Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše: Úterý je špatně, já v úterý pracujuco pondělí nebo středa?
@SAMOLEPKA v pondělí nemohla
My můžeme klidně ve středu, nám je to fuk.Zatím teda nevím kdy pracujeme my, ale myslím, že do středy ne, to už bych věděla ![]()
Tak ta středa… škoda že nemají v to úterý otevřeno déle, na 15 už bych to byla schopná stihnout.
Tak jsem tu na chvíli přišla, v Pondělí bych mohla od 12:30 , později už pak ne, v út na tu 15h taky můžeme, a ve středu můžeme a mají tam od 12.30 do 14h. Tak záleží jak Vám děti spinkají po obědě, moje už nespí.
Mě malá spává kolem toho poledne
někdy zvládá i bez spaní, ale nevím jestli by nebyla protivná.
No hele, mě je to fuk, jak už jsem psala my můžeme kdykoli.Tak se přizpůsobím vám dvěma.Takže počkáme co na to @j.a.n.i1
Tak já mám největšího spáče, takže z našeho pohledu je ideální buď těch 12:30 nebo 15, s ohledem na moje zapomíná se v práci raději to po nebo středa v 12:30, ale zvládnu i to úterý, alespoň bych vypadla včas ![]()
Takže se sejdeme v úterý před bazénem a v kolik , už v 12:30 ?
@zichisek Ostuda nejsi, to já jsem lenoch, který raději vezme auto, než by se tahal s dítkem na zádech nebo řešil co s kočárem u bazénu… vyzvednu tě ve 12:10, kdybysme musely kroužit při parkování, druhou sedačku mám.
Moc se omlouvám, ale dělám v tom bordel
tak musím do práce v úterý, nenaplánovali jste si ještě něco na tu středu? že bysme tedy jeli ve středu
![]()
ok, budem tam