Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda bych se seznámila s milou maminkou podobně starých dětí (dítěte), jako mám já (dcerka 3,5 roku, syn 1,5 roku) a to nejlépe v okolí Prahy 9 Černý Most,Hloubětín,Rajská Zahrada. Mám kamarádky po Praze, ale dojíždění přes celou Prahu kvůli hodinové procházce nemá smysl. Už mě nebaví chodit na procházky pořád sama, ráda zajdu i bez dětí třeba do pizzerie, na vínko, zacvičit si- prostě hledám spřízněnou duši v okolí bydliště:)
Ahoj, jsem z Černého Mostu a taky hledám někoho na seznámení, mám holčičku ,5 měsíců, hledáš možno maminku se staršími dětmi, se kterýma se dá víc věcí podniknout, ale třeba na procházky bych vám stačila ![]()
Ahoj, my jsme z Rajské zahrady, mám 18-ti měsíční holčičku a rádi se s Vámi seznámíme ![]()
My jsme taky z čerňáku, ale malému je 10.měs, tak zatím jezdíme c kočáru
Přidá se ke mně někdo s kočarkem na procházku, třeba příští týden? Byla bych ráda, pokud bude hezky, někde po Černáku nebo v okolí.
Flaminko, my chodíme každý den, někdy s kámoškou co má taky kočárek, někdy sami, jak to vyjde, a chodíme kolem toho rybníku do Počernic. A vy?
Ja taky někdy chodím kolem rybníku, někdy jenom tak mezi panelakma, ale až do Počernic jsem ještě nezašla, nebyla jste tam někdy na těch farmařskych trzich? Budou od dubna.
Ne, na trzích jsme nebyli, ale do toho parku jsme chodili už mockrát, je to tam hezký ![]()
a nepujdeme někdy spolu? Mně se tedy samé až do Počernic nikdy nechtělo, ale ono tu ani neni kam moc chodit, tak bych novou trasu uvitala:)
jé holky, kdybych to do těch počernic ušla, přidam se k vám, je to hezká procházka, ale já jsem momentálně ráda, když hlemýždím tempem dojdu do toho parku
![]()
flaminka píše:
Tak to ani ja ještě nevím či to tam udejchám:D
tak což o to, já bych to asi i udejchala, ale jsem 14 dní po císaři, takže ještě občas nic moc, ale už bych nejradši pořádně s kočárem drandila ![]()
Já jsem taky od Rajské zahrady, sice asi opačným směrem (jakoby k Pramenu) a mám kluka 18 měsíců