Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM
O tom času a příležitostech mi povídej. Manžel se mnou ani nespí v ložnici, takže vždycky musím počkat až malej usne a pak se za ním vydat ![]()
MS mám celkem v pohodě, prokazatelně ovulace probíhá, tak nevím, kde je chyba. Jako, že bych se na to upínala a prožívala, to rozhodně ne.
My jdem do toho také, v květnu bude mít malej 2 roky, začeli sme se snažením už ted, kdoví co se může stát. Rodičák mám na 3 roky a ráda bych hned přešla na další.
jsem ráda že to není jen u nás ![]()
No já si myslim že právě ani ovulku nemam když nemám pořádně MS proto si chci zajít na gyndu no.
Tak mi měli prvního po 5 měsících snažení, druhý se povedlo po 3 ale nevyšlo to a ted zkoušíme od prosínce ![]()
Ahojky taky se přidávám, máme teď 9měsíční holčičku, a na podzim se chceme začít „snažit“ o druhé. Dcera se nám povedla taky hned napoprvé. ![]()
@koralina11 toho se právě taky bojí, proto snažení s předstihem. Ono už je jedno, jestli budou od sebe 2,5r nebo 3r.
Jejda holky teda vy mě strašite mam z toho docela strach že se tedy nezadaři asi na tom budu muset začit ještě dnes dělat nebo nevím, chtěla bych je met taky od sebe
@MarkyM
Určitě si k dr. zajdi, za to nic nedáš. Já byla na prohlídce v říjnu a bylo vše OK.
Nj, člověk nemůže mít všechno jednoduchý ![]()
@j.borufka
Prosím tě, hlavně žádnej stres. Uvidíš, že se brzy zadaří ![]()
@Tánik ja ještě nezačala tak sem tedak vystrašená počítam s tím že to hned nepujde ale snad se zadaři ja si plodne dny počítat nemusim mam dost vyraznou ovulaci
mě právě vůbec nenapadlo že by to nešlo když malá byla hned no ![]()
@MarkyM píše:
@j.borufka ¨mě právě vůbec nenapadlo že by to nešlo když malá byla hned no
Já si říkala, že právě takové štěstí mít rozhodně nebudeme. Jsem spíš skeptik ![]()
Já na sobě ovulaci taky poznám…naučila jsem se jí rozpoznat díky prvnímu snažení, když to nešlo, začala jsem si měřit bazální teplotu a ta mi vždycky v grafu ukázala ovulaci. Vždycky mě bolí v podbřišku a mám takovej silnější výtok.
Ahoj, my máme v plánu začít letos. Budu dělat státnice a v listopadu budou špuntovi 2 roky.
Takže snad v červnu začneme.