Kdo plánuje druhé dětátko v tomhle roce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
1.2.13 12:23

@MarkyM
O tom času a příležitostech mi povídej. Manžel se mnou ani nespí v ložnici, takže vždycky musím počkat až malej usne a pak se za ním vydat :lol:
MS mám celkem v pohodě, prokazatelně ovulace probíhá, tak nevím, kde je chyba. Jako, že bych se na to upínala a prožívala, to rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
1.2.13 12:31

My jdem do toho také, v květnu bude mít malej 2 roky, začeli sme se snažením už ted, kdoví co se může stát. Rodičák mám na 3 roky a ráda bych hned přešla na další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.2.13 12:32

@Tánik

:lol: jsem ráda že to není jen u nás :lol:

No já si myslim že právě ani ovulku nemam když nemám pořádně MS proto si chci zajít na gyndu no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783

Tak mi měli prvního po 5 měsících snažení, druhý se povedlo po 3 ale nevyšlo to a ted zkoušíme od prosínce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896

Ahojky taky se přidávám, máme teď 9měsíční holčičku, a na podzim se chceme začít „snažit“ o druhé. Dcera se nám povedla taky hned napoprvé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
1.2.13 12:34

@koralina11 toho se právě taky bojí, proto snažení s předstihem. Ono už je jedno, jestli budou od sebe 2,5r nebo 3r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
1.2.13 12:35

Jejda holky teda vy mě strašite mam z toho docela strach že se tedy nezadaři asi na tom budu muset začit ještě dnes dělat nebo nevím, chtěla bych je met taky od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.13 12:40

@MarkyM
Určitě si k dr. zajdi, za to nic nedáš. Já byla na prohlídce v říjnu a bylo vše OK.
Nj, člověk nemůže mít všechno jednoduchý :roll:

@j.borufka
Prosím tě, hlavně žádnej stres. Uvidíš, že se brzy zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
1.2.13 12:46

@Tánik ja ještě nezačala tak sem tedak vystrašená počítam s tím že to hned nepujde ale snad se zadaři ja si plodne dny počítat nemusim mam dost vyraznou ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.2.13 12:52

@j.borufka ¨

mě právě vůbec nenapadlo že by to nešlo když malá byla hned no :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.13 12:52

@j.borufka
No vidíš, o to budete mít jednodušší snažení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.2.13 12:54

@j.borufka

a jak poznáš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.13 12:55
@MarkyM píše:
@j.borufka ¨mě právě vůbec nenapadlo že by to nešlo když malá byla hned no :pocitac:

Já si říkala, že právě takové štěstí mít rozhodně nebudeme. Jsem spíš skeptik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
1.2.13 13:00

Já na sobě ovulaci taky poznám…naučila jsem se jí rozpoznat díky prvnímu snažení, když to nešlo, začala jsem si měřit bazální teplotu a ta mi vždycky v grafu ukázala ovulaci. Vždycky mě bolí v podbřišku a mám takovej silnější výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.2.13 13:59

Ahoj, my máme v plánu začít letos. Budu dělat státnice a v listopadu budou špuntovi 2 roky.
Takže snad v červnu začneme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová