi, ze je palicata uz ted v brise. Proste kdyz se ji nechce, tak se kvuli monitoru nepohne i kdybych se na hlavu stavela :lol: :lol:
Ale presne to co pises, tak sedi na neter, ktera je taky 100% beran. A musim segru za jeji trpelivost obdivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
8.4.14 19:58

Máme doma tříletou „beranici“ a tvůj popis teda sedne úplně přesně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
8.4.14 20:00

@ivik21 já jsem taky beran 21.3. :D a ted čekám, že bych toho beránka vypustila do světa a nic nic nic, aby z toho nebyl býk :D Jinak tohle sedí na oba kluky a to jsou panny. Myslím, že děti jsou prostě palice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.4.14 20:03

@pechy01

tak super, krásné datum, což? :hug:

• Citovat
  • Upravit
31672
8.4.14 20:03

Já mám 4 letýho beránka, taky 28.3 :) a zlobí úplně stejně :pankac: