Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.detskysvet-lvicek.cz/akce/ Romankovi by se tam líbilo, mají tam ale dost drahé vstupné, i když se dají na netu najít slevy, takže líp jít tak na půl dne než na hodku dvě. Je to tam na druhé straně metra u Mountfieldu.
@flaminka Diky.A co delate zitra holky? Nepujdeme na prochazku?
@maminka189 Zítra musím na poštu a ještě sháním dárek, takže procházka po Globusu
jinak ještě nevím, ale víc asi nestihnu, jedeme totiž v sobotu na oslavu tak už nemám moc času.
@flaminka Darek pro dite? Vedle C&A je uuuzasny obchod pro deti
..Kdyby me pritel neodtahl tak bych ho vykoupila
..Ach jo
@maminka189 ne, pro dítě by to bylo hned, je to pro tetu k 50tinam ale jelikoš jsme si už dlouho dárky nedávaly tak teď se těžko vybírá
@flaminka
Nejaky pekny hrnicek a k tomu nejaky dobry sypany cajij treba? Nebo sadu konvicky a hrnicku.Ty jo to bych taky nevedela ![]()
@flaminka
Nejaky pekny hrnicek a k tomu nejaky dobry sypany cajij treba? Nebo sadu konvicky a hrnicku.Ty jo to bych taky nevedela ![]()
@maminka189 Jo to mě taky napadlo, asi take dárkové balení sypaných čajů v dóze, jinak malá má zase rýmu jak prase, tak stejně s ní nikam jít nemůžu, bohužel odpadá i to zítřejší Klubíčko ![]()
Holky, víte o nějaké dobrém hřišti, spíš s kamínky než s pískem?
Holky já si koupila na slevovém portálu voucher do Lvíčka, nechcete jít některá se mnou, ať tam nesedím sama??? Třeba hned v pátek 24.5., mám chlapečka, má necelé 3 roky, Daniela
Díky, budu muset nastudovat jména ulic
![]()
@rosolina ty sleva jsou tam vlastně pořád, není potřeba se ukvapovat. Já se do Lvíčka nechystám, jednou jsem si to tam prohlídla a půjdu tam až bude troch starší (je mu jeden rok).
Holky, aktuálně mají slevy do Lvíčka na odmaminky.cz. Kupón prý platí do konce srpna, takže pro nás je to ještě brzy, ale třeba některá z vás využije a já si počkám tak do podzimu až se budeme aspoň batolit ![]()
Zrovna dnes jsem zase koupila nebo se z dcery doma snad zblázním ![]()