Máte někdo doma dítě, mulat?

avinka
1.2.13 22:27

Máte někdo doma dítě- mulat ?

Maminky, máte někdo doma malou mulatku, či mulata? :) Mám 2 letou holčičku mulatku. Najde se nějaká maminka která má též takové dítko? Ráda bych se podělalila o pár věcí a poptala se na něco :). I třeba zda když je manžel černoch a má rodinu v Africe jestli tam jezdíte apod. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
1.2.13 22:51

Já teda nemám černocha, ale rumuna. A lidi na mě pohlížejí tak, že mám cikána. Máme miminko (3 měsíce) a rodina od otce se mnou kvůli tomu nemluví, ale mě je to šumák. :) jinak máš krásný dítko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.13 23:06
@avinka píše:
Maminky, máte někdo doma malou mulatku, či mulata? :) Mám 2 letou holčičku mulatku. Najde se nějaká maminka která má též takové dítko? Ráda bych se podělalila o pár věcí a poptala se na něco :). I třeba zda když je manžel černoch a má rodinu v Africe jestli tam jezdíte apod. :)

Ležela jsem v porodnici s maminkou, co měla miminko s černochem. Byl to normální vztah, žili spolu v cizině několik let, rozhodli se pořídit miminko a ona jela porodit do Čech. Miminko bylo kouzelný, vídali jsme se pak ještě nekolik let, když přijela za rodiči do Čech. Nedávno mi psala, že mají druhý mimčo.

• Citovat
  • Upravit
avinka
1.2.13 23:26

@mejdylko diky, ja mam s cernochem, uz tak se po nas lidi otaceji :lol: jee to je super fungujes na SZ? :D

• Citovat
  • Upravit
2390
1.2.13 23:29

Já jsem napůl romka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.2.13 23:35

Jeeejda, znamej ma sestru, uz maji treti :lol:.dva cerni jak uhel, treti je bila po zene :mrgreen:…krasne deti, dcera moje je z nich unesena, kdyz prijedou. podle me je to krasny, jak deti tak cela jejich rodina:-)…nikdo ani v nasem prdelakove na ne nekouka blbe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.2.13 23:44

Nejsi u pořadu 4 v tom? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.2.13 23:47

Neznam, nemam, ale hrozne bych chtela :lol: nemate nekdo sikovneho kamarada po ruce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1000
1.2.13 23:49

Mám. Ale je mu 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.13 00:11

Jsem psala dlouhý koment a spadlo mi mezitím připojení :pocitac:

sestra žije 10 se Senegalce, černý jak bota a mají 2 krásný děti, páreček
synovec víc po mámě, světlejší, vlnitý vlasy, holčička po tátovi tmavší, vlasy jak stopro černoška
doma mluví on FR ona ČJ, děti přechází plynule, ve škole má synovec ještě AJ (česká škola) a zatím zvládá v pohodě
On je muslim, žádný fanatik (miluje ovar, guláš, pivo :lol:) no asi tak jako je sestra křesťanka sice slaví vánoce, ale na zpovědi nikdy nebyla a otčenáš se taky nemodlí ani nechodí na mše… ale ona víra v jednoho boha je totiž v principu stejná ;) Žijí v Belgii, ale tady jsou v součtu tak 1,5měsíce v roce. Švagr to tu má rád, v Senegalu vyrůstal jen krátce, pak cestoval s rodiči po světě, takže tam se vracet nechce, jestli někam, tak to Čech, i když tu už měl zkušenost s debily rasisty i fyzický napadení :( i přesto tvrdí, že Češi jsou dost tolerantní

omluva za anonym, nevím jestli by se sestře líbilo, že je tu tak rozebírám ;) ale kdyby ses potřebovala na něco zeptat tak se ptej, buď budu vědět, nebo se zeptám ;)
 S.

• Citovat
  • Upravit
1566
2.2.13 00:29

Ahoj, já mám holčičku (10 měsíců ) s cikánem :-D Lidi se otáčejí pořád a čumí…Ale je mi to nějak jedno :-) Mě je sice 17 a jemu 30, a všichni koukají, ale ať si trhnou nohou :-) Přítel vydělává, stará se… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.13 00:30

Mam 4 krasne deti s Pakistancem, dve jsou tmavsi a dve spis po me bile, jsem modrooka svetlovlasa, manzel je dost tmavej. Z Cech jsme se odstehovali do Anglie pred osmi lety. Do Pakistanu uz nejezdime, neni to tam posledni dobou moc bezpecne.

• Citovat
  • Upravit
823
2.2.13 01:10

Já mám řecké předky, ale chlapeček je světlejší po tátovi. Vůbec by mi ale nevadilo mít druhé, třeba holčičku pleti snědší. Ty máš holčičku nádhernou. Žiješ v New Yorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
2.2.13 04:04

Ja mam za manzela cernocha, zijeme v USA, mame rok a pul stareho chlapecka. Ma trosku snedsi plet a kudrnate vlasky. Nektere maminky cernosky se me na hristi ptaly, jestli je manzel cernej, ze jejich deti vypadaly jako male podobne. Ja osobne bych podle maleho nepoznala, ze je manzel cernej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
2.2.13 06:55

Já se také na ulici za mulátkem ohlédnu - to jsou tak nádherní lidé :srdce: V každém věku, obě pohlaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová