Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky planujete nektera dětako v tomhle roce tedy druhé. my budeme mit tedka dva roky přijdte pokecat
Ahoj, my plánujeme, už se i aktivně snažíme - teda jenom dva měsíce, ale uvidíme..
Mám chlapce teď v prosinci mu byly 4 roky..
Já mám holčičku rok. A taky by jsem chtěli další. ještě se nesnažíme.
Ahojky, tak my budem mít malýmu v červnu 2 a taky začnem, ještě musim dobrat antikoncepci, což je tak do půlky března a dem na to
tak uvidíme jak se bude dařit
Tak my se o druhý snažíme už od července a furt nic přitom první bylo na první pokus ![]()
Sice rodím první ted v dubnu ale na vánoce už chceme mít v bříšku další. ![]()
@MarkyM píše:
Tak my se o druhý snažíme už od července a furt nic přitom první bylo na první pokus
Jako bych to psala já. Jsem na tom úplně stejně ![]()
Téda, tak my teda první měli taky hned na první pokus, tak sem zvědavá jak to bude s durhým… zase abysme to stihli než mi skončí rodičák
Pořád si říkám, že do května je ještě času dost, aby se druhé narodilo max. do února příštího roku, ale když se nám už takovou dobu nedaří, začínám být mírně nervózní ![]()
no musim přiznat, že do toho nebušíme tak často jako u prvního
Přeci jenom neni tolik času a dítě s náma v posteli… ![]()
No snad se brzo zadaří ![]()
Já ani nevim jak si vypočítat plodný dny.Ms zlobí mam jí jednou za 3 měsíce…teď jsem jí měla v lednu tak pokud bude zpoždění jdu k doktorce ať už se to drobet hne! Ať mi dá vyvolávačku a koukne na mě…
@Tánik píše:
Pořád si říkám, že do května je ještě času dost, aby se druhé narodilo max. do února příštího roku, ale když se nám už takovou dobu nedaří, začínám být mírně nervózní
No já taky a přitom jsem si říkala že tomu necháme volný průběh, ale už tak klidná nejsem.
Já bych chtěla děti max 2,5 roku od sebe. Za měsíc na tom začneme pracovat.
Přidávám se
malýmu teď v lednu byly 2 roky a v březnu se chcem začít snažit. První nám trvalo 15 měsíců, tak jsem zvědavá jak to půjde teď ![]()