Maminky, budoucí vysokoškolačky

2106
6.2.13 12:40

Maminky budouci vysokoškolačky

Ahoj holky, je tady taky nekto kto chce na vysokou a ma pritom miminka? Co myslite zvladneme to? Ja chci jit kousek od bydliste na kombinovanou formu.Doma mam 2 prcky a obavu jak to pak bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.2.13 12:41
@mimma.on píše:
Ahoj holky, je tady taky nekto kto chce na vysokou a ma pritom miminka? Co myslite zvladneme to? Ja chci jit kousek od bydliste na kombinovanou formu.Doma mam 2 prcky a obavu jak to pak bude…
  • Citovat
  • Upravit
2962
6.2.13 13:03

@mimma.on za mě určitě ano, aspoň to zkusit, když to nepůjde, tak skončíš, já studuju třetím rokem a mám skoro pětiměsíční holčičku, dá se to, ale je fakt, že jedno a dvě děti je rozdíl, s dvěma už bych asi nestudovala, chci skončit s Bc. dále už nejdu a mimi chceme za rok další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
6.2.13 14:15

Jojo doma mám dvouleťáka, před týdnem jsem si podala přihlášku a za měsíc mám termín porodu druhorozeňátka. Škola taky kousek od bydliště, ale vezmu-li v úvahu, kolik lidí přijímají, tak mé šance na studium nejsou příliš vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
6.2.13 14:16

Tak za mě taky ano. Já jsem dělala těhotná státnice na Bc a teď studuji navazující Mgr. mám úspěšně semestr za sebou a to mám 2 měs. holčičku. Prostě, když jdu na přednášky, nebo na zkoušku, tak hlídá manžel, nebo babi a učím se když malá spinká, nebo večer.
Já bych to zkusila, ukončit to můžeš vždy. Neříkám, že to bude pohodička, ale za zkoušku nic nedáš.
Já šla na zkoušku týden po porodu, to bylo taky super, ale dala jsem to a jedu dál :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
6.2.13 15:14

Holky a na jaky odbor chodite? Ja mam teda doma uz 3 letaka a 21 mesicni holku. A v dobe zacatku uz starsi bude ve skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
6.2.13 15:20

@mimma.on já účetnictví a daně, tak když bude malý ve školce tak ty to mohlo jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.2.13 08:17

@mimma.on já dělám pedagogickou školu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
7.2.13 09:09

Já se hlásím na obor Veřejná správa na Právnické. Ale berou přibližně každého desátého, tak si velké naděje nedělám. Kdyby ale náhodou, mám to dvě zastávky hromadnou od domu a na začátku semestru budu mít půlroční dceru a dvouapůl-ročního synka. Hlídal by manžel a snad babička a investovala bych do odsávačky. Snad by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.2.13 12:15

@sovička jj taky mám babičku, manžela a odsávačku… bez toho to prostě nepůjde. Jak zjistím co každý profesor požaduje, tak nebudu na některé přednášky chodit, jestli to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
7.2.13 14:00

Tak ja bych teda dojizdela 25 km, ale hlidani bych taky mela- tchyne s tchanem a taky pritele.Ja uz teda budu mit v ty dobe vetsi deti-vtom case bude mit starsi holka skoro 4 roky a mladsi 2,5.Jinak ja chci na zdravotnictvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová