HTC Desire C

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17013
2.2.13 08:57

HTC Desire C

Kdo má tento telefon? Potřebuju poradit :mrgreen: Zmizela mi ikonka telefonu z hlavní nabídky, jak ho tam vrátím? kde najdu odeslané zprávy? Manžel mi ráno v 5 poslal sms a prej jsem mu odepsala, ale já spala, je možné, že telefon svévolně posílá smsky? :think: A daší, jak ze simky dostanu kontakty do telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21519
2.2.13 09:47

Pokud to má operační systém Android (a myslím, že toto má), tak si stáhneš přes google play prográmek s názvem SIM manager. s jeho pomocí pak přesuneš ty kontakty. zbytek nevím, tento telefon nemám. a ano, občas telefony odpovídají samy od sebe. ten můj zase občas telefonuje. ale už mi to dlouho neudělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.13 10:00
@nozu píše:
Pokud to má operační systém Android (a myslím, že toto má), tak si stáhneš přes google play prográmek s názvem SIM manager. s jeho pomocí pak přesuneš ty kontakty. zbytek nevím, tento telefon nemám. a ano, občas telefony odpovídají samy od sebe. ten můj zase občas telefonuje. ale už mi to dlouho neudělal…

A není to nějaká vada telefonu? Manželovi prej přišla smska, díky, už vstávám. A já spala :cert: :cert: :cert: Takže mi volal a to mě moc nepotěšil. Jako přece si nemůže telefon sám odepisovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21519
2.2.13 11:04

No, tak to nevím…a nemohlo to poslat jako automatickou SMS některé dítě? ale byla by to dost náhoda, že to i pasuje jako logická odpověď… :think: určitě to nepotěší. asi bych to zkusila vyreklamovat, pokud by se to opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.13 11:11
@nozu píše:
No, tak to nevím…a nemohlo to poslat jako automatickou SMS některé dítě? ale byla by to dost náhoda, že to i pasuje jako logická odpověď… :think: určitě to nepotěší. asi bych to zkusila vyreklamovat, pokud by se to opakovalo.

Ne, telefon jsem měla u postele, 15 i mrně spali ve svých postelích, k telefonu neměl nidko přístup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21519
2.2.13 11:17

A nejsi náměsíčná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne, to je legrace. nenapadá mě už jiné logické vysvětlení.
Jo, ještě k těm odeslaným SMS. Já mám sice mobil LG, ale se stejným operačním systémem. přes středové tlačítko, u tebe tam je nejspíš domeček (podle obrázků) se dostaneš do nabídky všech aplikací. tam určitě budou SMS zprávy a pak jen proklikat nabídkou do odeslaných. já je třeba mám tříděné podle vláken - adresátů. takže k jednomu číslu mám přijatou i odeslanou zprávu. ale nevím, jak to máš ty. a stejně bys tam měla někde v nastavení najít možnosti na doplnění ikonek do té rychlé spouštěcí lišty.
teď jen vařím z vody, tenhle telefon jsem nikdy neměla v ruce. ale stejný operační systém by se měl v těch základech chovat obdobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.13 11:20

@nozu To jo, ikony jsem doplnila, ale odeslané smsky nemůžu najít a nemůžu najít svoje písničky abych změnila vyzvánění :mrgreen: ty jo, tolik telefonu už jsem měla a se všema jsem se zžila a tenhle mě pekelně trápí :lol: :lol: A jestli von manžel nekecá aby ospravedlnil že mě vzbudil, smsky vymazával, tak ji tam nemá :lol: :lol: :lol: Takže kdoví, jak to je :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.02.13 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21519
2.2.13 11:21

Jo, tak to je taky možné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.2.13 18:05

Ahoj, mě přinesl tento telefon ježíšek, tak se ještě pořád učím, zprávy mám jak přijaté tak odeslané pod ikonkou zprávy a vyzvánění sem si změnila-mám tam kartu-tak že při rozkliknutí kontaktu klepneš na vyzváněcí ton,,pak nahoře na + je tam napsáno přidat, pak si vybereš z písniček a dáš OK a pak použít a mělo by to být přiřazené. Kdyby ti to nešlo, tak písni, zkusím to napsat aby to bylo srozumitelný. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.8.13 11:19

Je tu někdo kdo má tenhle telefon? Mám už druhej, první byl neopravitelný, měl spoustu poruch, včetně toho odesílání SMSek :cert: :lol: Doposud jsem ho používala jen na volání a čtení emimina na netu. Sice jsem s tím měla problémy, ale myslela jsem, že špatně klikám a pod., ale teď jsem si tam stáhla 3 hry a když je hraju, tak telefon strašně špatně reaguje na povely. Prostě neposlouchá, seká se. Je to normální? Je to šlupka na vyhození? Protože to mě fakt štve, dělá to u blbýho hada u Poua. prostě nejdou ty barvy pospojovat, protože prostě odmítá poslušnost. Už dvakrát resetován do továrního a pořád to stejné :think: Na netu musím kolikrát kliknout i 10tkrát, aby se zvětšila stránka, tak jak to je s jinými? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
15.8.13 11:24

Tak to pošli do servisu, je v záruce? je rozbitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.8.13 11:25

Někde jsem četla, že Pou ty telefony strašně zpomaluje. A taky že je to u Androida jedna z běžných poruch (jako ne že by byly u každého druhého telefonu, ale že když už, tak už).

• Citovat
  • Upravit
20777
15.8.13 11:48

@araw Já když kdysi hledala, který telefon koupit, řídila jsem se recenzema (hlavně na heuréce) od lidí a zrovna tenhle jsem vyřadila z toho důvodu, že byly největší stížnosti na to, že se zasekává. Jinak zkus pravidelně vypínat aplikace, případně každý den vypnout a zapnout telefon (pro mě je to teda standard, ale vím, že spousta lidí spí se zaplým mobilem u hlavy), to by taky mohlo pomoct. Víc mě nenapadá. Teda jo - mobilu se zbavit a koupit si jinou značku.

Jinak recenze tady a všimni si, kolik lidí si na to zasekávání stěžuje :cert:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…e-c/recenze/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.8.13 11:49

@araw Jinak třeba u Samsungu dvakrát klepneš prstem a stránka se ti zvětší na šířku displaye, což velmi oceňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.8.13 12:06
@Amys píše:
@araw Já když kdysi hledala, který telefon koupit, řídila jsem se recenzema (hlavně na heuréce) od lidí a zrovna tenhle jsem vyřadila z toho důvodu, že byly největší stížnosti na to, že se zasekává. Jinak zkus pravidelně vypínat aplikace, případně každý den vypnout a zapnout telefon (pro mě je to teda standard, ale vím, že spousta lidí spí se zaplým mobilem u hlavy), to by taky mohlo pomoct. Víc mě nenapadá. Teda jo - mobilu se zbavit a koupit si jinou značku.

Jinak recenze tady a všimni si, kolik lidí si na to zasekávání stěžuje :cert:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…e-c/recenze/#…
No aplikace nemám jaké vypnout, tam nemám žádné zbytečné :mrgreen: Jinak se denně vypíná, protože se vybije dřív jak za 24h a já si toho všimnu vždycky až večer, takže vypínání splňuje :mrgreen:
@Amys píše:
@araw Jinak třeba u Samsungu dvakrát klepneš prstem a stránka se ti zvětší na šířku displaye, což velmi oceňuju.
Jinak tenhle se taky po dvojkliku zvětší na celou plochu, ale než ten dvojklik vyjde :mrgreen: :mrgreen: :cert:
@ncc1701 píše:
Někde jsem četla, že Pou ty telefony strašně zpomaluje. A taky že je to u Androida jedna z běžných poruch (jako ne že by byly u každého druhého telefonu, ale že když už, tak už).

Běžná porucha, jako že je to OK? Abych ho zbytečně nešla reklamovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová