Nemůžu už mít druhé dítě

justynkamalicka
1.2.13 22:37

nemuzu uz mit druhe dite

Ahoj maminky, mam 17 měs. chlapečka. už teď začínám pociťovat smutek s toho, že už nikdy nebudu mít tehotenske bříško s druhé miminko :,( že zdravotních důvodů nemůžu. jste taty některá, která touží po druhém dítěti s nemůže ho už NIKDY! mít :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
1.2.13 22:45

Věřím, že to musí být moc těžké :( :hug: já mám 2, a doufám, že ještě nějaké mít budu, ale už teď se děsím toho, že jednou to bude naposledy, že už nikdy bříško nebude :( drž se, a raduj se ze syna :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
1.2.13 22:48

Já vím můžu být ráda, že se mi poštěstilo mít aspoň jedno dítě. ale stejně mě to velmi mrzí. :(

• Citovat
  • Upravit
justynkamalicka
1.2.13 22:52

@slavuska1 :kytka: jsem moc ráda, že mi někdo rozumí :( vždyť ten malý tak rychle roste :,( pak už se budu muset věnovat i jiným věcem než dětem.

• Citovat
  • Upravit
33916
1.2.13 22:53

@justynkamalicka raduj se ze synka a bud rada aspon za nej. Je nas tady docela hodne co by i s tim jednim skakaly do vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.13 22:55

Mě je taky smutno, že nebudu mít už druhé dítě a to i kvůli malé. Na malou jsem čekala 13 let a loni mi bylo 40, takže už mám smolíka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
1.2.13 22:58

@justynkamalicka musíš to brát jak to je ;), neni možné že za pár let se zdravotní stav zlepší? A i kdyby ne tak máš syna :*. někdo nemá ani to jedno. Ono to tak strašně utíká, v druhym a třetim těhotenství jsme si říkala jak si to vše musim užít no a nejmladší bude už 9m a uteklo to ani nevim jak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.2.13 22:59

@kolozubka taky koukam ze jsi cekala peknou radku let. Kamoska rodila po ve 45letech po ivf..cekali 16let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
1.2.13 23:01

@denisa 76 ja to vím, že je vás tady hodně, co by daly všechno aspoň za jedno :( ale i tak to dost bolí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.13 23:01

@justynkamalicka Také už nebudu mít druhé. Definitivně jsem to odpískala loni na podzim - a do dneška s tím nejsem smířená… a nejspíš nikdy nebudu. Ponesu si to životem jako bolest z nenaplnění.
A i proto anonymně :-( K.

• Citovat
  • Upravit
12272
1.2.13 23:04
@denisa 76 píše:
@kolozubka taky koukam ze jsi cekala peknou radku let. Kamoska rodila po ve 45letech po ivf..cekali 16let

Tedy v 45, to si nedovedu představit. Tobě držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.2.13 23:05

@justynkamalicka ver mi ze je to porad lepsi predstava nez se smirovat s tim ze nebude nikdy dite. Opravdu nezoufej a dekuj bohu ze ho mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.2.13 23:09

@kolozubka no neslo jim to a nechteli se vzdat. Ted resi co s 2mrazackama. Je ji uz 47 Za sebe dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
1.2.13 23:12

Taky se cítím nenaplnena. a držím vám straaassssne moc pěstí vám které nemůžete otěhotnět:(:-( nedovedu si tu vaší bolest vůbec představit!!! Jste velmi silné! Obdivuji vas :x

• Citovat
  • Upravit
12272
1.2.13 23:15
@denisa 76 píše:
@kolozubka no neslo jim to a nechteli se vzdat. Ted resi co s 2mrazackama. Je ji uz 47 Za sebe dekuji

Fakt nikdy nevíš. Já to už chtěla vzdát v 35. Měla jsem nafasované léky na 3.IVF a řekla jsem si, že na to kašlu, že už mě to nebaví. Měla jsem za sebou nějaké KETy, IUI, a nějaké marné stimulované minimálky. Ten cyklus, co byl před tím 3.IVF, které jsem hodlala odpískat jsem jen tak ze cviku zkusila IUI a dr. mi říkal, že s takhle mizerným spermiogramem by to ani neměl dělat a že by byla legrace, kdyby se to povedlo. Takže jsem to prostě vzdala, že to je beznadějné a pak se děsně podivovala pozitivnímu testu, který jsem taky dělala už tak ze setrvačnosti. Nejspíš jsme ty dobré mršky vypotřebovali doma a na CAR pak zbyly jen paběrky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová