Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud do toho mateřského centra občas někdo chodíte, tak by jsme se přidaly, já bych něco také uvítala třeba jednou týdně, ale sama bych tam byla taká ztracená, a ten Lvíček, my odpoledne taky po 14h, plus minus nějaká hodina, taky mi spí jak kdy.
Taky se přidám do mateřského centra, samotné se mi nechce
je mi jedno kdy, kromě čtvrtků dopoledne, to chodíme na yamahu. Já do lvíčka kupuji vouchery ale stejně mi vadí, že i já defakto doprovod mám platit vstupné
@helenkka super, teď se ještě domluvit, kdy se potkáme ve lvíčkovi
Ty jsi psala, že Anička má rok? Tak to být tebou řeknu, že je mladší a neplatím vstupné ![]()
Ke Klubíčku - herna je po, st, pá dopo. Viz stránky:
Herny pro děti s rodiči jsou určeny pro děti 0 – 6 let s rodiči (příp. jiným dospělým – prarodiče, tety…)
Provoz herny: pondělí, středa, pátek od 9.00 do 12.00 hod., vstup možný bez přihlášení
V období od října do dubna je otevřena také volná ODPOLEDNÍ HERNA bez programu: úterý 15.00 – 17.30 hod. Odpolední herny budou probíhat od 16.10.2012
Vstup do heren: 40 Kč/rodinu
S tou středou souhlasím, pokusíme se v 14h, i když lépe pro nás v 15h, jen cesta tam nam bude trvat půl hodiny, ale přizpůsobíme se, ohledně info ke Klubíčku díky, jen škoda, že herna odpoledne je jen v úterý, takže až by někdo chtěl jít do Klubíčka odpoledne tak by jsme šly taky.
@helenkka já pojedu metrem z Rajské nebo busem. Můžem se potkat nahoře u té lávky přes Chlumeckou.
Ahoj, rada bych se k vam pridala, jsem z Dolnich Pocernic, a mam rocniho chlapecka, a sestileteho
tak pokud me vezmete mezi sebe…:)
@vevibob píše:
Nam bude rok v pondeliale dekuju
Ale ten poukaz užiješ pro sebe - platí se i za dospělého ![]()
@helenkka Tak se sejdem tam u té lávky? A až ve dvě nebo před druhou? Já tam dojedu busem v 13,47.
My asi půjdem samy až tam, až budeme při vchodě nebo uvnitř tak zavolám @helenkka a snad se tam najdeme.
Tak Vojtovi se to asi líbilo, usnul jak jsme odešli a spal dlouho. Po hodině a čtvrt (v 17,45) už jsem ho prostě vzbudila, aby spal večer:-) Ráda jsem vás viděla.
rada jsem vas poznala. U nas byl vztekaci den zakoncen az pri spanku… Budu doufat v lepsi zitrky ![]()