Zdravotníci Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7797
5.2.13 13:57

Zdravotníci Olomouc

Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat zdravotních sestřiček, ošetřovatelek, apod. z Olomouce a okolí.
Před rodičovskou jsem pracovala ve FNOL jako zdravotnický asistent, ale před porodem mi skončila pracovní smlouva na dobu určitou. Už teď ale přemýšlím, kam za rok a půl do práce. Vzhledem k tomu, že zde v OL nemáme rodinu a žádnou hlídací babičku k dispozizi, budu nucena pracovat už ne na směny, ale najít si práci pouze na ranní směny a to jen ve všedních dnech. Manžel má dvě zaměstnání.
Proto by mě zajímalo, jak to vypadá a jestli jsou k sehnání taková pracovní místa pro ZA, ošetřovatelky, popřípadě sanitárky ve FNOL, ve vojenské nemocnici, popřípadě v nemocnici Šternberk? Prostějov už je pro mě trochu z ruky. Údajně FNOL ani nepřijímá???
Předem děkuji za odpovědi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.2.13 14:07

Neporadím. Jen si postesknu. Jsem taky ZA, ale nikdy jsem na téhle pozici nepracovala, nic jsem nesehnala, všude chtějí jen registrovaný sestry. Mám žádosti ve dvou nemocnicích, brala bych i pozici ošetřovatelky nebo sanitářky. Chvíli jsem pracovala v domově důchodců jako přímá obslužná péče, ale byl to masakr, co do služeb, peněz, psychické a fyzické zátěže. Zlatá nemocnice, tam to žilo, je to jen přestupní stanice a ne konečná jako v DD. Moc ráda na praxi vzpomínám.

• Citovat
  • Upravit
7797
5.2.13 14:11
@Anonymní píše:
Neporadím. Jen si postesknu. Jsem taky ZA, ale nikdy jsem na téhle pozici nepracovala, nic jsem nesehnala, všude chtějí jen registrovaný sestry. Mám žádosti ve dvou nemocnicích, brala bych i pozici ošetřovatelky nebo sanitářky. Chvíli jsem pracovala v domově důchodců jako přímá obslužná péče, ale byl to masakr, co do služeb, peněz, psychické a fyzické zátěže. Zlatá nemocnice, tam to žilo, je to jen přestupní stanice a ne konečná jako v DD. Moc ráda na praxi vzpomínám.

Tak s tímhle zkušenost nemám, mě vzali do FNOL hned po maturitě jako ZA a pracovalo jich tam spoustu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová