Máte někdo doma dítě, mulat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
avinka
2.2.13 19:34

@Leniiik185 ta je tak úúúúúúúžasnááááá :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Naše se jmenuje Ava :lol: chtěla jsem jiné ale bohužel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
823
2.2.13 19:55
@avinka píše:
@Leniiik185 ta je tak úúúúúúúžasnááááá :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Naše se jmenuje Ava :lol: chtěla jsem jiné ale bohužel :nevim:

No myslím, že to asi tak jednoduché nebude. Když bych tam vyjela třeba za prací, seznámila se a vdala se za Američana, tak už je to o něčem jiném. Ava je krásný jméno, to se mi líbilo, už když jsem ho slyšela po prvé v jednom článku o Reese Witherspoon, že se tak jmenuje jedna z jejích dcer.

Příspěvek upraven 02.02.13 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
2.2.13 19:56

@Nicki.Minaj bohužel je to složitější se sem dostat no :think: ta svadba je asi to nejlepší řešení, jinak to nevidím :think:

• Citovat
  • Upravit
1566
2.2.13 19:59

@Nicki.Minaj rovnou přestěhovat? já bych se tam chtěla jen podívat :) @avinka Děkuji :-) Ava? to slyším poprvé :-) a jak jí říkate? ale pěkný jméno :-) Malá se jmenuje po mé babičce, která tu už bohužel 7 let není :-/ každý že je to v téhle době zvláštní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
2.2.13 20:02

@Leniiik185 říkáme jí „Ejvinko“ „Ejvo“ „Ejv“.. nikdy tam použiji po češku to „A“ a řeknu jí i Avi :)

• Citovat
  • Upravit
823
2.2.13 20:02
@Leniiik185 píše:
@Nicki.Minaj rovnou přestěhovat? já bych se tam chtěla jen podívat :) @avinka Děkuji :-) Ava? to slyším poprvé :-) a jak jí říkate? ale pěkný jméno :-) Malá se jmenuje po mé babičce, která tu už bohužel 7 let není :-/ každý že je to v téhle době zvláštní :-)

No mně Amerika fascinuje už dlouho, hlavně New York, ale i jiné města a státy. V mnohém je to tam lepší než u nás. A nás tady nic zvášť nedrží, myslím, že práci by jsme našli i tam. Ale máme tady rodiny, to by bylo nejtěžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
2.2.13 20:08

@Nicki.Minaj no my bydlíme v NYC, i se tu narodila malá, je to tu tedy nejdražší co se týče bydlení, mnoho Čechů co tu žijí třeba už 14 let na černo bydlí v Chicagu, tam je jich spoustu :)

• Citovat
  • Upravit
823
2.2.13 20:14
@avinka píše:
@Nicki.Minaj no my bydlíme v NYC, i se tu narodila malá, je to tu tedy nejdražší co se týče bydlení, mnoho Čechů co tu žijí třeba už 14 let na černo bydlí v Chicagu, tam je jich spoustu :)

Jp, al na černo to musí být nebezpečné, stačí zdravotní problémy, kdy musí člověk vyhledat lékaře a je to v pytli. Teda nevím jestli to tak funguje, ale myslím, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.13 20:26

Děti ještě nemám ale můj táta je Maďar, maminka napůl Němka a přítel je Řek.. tak by mě zajímalo co z toho jednou vyleze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
2.2.13 20:32

@Nicki.Minaj právě by mě to taky zajímalo, jak to mají ty co jsou tam na černo :roll: a třeba se jim tam narodí i děti :roll:
@riskdreamexpect dobrá kombinace :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
7260
2.2.13 20:36

Ano, jsem beloska a manzel je rom. mame 10 mesicni dvojcata a kluci jsou jeden svetlejsi a jeden tmavsi, ale na romy nevypadaji. jeden je dokonce modrookej… a jaksi se v lete dobre opalovali ;-) vypadali jakoby prave prijeli od more ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
2.2.13 20:36

@sestramona nádherné dětičky :andel: :hug:

• Citovat
  • Upravit
930
2.2.13 20:49
@avinka píše:
@Leniiik185 tak to jsme my :-) ať vidíš i malou :-)… no prý měl v minulosti nějaké problémy s drogami, ale teď normálně pracuje, ale její rodina vidí v tom pořád rom=problém

Jen tak nakukuju, pardon za OT, ale ten tvůj chlap by fakt stál za průser v rodině! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
2.2.13 22:08

@gala-dali v pohodě :) teď jste mě rozesmála :)

• Citovat
  • Upravit
1566
3.2.13 10:35

@gala-dali :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: @sestramona nádherná dvojčátka :-) @Nicki.Minaj já bych se chtěla podívat do Paříže…ale přestěhovat to né…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová