Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenom by mně zajímalo jaký na to máte názor. Dneska s touto otázkou přišla má sedmiletá dcera. ![]()
Verici reknou ano, ateisti reknou ze ne ![]()
ja sama verici nejsem. verim, ze mezi nebem a zemi neco je, ale ze by tam sedel buh a cumel co delam, tomu nejak neverim ![]()
Kdyby se ptala mě mě, řeknu: Já doufám, že je. A jiní lidé si zase myslí, že není.
Ano, ale shora napsaný příspěvek od anonyma jasně ukazuje, že každý si ho představujeme jinak ![]()
Příspěvek upraven 01.02.13 v 16:39
@Anonymní píše:
Verici reknou ano, ateisti reknou ze neja sama verici nejsem. verim, ze mezi nebem a zemi neco je, ale ze by tam sedel buh a cumel co delam, tomu nejak neverim
Jo tak přesně takhle to vidím taky. ![]()
Ano, ovšem nepředstavuji si ho jako dobromyslného vousatého pána v bílém na obláčku.
Stejně to má většina alespoň v koutku duše asi tak - „Jsem ateista, Bohu dík“. „Jsem zapřísáhlý ateista, až se bojím, že mne Pán Bůh potrestá“ ![]()
Jednoznačným důkazem boží existence jsou mizející ponožky. Celý svět totiž existuje jen v mysli Boha. Bůh ovšem nepočítal s tím, že člověk vyrobí něco, co se bude tak strašně rychle otáčet, jako buben pračky. A tak když na světě najednou pere více lidí a množství neuvěřitelnou rychlostí rotujících ponožek překročí určitou mez, nedokáže se na ně Bůh na všechny soustředit a některé proto zmizí. Nemusí je to ovšem mrzet – stvrzují tak existenci boží a to je bohulibý čin.
(opsáno z komentářů Šumařova blogu )
@Knihomyš píše:
Jednoznačným důkazem boží existence jsou mizející ponožky. Celý svět totiž existuje jen v mysli Boha. Bůh ovšem nepočítal s tím, že člověk vyrobí něco, co se bude tak strašně rychle otáčet, jako buben pračky. A tak když na světě najednou pere více lidí a množství neuvěřitelnou rychlostí rotujících ponožek překročí určitou mez, nedokáže se na ně Bůh na všechny soustředit a některé proto zmizí. Nemusí je to ovšem mrzet – stvrzují tak existenci boží a to je bohulibý čin.
(opsáno z komentářů Šumařova blogu )
@Hagar píše:
Kdyby se ptala mě mě, řeknu: Já doufám, že je. A jiní lidé si zase myslí, že není.
Věřím, že ano. Bůh, vesmír, vyšší moc…je jedno, jak to kdo nazývá.
Příspěvek upraven 01.02.13 v 16:52
Jistěže ![]()
Každý si ho představuje jinak i jinak jej nazývá ![]()
Vousatej děda jen v mysli některých ![]()