Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak diskuse je trochu nepřehledná, ale asi @Jarca84 organizuje sraz zítra (středa) ve 14 u Hasso, je to tak? Já nakonec ve dvě nemůžu:-(
Holky, teprve jsem dorazila od zubaře a vyzvedla malého. Jsem od Kyjského rybníka, takže k Hasso musím docela cestovat, to už do 11 nedám. Ale stejně jsem pochopila, že se to dnes koná ve 14 hod ![]()
Jojo, jsem na tom stejně, taky jsem s tím nepočítala, neb ve 14 nemůžu
a 11 je už taky moc narychlo.
A chodíte někdo třeba ke Kyjskému rybníku?
A ještě jednou se zeptám, nějak to zapadlo: máte nějaké osvědčené mateřské centrum?
@mlask Ke kyjskému rybníku nechodím, ale pokud tam znáš hezkou trasu, tak se můžu přiblížit autem, pěšky to asi nedám, bydlíme nahoře nad Pramenem.
@j.a.n.i1 píše:
@mlask Ke kyjskému rybníku nechodím, ale pokud tam znáš hezkou trasu, tak se můžu přiblížit autem, pěšky to asi nedám, bydlíme nahoře nad Pramenem.
Ky rybníku je to v pohodě, přes most nad železnicí a potom pěkně mezi vilkama a ž k rybníku, kolem Bioregeny.Jsou tam i lavičky, dá se jít podél rybníka až k dětskému hřišti. A Julie tam ráda krmí kačenky. Jenom zpátky je to pořád do kopce k nám ![]()
@zichisek No právě, tam bych to taky dala, ale zpět už se pak nechce… ![]()
@helenkka píše:
Hele, a co by podle tebe tvůj syn v MC dělal? Promiň, že se tak blbě ptám, ale mám o měsíc starší dceru a vůbec si to nedovedu představit..
No, tak předpokládám, že poroste
A chci se zeptat na zkušenosti, zda tu vůbec nějaké dobré je.
Jinak chodíme cvičit a už jen kontakt s jinými dětmi i v tomto věku mu moc svědčí.