Maminky Černý Most

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.3.12 22:32

maminky Černý Most

Ráda bych se seznámila s milou maminkou podobně starých dětí (dítěte), jako mám já (dcerka 3,5 roku, syn 1,5 roku) a to nejlépe v okolí Prahy 9 Černý Most,Hloubětín,Rajská Zahrada. Mám kamarádky po Praze, ale dojíždění přes celou Prahu kvůli hodinové procházce nemá smysl. Už mě nebaví chodit na procházky pořád sama, ráda zajdu i bez dětí třeba do pizzerie, na vínko, zacvičit si- prostě hledám spřízněnou duši v okolí bydliště:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
20.3.12 08:25

Ahoj, jsem z Černého Mostu a taky hledám někoho na seznámení, mám holčičku ,5 měsíců, hledáš možno maminku se staršími dětmi, se kterýma se dá víc věcí podniknout, ale třeba na procházky bych vám stačila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.3.12 08:38

Ahoj, my jsme z Rajské zahrady, mám 18-ti měsíční holčičku a rádi se s Vámi seznámíme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2451
20.3.12 09:24

ahoj, já jsem z čerňáku, ale mám čerstvé mimi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.3.12 10:06

My jsme taky z čerňáku, ale malému je 10.měs, tak zatím jezdíme c kočáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.3.12 18:03

Přidá se ke mně někdo s kočarkem na procházku, třeba příští týden? Byla bych ráda, pokud bude hezky, někde po Černáku nebo v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.3.12 19:21

Flaminko, my chodíme každý den, někdy s kámoškou co má taky kočárek, někdy sami, jak to vyjde, a chodíme kolem toho rybníku do Počernic. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.3.12 19:29

Ja taky někdy chodím kolem rybníku, někdy jenom tak mezi panelakma, ale až do Počernic jsem ještě nezašla, nebyla jste tam někdy na těch farmařskych trzich? Budou od dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.3.12 19:38

Ne, na trzích jsme nebyli, ale do toho parku jsme chodili už mockrát, je to tam hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.3.12 19:43

a nepujdeme někdy spolu? Mně se tedy samé až do Počernic nikdy nechtělo, ale ono tu ani neni kam moc chodit, tak bych novou trasu uvitala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.3.12 20:03

jé holky, kdybych to do těch počernic ušla, přidam se k vám, je to hezká procházka, ale já jsem momentálně ráda, když hlemýždím tempem dojdu do toho parku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.3.12 20:09

Tak to ani ja ještě nevím či to tam udejchám:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.3.12 20:10
flaminka píše:
Tak to ani ja ještě nevím či to tam udejchám:D

tak což o to, já bych to asi i udejchala, ale jsem 14 dní po císaři, takže ještě občas nic moc, ale už bych nejradši pořádně s kočárem drandila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.3.12 20:13

aha, tak to jasne, to máš ještě čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
20.3.12 20:57

Já jsem taky od Rajské zahrady, sice asi opačným směrem (jakoby k Pramenu) a mám kluka 18 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová