Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@123l píše:
Tak to pošli do servisu, je v záruce? je rozbitej.
No se právě ptám, jestli je rozbitej, nebo jestli takhle prostě (ne)funguje ![]()
@araw
OK to není a reklamovat bych to šla, ale jako že když už s tím něco je, tak tohle ![]()
@ncc1701 píše:
@araw
OK to není a reklamovat bych to šla, ale jako že když už s tím něco je, tak tohle
@araw
Prodáš?
To lituju nového majitele ![]()
Ono je to těžký, říct, v čem je něco dobré a v čem ne. Mně HTC strašně dlouho načítal kontakty, hovory i sms, takže když jsem se potřebovala s někým nutně spojit, jako na potvoru to nešlo (nejlepší bylo říct zákazníkům do telefonu, že zavoláš obratem, a pak se je půl dne snažíš vytočit). Jinak jsem byla spokojená s foťákem a připojením k wifi - dokáže pracovat i s napikaču signálem. Pro Android existuje nejvíce aplikací, moje HTC byl můj počítač. Teď mám iPhone 4, foťák na prd (ve srovnání s HTC), aplikace na prd (nebo placený) a když si s ním sednu na záchod, odpojí se od wifi, protože ta tam najednou asi nedosáhne. Výdrž baterky nula nula nic. Zas je kvalitně provedenej a odolnej a neseká se. Tak si vyber ![]()
Jinak dále, kamarádka má Sony Xperia, každou chvíli jí vypadne signál telefonu, pro jistotu přestal úplně vydávat zvuky, takže neví, když jí někdo volá. Můj Samsung Galaxy mini byl po pár zastrčením do kapsy s displayem na odpis, ale zas je fakt, že držel a odporoval všeobecným tezím o androidích telefonech. Teď ho používá přítel jako služební telefon a je za něj dost rád. Vedle toho má Lumii a ta zase hapruje se signálem, neodesílá mu sms nebo nepřijímá hovory v místech, kde Galaxy funguje na tři čárky.
@araw Ne všechny aplikace potřebuješ zároveň. Mně se mezi aplikacema kromě FB, opery a tak objevují i třeba zprávy. Čím víc je aktivních aplikací, tím víc se může telefon zpomalovat (ne každý telefon s tím má samozřejmě problémy), to samé nějaké hry apod. Když si pustím rybičky, tak je pak normálně ukončím, kdybych si takhle otevřela milion her a neukončila, jen se vrátila na základní obrazovku, tak se mi mobil nejspíš taky pěkně zaseká ![]()
A kdybych si měla znovu vybrat, jako že už jsem si vybrala, tak jdu do HTC One. Ale to ho musí napřed zlevnit, aby se mi to na ten rok (tak nějak mi vždycky HTC vydrželo) vyplatil ![]()
@ncc1701 píše:
@araw
Prodáš?To lituju nového majitele
Ono je to těžký, říct, v čem je něco dobré a v čem ne. Mně HTC strašně dlouho načítal kontakty, hovory i sms, takže když jsem se potřebovala s někým nutně spojit, jako na potvoru to nešlo (nejlepší bylo říct zákazníkům do telefonu, že zavoláš obratem, a pak se je půl dne snažíš vytočit). Jinak jsem byla spokojená s foťákem a připojením k wifi - dokáže pracovat i s napikaču signálem. Pro Android existuje nejvíce aplikací, moje HTC byl můj počítač. Teď mám iPhone 4, foťák na prd (ve srovnání s HTC), aplikace na prd (nebo placený) a když si s ním sednu na záchod, odpojí se od wifi, protože ta tam najednou asi nedosáhne. Výdrž baterky nula nula nic. Zas je kvalitně provedenej a odolnej a neseká se. Tak si vyber
Tak samozřejmě že ho nechám nejprve projet servisem, ale jestli je to normální, tak jeho blbost, že chce HTC
Jinak tenhle nemá ani dobré připojení na wifi. Nedosáhne to ani tam, kam manželova nokie
Foťák na prd a o baterce ani nemluvím, ta vydržela 2 dny, když jenom ležel a 20 minut denně jsem na něm byla na netu
Ne, nemá dobrého nic, je to zmetek a nemám ho ráda ![]()
@araw píše:
Tak samozřejmě že ho nechám nejprve projet servisem, ale jestli je to normální, tak jeho blbost, že chce HTCJinak tenhle nemá ani dobré připojení na wifi. Nedosáhne to ani tam, kam manželova nokie
![]()
Foťák na prd a o baterce ani nemluvím, ta vydržela 2 dny, když jenom ležel a 20 minut denně jsem na něm byla na netu
Ne, nemá dobrého nic, je to zmetek a nemám ho ráda
Tak to by šel do koše i bez servisu ![]()
@Amys píše:
@araw Ne všechny aplikace potřebuješ zároveň. Mně se mezi aplikacema kromě FB, opery a tak objevují i třeba zprávy. Čím víc je aktivních aplikací, tím víc se může telefon zpomalovat (ne každý telefon s tím má samozřejmě problémy), to samé nějaké hry apod. Když si pustím rybičky, tak je pak normálně ukončím, kdybych si takhle otevřela milion her a neukončila, jen se vrátila na základní obrazovku, tak se mi mobil nejspíš taky pěkně zaseká
Ne, mám tam jen FB, ten potřebuju, poua a htc spouštění a to je vše.
a nastavení, protože přes to tam čumím a to se vypne, když z toho vyjedu, ale jinak fakt nic. ![]()
@ncc1701 píše:
Tak to by šel do koše i bez servisu
No jo, zase ho mám 2 měsíce, to by manžel nerozdýchal
Ale jestli si ho nechám, tak tam brzo skončí, protože tendence švihnout s ním o zem je strašně blízko
![]()
@araw Hlavní chyba byla v tom si pořídit stejný telefon, když ti tamten nefungoval
Ale to nezměníš. Hele já telefon vybírala asi tři měsíce, než jsem se rozhodla
Naštěstí jsem moc spokojená.
@Amys píše:
@araw Hlavní chyba byla v tom si pořídit stejný telefon, když ti tamten nefungoval![]()
![]()
Ale to nezměníš. Hele já telefon vybírala asi tři měsíce, než jsem se rozhodla
Naštěstí jsem moc spokojená.
No mě ho vyměnili, v rámci reklamace. Abych si ho koupila dvakrát, to bych byla pitomá a to nejsem
ale uznali, že je to křáp a dali mi komplet novej a ten zas dělá tohle, tamten byl popravdě na tom mnohem hůř
![]()
Ahoj, prosim o radu…mam desire X a silene se mi cely zpomalil. Nestahovala jsem ted zadne aplikace atd., nemam ho nejak extra zasekany, ale proste se najednou zpomalil a to tak, ze dost cekam pri prepinani mezi cimkoli, pri vraceni se na zakladni obrazovku atd., proste VSECHNO neuveritelne trva. Zakladni ajtackou poucku vypnout a zapnout jsem zkusila a nic ![]()
Nemate nekdo radu ci zkusenost, co s tim?