Maminky Černý Most

Napsat příspěvek
Velikost písma:
muffinka89
26.3.12 11:55
@Lolik píše:
My něco máme, resp. máme doma tátu takže v pátek my bohužel ne :think:

To chápu.My máme normálně chlapa doma jen o víkendu(je obchoďák),ale protože byl veletr na kterém musel být a dneska tam má tu kontrolu pitomou tak je doma.Jinak jsem na MD tak že mi stačí napsat a rádi někam půjdeme,ale ten dnešek musím zařídit.Už minulej rok sem školku odložila ale tenhle rok to zkusím i když moc nevěřím,že mi ho vezmou :roll:

• Citovat
  • Upravit
172
26.3.12 17:17
@muffinka89 píše:
Holky neměla by jste některá čas třeba v pátek?

myslim že v pátek nic nemám, tak se můžem domluvit, třeba bude taky hezky jako dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
26.3.12 17:29

Tak co holky jak bylo?To by bylo super :palec:

• Citovat
  • Upravit
3140
26.3.12 18:11
@muffinka89 píše:
Tak co holky jak bylo?To by bylo super :palec:

Jo, bylo to hezký :) Jinak já bych mohla zítra nebo ve čtvrtek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
26.3.12 19:55

Holky já jsem pěkně naštvaná.Mladej je ještě teď v práci tak že sem klidně mohla jít taky :lol: Jinak zítra bych mohla v kolik by se ti to hodilo?

• Citovat
  • Upravit
172
28.3.12 17:14

jo bylo to hezky, počasi vyšlo, doufam něco ještě podniknem, a v ten pátek se někomu chce někam jít? Nebo i zítra. Jinak ten nápad s dekou na zem bych brala, ale asi až za pár týdnů, když už bude víc teplo od země, tak se mějte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.5.12 19:16

Také bych se ráda seznámila s maminkou s podobně starými dětmi. Mám 3letou dceru a jsme s Hloubětína, právě jsme se přistěhovali. Rády bychom s Vámi chodili na hřiště a třeba i na bazén. Těšíme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
31.5.12 19:19

@SAMOLEPKA Já bych taky plavat šla, mám tedy dítko mladší - kluk rok a 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.5.12 20:20

Jéé holky, já bych šla taky na bazén.Malá má 21.měsíců.V Hloubětíně je bazén se slanou vodou, že?Já jsem tam teda nikdy nebyla, pořád se odhodlávám, ale samotné do neznámého prostředí se mi nechtělo :roll:

• Citovat
  • Upravit
10
31.5.12 20:24

Bazen

Dnes jsme bazen navstivily, dcera nadsena. Prostredi bazenu je starsi, ale voda uzasna, je slana a nestipou oci. V pristim tydnu chceme jit zase, kdyby se Vam chtelo budeme rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.5.12 20:26
@SAMOLEPKA píše:
Dnes jsme bazen navstivily, dcera nadsena. Prostredi bazenu je starsi, ale voda uzasna, je slana a nestipou oci. V pristim tydnu chceme jit zase, kdyby se Vam chtelo budeme rady.

Tak to my bychom se rády přidaly.Nemáme nic v plánu, takže můžeme kdykoli. :palec:

• Citovat
  • Upravit
10
31.5.12 20:29

V pondeli nemuzeme, ale treba v utery odpoledne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.5.12 20:32

Divala jsem se, ze maji otevreno 12:30 - 16h , tak treba na 14h ? Dcera se me pta jak se Vase dcerka jmenuje a jestli ma dlouhe vlasy ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.5.12 20:36
@SAMOLEPKA píše:
Divala jsem se, ze maji otevreno 12:30 - 16h , tak treba na 14h ? Dcera se me pta jak se Vase dcerka jmenuje a jestli ma dlouhe vlasy ? :)

V úterý klidně můžeme :palec: Malá se jmenuje Julie a je to vlasatice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10
31.5.12 20:39

tak to vypadají holky podobně :), v úterý teda sraz před bazénem v 14h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie